Biirthday

I måndags får jag säga att det var min dag. Det var ju trots allt min födelsedag! :)
Och det var en riktigt bra sådan! Familjen väckte mig på morgonen med sång, kaka och presenter. Jag fick bl.a. en mobil som jag får om några veckor, den har inte riktigt kommit ut ännu, pianonotbok, skigoogles, thomas saboarmband, lite pengar och så. Mer än perfekt! Skoldagen var faktiskt riktigt chill också. På kvällen åt familjen god middag för att fira lite till :)


Resterande dagar av veckan har också varit ganska chill. Bortsett då från en biologilabb på engelska... Skickade in den igår men måste faktiskt säga att det var den sämsta labbrapporten jag skrivit. Men jag är int bitter, skrattar bara när jag tänker på den ;)
♥K

Vackert!


Tisdag kväll


Tjoooo,

Kom hem från skolan, satte mig ner vid datan ett tag och sen pluggade. Sedan gick jag och Sara ut på promenix och sen hem till henne, härligt <3 Nu ska jag snart lägga mig och soooova:) Igår fyllde min underbara Klara åååår, PUSS på dig älskling! Hoppas du hade världens bästa dag! :D Imorn ska jag hem till Emelie och äta våfflor efter skolan, hehe jag längtar...

Godnatt!




Världens finaste vän, jag älskar dig!

Vem har det bäst i värmland?

Sitter just nu med en laptop i antonias kök här i värmland och försöker för fullt skriva på en biologilabbrapport - på engelska. Ingen helg utan plugg kan man sammanfatta! Men förutom det så har jag verkligen haft en UNDERBAR helg hitills. Hinner inte förklara allt nu men kan iaf säga att jag väcktes av "tårta" och födelsedagssång imorse!(fick riktigt fina presenter också! Riktiga födelsedagen är ju imorgon, men detta var misnt lika bra)  Dem finaste tjejerna jag känner umgås jag med just nu  :)
Men nu är det fortsättning med biologi som gäller! Hoppas alla där hemma också har haft en bra helg ;)

♥K

Våffeldagen


Yeey,  
Igår var det då våffeldagen, och vad gör man då om inte käkar våfflor liksom... Så jag, hedvig, linnea, amanda och kani drog hem till hedvig och gjorde romanosoppa och våfflor (A) Haha vi och vår torra humor, älska! Sen bar det av mot Julio, vi chillade galet hemma hos henne tills vi insåg att vi ville göra nånting av kvällen så vi drog mot donken (: Sen kom Johan och jag vettefan vad vi gjorde riktigt, men kul var det som alltid :) Vi drog bla till donken igen och sen upptäckte vi att tågen hade slutat gå så taxi var ända alternativet. Det sved till lite i plånboken. Nu har jag sovit i typ 4 timmar så jag är trött, grinig och har träningsvärk i hela kroppen efter boxningen igår... Menmen, snart gäller det att tagga till för Clara ska självklart firas ikväll eftersom hon fyller år :D<333333 GRATTIS BÄSTA DU!

Nu ska jag kolla lite på film




PUSS

Taggad för heeelg!


Veckan har gått fooooort. shit. Känns som att det är typ tisdag, men så är det redan torsdag kväll? Hihi najs som attan! :D Helgen kmr att bli nääääjz som vanligt, längtar. Ska bl.a vara med julia, johan och kanske fler, fira våffeldagen med tjejerna i klassen, fira storsten som fyller år på lördag och annat. Vi bakade muffins på scouterna ikväll och jag åt typ 4 st så mår lite småilla nu, men gott vare! Och nu ska jag fan lägga mig, så vi hörs!


Från nyår, hoho



PUSS


Muffins


HAHA, detta är lätt dagens låt!

