Dunderförkylningen



Sitter och taggar till med den här låten. Så braaaaaaa. Ordentligt täppt i näsan som rinner konstant, krasslig och hängig. En dunderförkylning helt enkelt. Resultatet är att jag stannar hemma ikväll... Fast det behövdes faktiskt. Alldeles underbar var helgen också på tal om 0 :) Spenderades med härliga, sjuka människor på en introhajk<3 På fredag drar vi då till Spanien, gaaaaah jag är pepp som satan! FEST, FREAKA UR WAAAAAH. Nu ska jag fortsätta träna på mitt argumenterande tal om bajs :) (Bokstavligt talat, men jävlar vad bra det kommer att bli!!) och kolla på Idol med mamma!

PUSS

Visste ni?


Visste ni att fler dör av diarrésjukdomar än av både hiv och malaria? ..... Fan vad sjukt :o
(Nu vill jag inte att någon ska få för sig att jag roar mig med att kolla upp det här på min fritid, utan det ska vara med i mitt tal, haha)

If you really want more, then scream it out louder


Aloha!

Jahapp, så var det med den lediga dagen. Gryyymt skön och kul var den! Men imorn väntar skolan igen, gå upp tidigt. Blä. Har dansat ikväll, lika kul som alltid :) Nu ska jag växla mellan att chilla med livet och att skriva lite på min uppsats + fortsätta på min taggar-låtlista.


Haha, kände för den här! MINNEN <33

PUSS


Z-dag


Så gaaaalet underbart. Sov i typ 10 timmar så nu är jag utvilad och taggad!
Dagens planer är plugg, subway med lauris, invigning av emelies kök och dans!



PUSS


100 % scout


Hihi, 100 % scout idag! Så sitter här i scoutskjorta med ett stort leende på läpparna.
Så sjuuukt mycket underbara minnen, stor kärlek <3 Så jävla bäst










HAHA fan vad underbart <3

PUSS


Chiiiiiiillll


Gaah, jag är skittrött nu. Men vilken tur att man har z-dag imorn och får sova ut hur länge man vill då! GLÄDJEYRA. Har varit en mysig dag. Imorse väntade en 3 timmar lång företagslektion som förkortades till en två timmar lång chill-lektion med Dear John som huvudperson. Sedan var det vips bara mentorstid och svenska kvar. Och efter skolan träffade jag min underbare vän rasmus :) Och ikväll scouterna. Åh livet är härligt!
Nu ska jag ta mig en liten smårgås och återgå till chillandet, håller på att skapa en låtlista på spotify med härliga taggarlåtar! Hihi jag är glad.


HIHI

PUSS

Yeeey















Jag am mucho trött


Hola!

Ligger och degar här på soffan, helt slut, med ett stort leende på läpparna. Vilken jävla vecka det har varit. Heeelt underbar! Spanjorerna har varit här sedan förra fredagen tills idag och jag kan ju säga att det inte har varit en lugn stund sedan dess. Världens sötaste tjej Andrea har bott hos mig, åååh kmr sakna det. Vi har haft SÅ kul. Filmkvällar, laserdome, grönan-daniel adams ray, traditiondag, fester, bowling, stan, kista, utö och en hel det har vi gjort. Har haft en grymt underbar vecka med underbara människor helt enkelt. Lärt känna en hel del nytt folk och lärt känna många bättre. :) Längtar och taggar gaaaalet till Spanien <3 Gaaah, så värd vecka!
Ska snart på möte och planera introhajken nästa helg, kmr nog bli väldigt lyckat! :) Fram tills dess är det degande, true talet och datan som gäller. Bakis och sömnbrist= Inge kul. Någon kanske undrar över rubriken kom jag påsähär i slutet, så tänkte bara förklara att det ungefär är så jag formulerar mina meningar nuförtiden. Haha alla språk går ihop i min hjärna. Kan knappt prata svenska längre. Bra jobbat! Hihi

PUSS


plans

 

♥K


Fools in love

Slut på energi, men glad. Varit ledare på en hajk i helgen. Har faktiskt tur att det är så gulliga barn men energin tröter som satan nu ändå. Det var mysigt hela helgen men ändå, hade lite mer gärna varit ute på vässarö på ting. Men är glad för detta också.
Sen blev jag riktigt rejält blåst under hajken med. Mina kära vänner lyckades byta namn på mina kontakter på mobilen så jag trodde en vän skrev helt opassande sms som jag verkligen inte ville ha den texten från. Hjärtattack från mitt håll. Mitt i värsta stunden avslöjande dem det dock så jag överlevde. dock sitter den där känslan kvar, men den försvinner snart.
fyi, 5 dagar kvar. Inte alls långt kvar. Jag klarar av 5 mer dagars väntan på blå hajk återträff.

♥K

Unthinkable

Vaknade imorse av alarmet och fick panik. Kunde verkligen inte förstå varför alarmet ringde därför att jag inte kunde komma på vilken dag det var eller någonting alls just då. Allt var bara tomt i mitt huvud. Läskigt som satan. Bara låg där i sängen i nästan en minut innan jag kom på att det var måndag och det var dags för skola igen efter helgen. Besvikelse. Då var det inget kvar förutom att dra sig upp ur sängen och påbörja ännu en ny vecka. Det gick, bara 4 skoldagar kvar innan helg igen nu.

♥K

And I just like, wtf?

♥K


dem bästa

 

♥K


Mirakelkur

Sitter hemma och gör absolut ingenting. Och det är riktigt härligt. Hur ofta händer det på en torsdag? Fast det är såhär att jag väntar på en tid på vårdcentralen för min fot och hosta. Så om en timme beger jag mig dit och kommer förhoppningsvis tillbaka lite klokare på mina fel. För sen ikväll är det ju djungelboken på stadsteatern som gäller! Men klassen ska vi se på den, och jag och antonia hade tänkt att hänga ganska mycket innan. Bra dag nog. Med en riktigt bra spellista som går hårt på youtube just nu. Ett smakprov ;)



♥K

RSS 2.0