Hihi lätt dagens låt!


Mysig kväll


Var en joooobbig dag på jobbet idag. Haha, var skitseg och det var trååååkigt osv. Men en grymt mysig kväll blev det. Efter jobbet åkte jag och Mari till kista och kollade på Something Borrowed och käkade mums på donken, härligt! Och därefter bar det av hem till Klara med Ebba också, mycket snack och en grymt värd kväll med favoritbrudarna! <3 Nu blire duschen och sovaa!


Hihi födelsedag förra året, bara ca en vecka kvar nu!

PUUUUSS


Isabella min vän

Peppar för att träffa bella idag! Det här låter väldigt sorgligt, och det är det verkligen för denna dag blir den sista vi träffas på ett år. Ett helt år utan henne här hemma. Det känns inte helt okej. Men då får man helt enkelt ta vara på den dagen till topp. Kommer sakna henne grovt mycket.

Har upplevt riktigt mycket med bella, gått i samma klass i tre år. Spelat tennis tillsammans, Oxford 2009(bilden), Göteborg 2009, och såklart allt underbart som hänt under dessa år!

Love you <3

 

♥K

 


Every teardrop


stockholm i mitt hjärta

Vad hände igår då? Jo, jag var på allsång på skansen! Det var galet kul! Jag och anna åkte in efter hennes jobb. Jag hade gjort iordning en middag på dagen, och resten för picknick. Vi kom dit vid halv fem tiden tror jag. Då var nog alla sittplatser upptagna så vi campade oss vid ståplatserna på vänstra sidan av scenen istället. Där satt man på en filt i 3 h och hade det bra i solen och åt god mat. När det väl började var det bäst! Måns var ju underbart rent utsagt, och alla andra artisterna var också riktigt bra. Andra kvällen irad som var underbar! Så värt det

♥K

The ultimate

ÅÅHH underbara dagar jag har haft! Börjar med min måndag.
För att få lite uppvärmning till blå hajk bestämde jag att antonia och jag skulle gå runt brunnsviken. Thats right, 1,2 mil. Inte illa, åt också lunch på cafe sjöstugan. Det var underbart gott! Senare på eftermiddagen blev det lite slumpmässigt att jag hängde med antonia till emma för att åka ut med hennes båt. Definitivt en av de bäst sommarlovskvällarna hittills! Vi åkte ut till en klippa, grillade och badade och bara njöt av sommaren! Haha, enda grejen var att när vi skulle hem så vägrade motorn att starta. Ganska mycket. Så jag drog fram årorna och började ro hem, det var segt. Men bra som emma är fick hon igång den en halvtimme senare. Men träningsvärk i magen ändå.




♥K

Sliten


Ouff, kom hem från jobbet för någon halvtimme sen och jag är helt död. Nu ska jag chilla galet på verandan en stund och sedan äta en sjukt god middag, tkr jag gjort mig förtjänt av det hihi. Sedan bär det av mot Mimmi för tjejkväll! Ska bli kuuul! Hedvig har ju varit i New York också... Avundsjuk? Nej varför skulle jag vara det!


favorit i repris

PUSS

Den underbara



Hihi, tyck vad ni vill men den här är underbaaar! Börjar undra om Hedvig har dött någonstans påvägen till mig asså... Vart håller hon hus?!

Myspys på verandan


Sitter o myser på verandan i väntan på att söta Hedvig ska komma och göra mig sällskap.
Åååh, jag märker nu när jag sitter här med min lilla stukade fot hur mycket jag vanligtvis härjar omkring och gör saker. Om det inte vore för foten hade vi säkert varit iväg och badat nu, eller så hade jag följt med mami, mattias och ally och spelat golf, eller åkt till centrum! Jaja, man måste väl ta det lugnt ibland också...
Lite musik, glass och skitsnack med en härlig vän är ju inte helt fel! hihi


Hihihoho

PUSS

Back then

 

Saknar Florida 2010

 

♥K


Home

Nuu är jag hemma igen. Kunde haft lite bättre tur med vädret, men har haft en riktigt bra tid i småland ändå! Det var mysigt och skönt. Mami hade hyrt en stuga vid en sjö nära vättern, och där firade vi midsommar. Det var jättefint där! Rött hus med vita knutar, sjötomt med brygga och båt. Både paddlade runt sjön och rodde eka. Men enda soldagen var idag, dagen vi åkte hem. Men men nu ska det bli bra väder i stockholm iaf. Imorgon ska jag och antonia gå runt brunnsviken är det bestämt! Ska bli kuul att träffa henne, men jobbigt att gå 12 km känner jag. En god fika på ett gott cafe är vi värda sen! ;)

♥K

Sommartider hejhej!