Me and my guitar

Nu har jag äntligen en nysträngad och stämd gitarr! Tack vare jonas som jag lyckades övertala att fixa min(mammas gaamla) gitarr så kan jag försöka börja lära mig spela på den också :) Elsa gav mig en bra länk i skolan som jag ska kolla upp. Jag kommer bli så musikalisk snart verkligen!
Detta blir nog sista inlägget innan måndag, för jag är ju inte hemma ;)

♥K

Despicable me



♥K

Old MacDonald Duck

Häärlig skoldag idag igen. Tror det kan ha lite med vädret och årstiden att göra :) Fick tillbaka mitt fysikprov som jag har fruktat över läänge! Och till min (väldigt stora) förvåning fick jag MVG!! År så sjukt stolt över mig själv, fast det är lite konstigt för jag var typ den enda i klassen som fick mvg, fast alla är ju riktigt braa. På mattelektionen höll vi på med tillämpningar av andragradsfunktioner. Det låter verkligen inte kul men min lärare "skojade" det lite. Vi såg på en kalle anka film på youtube, där kalle med hjälp av en funktion räknade ut ett avstånd. Alltså använde vi oss av denna funktion för att räkna den högsta höjden mjölkstrålen kunde nå....
Från 3.40 kollad vi ;)



Smile because you are beautiful

Igår var ingen särskilt dag, inget jättespeciellt hände. Men ändå var jag otroligt glad nästan hela dagen! På kvällen blev det bara bättre och bättre, hoppas min glädje och lycka smittade av sig på någon. Somnade nog med ett leende på läpparna;)
Imoooorgon så tar jag och emma och antonia tååget mot värmland, där vi ska vara över helgen i antonias hus! Ska bli så jävla kul vet jag. Vi åker direkt efter skolan och sen kommer hem seent söndag kväll. Sen när jag vaknar på morgonen är det ju min födelsedag! Ser framemot allting efter 12 imorgon. För innan det är det aulauppsats svenska...good luck på det säger jag bara :P


k

Tisdag


Tjeeeena mors. Har pluggat massor den här kvällen så är galet trött. Nu är jag fan beredd för samhällsprov! Skönt med kort dag imorn och att man hinner göra massa roliga grejjjeeeer, YEY! Nu blir det sängen


baby<3
 
PUSS

...

Det finns tre olika typer av salami i kylskåpet. Ingen skinka. Jag äter inte salami och jag vill ha skinka! Min familj är inte i mitt samtycke när det gäller pålägg

♥K

Beauty



♥K

6 days to birthday

Häärligt chill dag! Började med kemi, snackade vulkaner och gasers löslighet, sen var det friendsmöte till lunch. Efter lunchen var det idrott, men en sorts hinderbana vilket var ganska kul :) Och till sist åkte klassen till naturhistoriska riksmuseet och svarade på massa frågor medan vi gick runt på utställningen.
Dagens fråga var hur jag skulle ta mig hem därifrån. Tunnelbana till danderyd och sen 178, tunnelbana till centralen och sen pendeltåg eller buss till danderyd och sen 180...? Svaret blev buss till danderyds sjukhus och sen 178 till anhaltsvägen. Det gjorde att jag fick gå hem därifrån, tar 20 min men det var okej ;) Träffade på min gamla idrottslärare på vägen också, länge sen!
Försökte ragga med mig mirre på cirkelfys ikväll men den rödbetan ska plugga(tråk men nödvändigt) så fick napp på anna istället. 

*stolt museebesökare*

♥K

Run for your life

Jag var ute och sprang för första gången på hela året igår. Det kändes bra(efteråt) men efter bara tjugo minuter fick jag världens håll. Och nu snackar jag inte lite utan det gjorde otroligt ont i höger sida "/ Men tapper som jag är körde jag på nästan hela vägen. Glömde löparskorna i skolan så fick låna kajsas skor, och dom var pyttelite för små, men men :)

duktig man är som har reflexväst!
Idag ska min härliga naturarklassen på studiebesök på naturhistoriska riksmuseet. Gissa om alla är supertaggade? SÅKLART!

♥K

Sunday morning


Hihi, gårkvällen blev flummig. Först åt vi en supergod middag hemma hos kristin och var där i ett par timmar. Sedan skulle linnea, kristin och olivia iväg och vi visste inte vad vi skulle göra så vi bestämde oss till slut för att gå hem till mig och chilleriiiiiilla. American pie 1 & 2, en massa godis popcorn och läsk och mina tre sjuka brudar ebba, antonia och clara. HAHA jag har ont i halsen nu efter allt garvande... tack så jävla mkt!! Nu har jag varit duktig och läst en massa i svenska-boken som för övrigt är jättedeppig, och ska snart börja med samhällskunskapen också. suck. Sitter och kollar på Körslaget nu, hihi glädje på hög nivå! Senare ska jag på möte och planera inför en hajk! :)


hihihihihi ebbas min

PUSS

There's no day like a sunny day

Helt perfekt dag igår! Anna kom som sagt hem till mig, och vi lagade supersnabbt pannkakor. Vi åkte in till stan och jag åkte spårvagn i stockholm för första gången - litee sent bara. Vi kom till djurgården där vi åt lunch nedanför djurgårdsbron. Solen strålade, isen på vattnet hade smält och det var helt enkelt underbart! Pannkakorna blev otroligt goda också :) Sen gick vi runt lite vid djurgården, och kom senare på att vi ville gå på vasamuseet! Så där gick jag och anna och vi var otroligt kulturella och coola. Visste ni tex att vasaskeppet har 5000 bultar i sig, och nu måste dem byta dem, och det tar ca en halv dag för att byta en bult....looong time!
Jag och anna kom fram till att vi ska ge oss ut på utflykter till stan och hitta på lite roliga saker lite då och då, härligt härligt!



A circle is round it has no end, that's how long I want to be your friend!

Det är så strålande sol idag, så Anna och jag bestämde oss för att vi ska laga lunch och sen åka till Djurgården och njuta av lite sol och promenad och sen hitta ett mysigt ställe att fika på :)

♥K

Fridaynight

Bästa kvällen igår gjordes av emma och antonia! mina älsklingar :)
Vi åkte hem till emma i waxholm först och gjorde en favoritireprismiddag! Tagliatelle med ngn sås och stekt hallumi! Riktigt gott som förra gången, problemet var bara att vi hade två olika hallumisorter - och enn visade sig vara riktigt god och den andra...mindre god. Man visste ju inte vilken som var vilken så lite chansning när man åt :P
Sen fick vi bråttom till bussen men skillade som vä är hann vi med. Problemet väl där på väg till stan var bara att emma hela tiden får för sig att hon har glömt något eller tappat(plånbok mm...) vilket leder till att klara får hjärtattack typ var femte minut, men överlevde ;)
Vi såg på en film, The adjustment beauru. Det var väldigt bra tyckte jaag! Så jag säger se den om ni kan ;)
citat från filmen : "If you truly love her, just walk away. If you stay with her, it will not only kill your dreams. They’ll kill hers."

Kort konversation mellan emma och mig hemma hos henne:
Jag- Emma, jag vill verkligen inte skrämma dig eller så men måste berätta en sak
Emma- ???
J - Nån i din familj är en alien
E - ööhhm, vaa?
J - Jo det är så att någon kissar blått i toan...
E - -.-

Haha, det är min humor det!
♥K

bambi på hal is?

Så här går det när Emma, Antonia och Klara(jag) går på en ishal väg med ett snötäcke.
Klara ropar åt de andra att kolla på det ascoola stora fotspåret i snön, och sekunden sedan ligger hon på marken och har ingen aning om vad som hände. Antonia hjälper Klara upp men så fort hon har tagit ett steg fram sen så drattar hon ner på isen själv. Klara hjälper Antonia upp. Emma bara står där och garvar.

♥K

Godmorgon


Lördag morgon. Och jag vaknar kl 8 och kan inte somna om. Haha, knaaaaas. Men får en längre dag nu så det är ju skönt! Igår åkte jag direkt till stan där Klara och Ebba väntade, vi kollade runt lite i affärer och hem följde tre smycken (A) Direkt därifrån åkte jag till Kummelby pizzerian där jag skulle träffa hela gänget jag åkte till Tyskland med, Hedvig, Isabella, Emma, Patrik, Emma, Markus och Annika! Vi käkade och gick vidare till Annika där vi kollade på Shawshank som var gryyyym, se den!
Nu ska jag käka frulle till någon mysig film (: Sen blir det plugg innan jag ska iväg igen,


hihi, gammal bild, jag och klara i 6an <33

PUSS


Finsk nyhetssändning


HAHAHAHHAA! Jag vet inte om det är för att jag är halvfinne själv men
den här videon har iaf gett mig många skratt!