Hihi, så har man alltså firat midsommar med sina knäppa släktingar här uppe i norrbotten! Vi hyrde en stuga på Pite Havsbad, ett skitstort campingställe, så det var kul! Midsommarafton firades i en restaurang med skitbra livemusik och dagen efter var det någon slags konsert med massor av människor, så det var naaajs. Haha min familj är ju bara sjuk asså, MASSOR AV KÄRLEK till er!

Klantig är jag också (för er som inte visste det liksom). I fredags var det daans och då ska jag självklart upp på scenen och shaka loss som satan, och när jag väl ska ner så vill jag ju såklart style:a och göra ett snyggt hopp från scenen. Visst var det snyggt, men det ledde till att man nu går omkring med kryckor och en rejält stukad fot. Får väl gå runt med dom i en vecka eller nått... JAJJA, SKA DET GÅ ÅT HELVETE SKA DET GÅ MED STIL! HAHA.
Har iaf haft en grym midsommar, hoppas att ni också har haft det bra!


Påväg till Gotland!

PUSS O KYSS

California king bed


TJOO


Tjolahopp!

Min dag har bestått av att jobba och umgås med mina underbara vänner Hedvig och Klara & Ebba! Kan ju lägga till att jag har packat också, eftersom jag drar till norrland imornkväll och firar midsommar där med min faster och co. Kmr nog bli grymt! Jag måste verkligen lägga mig nu. Är alldeles för trött på jobbet på dagarna. Men vafaaan, det är ju faktiskt sommarlov, man måste ju leva! Åh vad jag älskar sommaren. Helt underbart. Hoppas bara att det fina vädret kommer tillbaka snaaaart, blir tokig här, vill sola.   

PUSS!


Ängsö i helgen, galet härligt!

brb

Imorgon tar jag bussen ner till Huskvarna, där släkten bor. Det ska bli härligt, lite lagom lugnt sådär. Gillar att åka ner dit, blir glad av staden, och framförallt deras goa dialekt! Men det betyder också inget internet för min del tills på måndag. Ingen uppdatering på bloggen. Så en liten tidig glad midsommar! För min del spenderas den i ett hus vid vattnet i jönköping någonstans.

♥K

One day

 

♥K


gum...

Jag säger bara, få inte tuggummi på ett klädesplagg. Det kommer inte bli en rolig historia..
Fick på ngt sätt tuggummi på rumpan på schools out, och det vägrar gå bort! Tror det kom i från när jag lutade mig mot ett träd, ska nog inte göra det mer. Men seriöst, vem sätter ett tuggummi på ett träd? Har haft byxorna i frysen och försökt ta bort det, men går det? Knappast. Vågar inte riktigt tvätta dem heller, känns som att det bara ska smetas ut, värre än vad det redan är. Sa jag förresten att det var mina favoritjeans? Svarta också, så det är inte direkt att det inte syns

♥K

Pump it

Ouff, ikväll ska mirre och jag dra och träna. Måste avsöja att det var äckligt länge sen jag tränat nu. Det hände ngt i slutköret i skolan, fanns absolut ingen tid, och sen försvann motivationen. Sen skadade jag ju knät lite för någon vecka sen då har inte riktigt kunna böja det smärtfritt. Men nu så, nu drar jag igång!
Kommer ihåg också att det stod i blåhajk papprerna att de är bra om man konditionstränat under våren inför blå hajk. Kanske är jag körd? Vi får se helt enkelt när jag kommer hem.

♥K

now




Or worse - expelled...

Hade en trevlig kväll med syster igår. Hon slutade jobbet vid sju så när hon kom hem stoppade jag hemmagjorda pizzor i ugnen. De blev super goda, och allt gjort från scratch av mig. Har lite talang i matlagning ändå. Vi har också bestämt att kolla igenom alla hp filmer innan sista har premiär. Därför såg vi ettan och tvåan igår, haha jag blir bara lite överexalterad när jag ser dem...Härlig kväll iaf.