Myshumör


Sitter här i morrisen, är sådär lagom trött, det är sovmorgon imorgon, en galet rolig helg som väntar. Mys helt enkelt! Hihi. Har precis duschat också så känner mig feeeeett med fräsch:D Nu ska jag gå och lägga mig.


fortsätter lite på temat för inlägget och lägger in en
mysbild från klassresan förra året, saaaaaknar!

PUSS


Mot skolan


Är klar alldeles för tidigt så lär ju få sittta o vänta på bussen ett tag, Meeeen vad gör det egentligen? Var väl ca ett halvår sen man kunde säga att det var skönt att sitta ute och vänta på bussen men se där, solsken! :D
Fick precis veta att Klara är ledig idag, är inte ett dugg avundsjuk...eller?  


Hihi, du e mitt lyckopiller

PUSS


Måndagkväll


Här sitter jag i köket och läser engelskaboken, bra men deppig som faan så har nog läst tillräckligt snart! Dagen har bestått av skola, livräddningstest (vilket gick sjukt bra så känner mig mucho nöjd!) och dans. Sååå, najs dag :) Chilligt med sovmorgon imrn så man får sova uuuut lite. Och att första lektionen är musik satt ju också ganska fint (A) Längtar tills helgen då det är massa inplanerat, yey!

Nu ska jag gå och duscha och lite sånt dära, PUSS!


ge mig sommar nu! Konfa 09<3

Here comes the sun

Nu börjar våren att komma på riktigt. Vilket betyder shoppiiiiing. Vårkläder. Mums.
Har haft en riktig chillmorgon, jag och ebba åt en marrig frulle och kollade på typ fyra avsnitt av OC, mys!
Nu ska jag iväg och shoppa med Hedvig. Förhoppningsvis kommer vi hem med många fynd! :D


Solen, åh så jag har saknat dig.

PUSS

Magen skriker

Jag är vråååålhungrig, och ska iväg och käka subway med ebba nu så det passar ju bra. hihi. Senare ikväll så kmr sara så får vi se vad vi hittar på!


saknar dig

PUSS

time to raise your glas

Nuu är det helg för fan!
Har ringt en massa nödvändiga samtal till lite allt möjligt och satte nu på musik på högsta volymen för nu är det helg som gäller! Fast tyvärr har jag massa saker kvar att göra, måste städa, packa till helgen, (plugga fysik...), fixa recept och meer. Innan 5 måste jag vara klar för sen åker jag till stan, för att äta middag med familjekompisar :)
Imorgon är det tidigt upp som gäller, ska vara ledare på en scouthajk och den börjar liite för tidigt enligt mig...


Gaammal bild från våren 2009 kanske? Mirre och jag <3
Har en stark känsla av att våren är på gång på riktigt nu, börjar bli skönt att stå och vänta på bussarna :)

♥K

FREDAG SNART


Jag har mensvärk. Det känns faktiskt inge vidare alls, känns som jag håller på att svimma typ. Blööööööööö.
LÄNGTAR GALET TILL HELG


Jag älskar dig

PUSS O SOV GOTT

Alla som inte dansar e våldtäcktsmän


Yeeeeeeeezz. Nu sitter jag här i mitt kök, måste fan gå o lägga mig snart för annars kmr jag va lite trötter imorn känner jag... Dagen har bestått av två lektioner, sluta halv 12, hem och chilla, skriva på uppsats och dansa dansa dansa med ebba och emilia! Vi var med i ett så kallat "dance-battle" vilket var skitkul! YEZ fast nu är jag trött, skulle egentligen sova över med Laura men hon är också sjukt trött så ingen av oss orkar ta sig över till den andra, mupp på den! Nu ska jag gå och lägga mig innan det här inlägget blir obegripligt...



PUSS

small world

Jag måste dela med mig av en lite scary upptäckt! Jag var med anna i helgen, och fråga mig inte varför men vi sökte på hennes namn på google. En träff ganska långt ner handlade om ett släktträd för en släkt utomlands. Och mitt i alla namnen stod annas hela namn, men det läskiga var inte att det var exakt samma namn utan även att anna och den andra Annan från 1700-talet delade födelsedag!
Det är som att jag skulle hitta en Klara Berggren som var född 28 mars, bara 300 år innan mig.
Lite läskigt faktiskt...

Men sen, när jag sökte på mitt namn, vad hittar jag då om inte en lista med personer ifrån min konståkningsgrupp som jag var med i för lääänge sedan. Och vilket namn är inte med i gruppen om inte Mirjam Berggren(fast felstavat - Mirian Berggren :P) Det var massor av människor jag kände igen i gruppen också, men inte vetat att vi gått på konståkning tillsammans. Världen är liten huh?

♥K

Det finns mina starka sidor, och en deeeel mindre starka

Kemi är inte min starka sida. Det kan vi verkligen konstatera. Prov idag och måste faktiskt säga att det gick absolut inte bra. Men men satsar inte så stort i kemi så vad gör det :) (men blev en smula sur när jag fick reda på att jag först hade skrivit rätt på en fråga, men ändrade för tyckte det kändes orlimligt, och fick senare reda på att det första var ändå rätt! Typiskt mig måste jag säga)

Men ikväll är det semmelbakdags som gäller på scouterna, om jag har förstått det rätt! Och det känns jävligt bra!
Ser framemot helgen i denna mörka vecka(bildligt talat), eftersom jag på fredag ska på restaurang med familjevänner och sen är det scouthajk där jag är ledare! Braa helg tror jag :)

♥K


Fettisdagen... eller?


Dagen började riktigt bra, med sovmorgon och musik. Gaaaaalet skönt att det kmr vara så varenda tisdag YEY!
Och för min del hare inte vart någon fettisdag här inte, efter skolan tränade jag ebba och emilia på vår dans för fullt och sedan körde jag och klara järnet på spinningen, fan vad vi är braaa. Jag har inte ens ätit en semla idag :o lite ångest på det kanske... Nu har jag slagit mig ner på soffan, har inga planer på att gå härifrån på ett bra tag, hihi. Jag är helt slut. Och Laura har äntligen kommit hem :D Men klart som fan att hon ska va hur brun som helst också-.- haha orka. Nej nu ska jag chilla, måste börja med en uppsats också, men det sparar jag tills imorn! hoho 

PUSS















ÅREEEEE! (
Hade på mig Åres muppigaste hjälm
för att de inte hade några andra att hyra ut, hahaha knas)


Small world

Jag måste dela med mig av en lite scary upptäckt! Jag var med anna i helgen, och fråga mig inte varför men vi sökte på hennes namn på google. En träff ganska långt ner handlade om ett släktträd för en släkt utomlands. Och mitt i alla namnen stod annas hela namn, men det läskiga var inte att det var exakt samma namn utan även att anna och den andra Annan från 1700-talet delade födelsedag!
Det är som att jag skulle hitta en Klara Berggren som var född 28 mars, bara 300 år innan mig.
Lite läskigt faktiskt...

Men sen, när jag sökte på mitt namn, vad hittar jag då om inte en lista med personer ifrån min konståkningsgrupp som jag var med i för lääänge sedan. Och vilket namn är inte med i gruppen om inte Mirjam Berggren(fast felstavat - Mirian Berggren :P) Det var massor av människor jag kände igen i gruppen också, men inte vetat att vi gått på konståkning tillsammans. Världen är liten huh?

♥K

Give me your....semla

Idag är det ju fettisdagen! Köpte med mig två semlor från balders till mig och kajsa på vägen hem. Hade först lite beslutsångest över om jag skulle ta den nu eller efter träningen ikväll. Men kom nyss fram till att den blir nog godare efter hård träning, och är nog lite mer värd den då också :) För ikväll är det spinning som gäller med mirrepirre.(=vet inte ens om jag kommer orka äta en semla efter det)
En till sak, det var joobbigt lång kö på balders. Tog nrlapp som det stog 61 på, kollade på vilket som som servades då - 47... Men vad gör man ändå inte för en semla på fettisdagen? ;)

Btw, säger man fet-tisdagen eller fettis-dagen?? Haha, började fundera på det på bussen hem men kom aldrig fram till en slutsats. Jag kan inte ens komma på vad jag brukar säga... Men det infaller väl alltid på en tisdag så det borde kanske uttalas fet-tisdagen ändå?