♥K

Breakfast in sweden

Inte en så värst trevlig morgon för min del. Vaknar tidigt som vanligt, men problemet är att när jag öppnar kylskåpet så är det nästan tomt! Inte en trevlig överaskning. Jag vägrade äta ngt annat än fil eller mjölk så det enda valet för mig var att sätta mig på cykeln och cykla hela vägen till centrum klockan nio på morgonen med tom mage för att inhandla lite mat. Ingen bra ide riktigt, ganska dålig start på morgonen. Men, jag fick min fil iaf.

♥K

Trevligt

Nyss hemkommen från restaurang Stallmästaregården, lite sent firande för mamma och pappa. Var där med halva släkten, farmor och farfar, och en kusin för han hade tagit examen från universitet. Trevligt ställe, riktig god mat! Gillar speciellt farmors argument mot resten av oss när vi diskuterade om bordsduken var av linne eller inte, hon är härlig min farmor! Fick också god användning av klänningen jag köpte igår!

♥K

Anyone else but you


Nothing else but to love

♥K

Gone in July

Ny klänning, its gonna be my favorite!

Var med Bella idag, först var det stinsen vi var i. Hittade tre härliga superfynd, klänningen på bilden, en spets bandeau(nytt ord jag lärde mig idag), och en supersnygg turkos oversize topp. Nöjd klara! Sen blev vi väldigt sugna på jordgubbar så då fanns det inget att göra än att köpa en liter och åka hem och njuta av smaken av svenska jordgubbar! Skulle också hjälpa henne med att skapa en blogg så hon kan skriva under året i USA, och vad händer då om inte ef ringer och berättar att de har hittat en värdfamiljsplats till henne? Vet inte om jag eller hon blev mest exalterad, så vi spenderade resten av eftermiddagen av att kolla upp allt om staden och the high school i Ohio! Har lite lust att ta hennes flygstol och leva det livet i usa istället för henne...

♥K

Let's just not bake

Föreslå inte att baka bullar med mig. Det kommer ta lite för lång tid, jag kommer bli lite fustrerad, jag kommer att ha glömt köpa ingridienser så man måste cykla som attan till centrum och köpa medan degen jäser fast den saknar rätta ingridienser, degen kommer bli weird, bullarna kommer mer se ut som jag vet inte vad, och och om du väljer rabarberbullar så blir inget speciellt bättre, mer rinnigt däremot. Men det blir faktiskt bullar, och de smakar ändå riktigt gott! För nu har jag till och med 45 bullar i frysen.

♥K

The biggest wish


The flower said, "I wish I was a tree,"
The tree said, "I wish I could be
A different kind of tree,
The cat wished that it was a bee,
The turtle wished that it could fly
Really high into the sky,
Over rooftops and then dive
Deep into the sea.

And in the sea there is a fish,
A fish that has a secret wish,
A wish to be a big cactus
With a pink flower on it.
And in the sea there is a fish,
A fish that has a secret wish,
A wish to be a big cactus
With a pink flower on it.

♥K

Last tuesday night

Det började regna igår ändå, men vem bryr sig om det? Det blev också schools out, fast med mirjus älsklingen! Det var kul, mest hängde med massa härligt folk, och träffade massa annat härligt folk! Inte så mycket i danstältet tyvärr för min del, men ibland måste jag faktiskt tänka på mina öron, har man tinnitus redan så är det inte så mycket mer att göra åt saken. Tillskillnad från några 95 som verkligen röjde dansgolvet, kan man lugnt säga! Kände också att medelåldern vid dansen var liite under 94 faktiskt. Lite under. Men hade faktiskt en riktigt härligt kväll, och tror jag också gillar den där mirjam ganska mycket. Hon är allt.
Synd var ju att man igen imorse vaknar av massa dunsar på taket lite för tidigt på morgonen, takgubbarna blev tydligen inte klara igår. Men men, dagen blir ju ändå snäppet längre då!

♥K

I´m Not Alone

det blev ingen oplanerad dag. Träffade en kompis i centrum och vi hängde där ett tag. Haha, snackade om allt möjligt med honom, men det var kul! Nu har jag äntligen målat naglarna också, blev inte särskilt somrig färg men skulle har tänkt att göra det i några veckor nu så det kanske var dags? Fast blått är ju ändå favoritfärgen så vad gör det.
Ikväll tror jag det är Schools out som gäller, tror med emma och anna. Får se, vet inte riktgit heller hur det blir om det börjar regna, är inte så jättetaggad på regn, men ändå - finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder. ordspråk som sitter i ryggmärgen sen scouterna...