Kom på en till sak. Det är ju Internationella kvinnodagen idag! Så "grattis" till alla härliga kvinnor där ute i stora vida världen!
♥K

Mutationsklor

Min biologilabb idag var....konstigt nog väldigt rolig! Vi skulle gräva oss lite djupare med bergreppen naturligt urval och evolution. Alltså hade min Bilärare kommit på en labb som gick ut på att man var 5 i varje grupp. Varje person var en krabba med någon sorts mutering, t.ex. hade jag kinapinnar som klor, en annan hade sked, en annan kniv osv. Sedan fanns det 5 olika pastasorter som man på tid skulle ta upp så många som möjligt med sitt redskap("klo"). Den som samlade minst pasta åkte ur, alltså så överlevde den inte för han fick för lite mat eftersom muteringen inte var fördelaktig. Lite krångligt att förklara men det var riktigt rolig att göra den :P Sen behöver man kanske inte tänka på att det är labbrapport på denna, på engelska....vilket inte är så lätt.
Min klor(kinapinnarna) trodde jag skulle vara super men haha, jag sög. Berodde nog mer på mig än pinnarna tror jag. Tror inte jag skulle klara mig så länge om jag var en krabba, även om jag hade vanliga klor. Men vem vet?

♥K

kill me....later maybe

Första dagen i skola efter lov - noot fun.
Vi hade iof halv studiedag, så började 11,45 vilket var väldigt skönt! OCH träffade brownie antonia första gången på typ tre veckor, eftersom den tjejen varit på Nya Zeeland...kul.för.henne. Men den tjejen har man verkligen saknat!
Försöker iaf se framåt, födelsedag om 3 veckor, påsklov om 6 veckor(tror jag) och varje helg händer ju det något kul :)
Men nu är det kemi som gäller, ska försöka få ett braa resultat på provt på onsdag.

♥K

Klarar man en vecka i Åre utan skidglasögon- klarar man allt!


Så var man alltså hemma igen!
Har haft en sjuuuuukt underbar vecka i Åre med Hedvig och hennes familj. Galet massa skidåkning har det blivit och jag är helt slut. Den här veckan har varit så jävla perfekt! :D Fast att jag glömde skidglasögonen hemma kanske inte var så jävla bra... det första man borde packa, vad tänkte jag med?! Hihi men men, tåligare blev man allt! Imorn börjar skolan igen, pallaaaaaaaa. Men ska alldeles strax lägga mig för jag är TRÖTT!




<3

PUSS


Födelsedagspreseent

Fick en lite tidig födelsedagspresent uppe i fjällen också! Vid frukosten första dagen snackade pappa och jag om att jag hade önskat mig skidglasögon i födelsedagspresent, men sen sa jag att tror inte jag önskar mig det längre(skulle inte åka skidor efter min födelsedag) Precis då så fick jag min present, ski googles! - liite dumt av mig men blev otroligt glaad! Har inte direkt gillat mina tidigare under ett par år, så det var verkligen på tiden att jag skaffade nya :)



♥K

(23 dagar kvar till min riktiga födelsedagen!)

Underbara sportlov

Nu är jag hemma, efter en härlig resa till Sälen och Trysil! Åkte upp med familjen och har åkt både längd och utför.
Vädret var både bra och mindre bra men all skidåkning var perfekt! Träffade en gammal kompis i längdspåren också, lite oväntat! :)


Vi åkte till Trysil en dag, och måste säga att det var den bästa skidanläggningen jag varit i! Mer som alperna än de svenska bergen! :) Först var det ganska mycket dimmigt och man såg verkligen inte hela backen man åkte, men efter någon timme spräckte molnen upp och det var underbart väder resten av dagen!



Blev en del alfapet också(när det bara fanns svt 1 och 2 så är det förståerligt...), kajsa slog mig stooort men ja slog mamma större!

♥K

RSS 2.0