♥K

How wonderful life is while you're in the world

i think i love you a little bit more everyday

 

♥K




klart

Nu är min och annas skärdgårdsresa bokad och klar! Efter Jamboreen i augusti åker vi till två öar och tältar och bara chillar i fem dagar, det kommer äga!
Var med bella också igårkväll, mysigt. Kollade på pirates 3, haha bella hade inte ens sett filmen men hon visste mer än vad jag kom ihåg... Klockren film, måste se fyran snart! Och vad vaknar man inte av klockan åtta på morgonen om inte är byggubbar på taket som lägger om taket. Kul, verkligen!
Så nu när man vaknat så tidigt, vad ska man göra idag? Första oplanerade dagen på länge

♥K

Hard work work


Jaaaahapp, så var det första dagen på jobbet då.
Tråkiga arbetsuppgifter men verkar vara roliga människor så det kmr nog bli jättebra! Dagen gick snabbare än vad jag trodde också. CASHFLOOOOOWOWOW! :D Har precisvarit och kollat på niornas bal med Ebba. Minnen asså, galet. <3 Snart blir det muuumsmat och mysa med familjen och Vickan och Lotta, deras sista kväll här... :/


Påväg till el Gotlaaaaand

PUSS

GG

 

♥K


Wave your flag

Soo, idag var dagen för förträff inför Jamboreen för min grupp. Från elva till fem satt vi i källaren och kämpade på med våran flagga som skulle göras. Hade lite onda känningar innan att det skulle misslyckas lite, men de försvann snabbt! Vi körde på bra, hade roligt och gjorde den snyggaste flaggan ever. Haha, lägger upp bild på skönheten när den är klar! Blev lite arbete över för min del, måste sy på alla saker och sy ihop hela flaggan, men det går säkert bra. Förutom det då att det finns en orsak till varför jag valde träslöjd i högstadiet...
Imorgon ska jag och anna boka våran skärdgårdsutflykt i augusti, spännande!

♥K

Time of our lives


Alohaaaaaa!

Sommarlov. Hur jävla underbart som heeeeelst! Shiet. Glädjeyra!
Imorse kom mina underbara Vickan och Lotta hit för att hälsa på från Skaune, så blev en sväng till Stinsen och sen dess har vi suttit här på verandan och chillerillat. Har inte bloggat på svinlänge nu känner jag, kör på den vanliga ursäkten att jag inte har hunnit, vilket faktiskt är sant! Lär ju inte hinna så mycket på sommarlovet heller, men det blir när det blir! Imorn är första dagen på jobbet, ojoj. Najs att tjäna pengar juuu! Men får se hur pass roligt själva jobbet är... hoho jaja. det blir så braaaa så bra.






PUSS PÅ ER!

Smile



♥K

The time of my life

Åh, jag tror inte jag inser vilket härligt sommarlov jag har! För det första, UNDERBART väder varenda dag hittills! Sen, har umgåtts med BÄSTA människor. Igår var jag med Emma och Antonia. Vi åkte ut med Emmas båt i vaxholm och bara njöt, rent ut sagt. Sen for det vidare till Antonia och baka jordgubbstårta. Som sagt, underbart. Det hände en del mindre positiva saker den dagen, men väljer att se framåt så, tänk bara positivt liksom!

Igår kväll fick jag lite smått panik, kom på att vi måste köpa tyg till en flagga min grupp ska göra på söndag inför Jamboreen. Bra som jag är fick jag med Sofia och Erik, så de kom hem till mig i morse. Vi bestämde tyger och drog sen till Sundbyberg för att fixa allt. Det var riktigt roligt, sen har jag bara hängt med dem idag.
Imorgon kommer då en del människor hem till mig, känner inte riktigt alla men det blir nog härligt bra ändå.

♥K

kärlek


Mina tjejer


Its over and it all starts from here

Så sitter man och hänger mer mirre och bara umgås. Härligt sommarlov man har nu! Vet alla mina betyg nu också, är faktiskt jävligt stolt över mig själv det här året. Satte ett mål i höstas och klarade det stort. Och nu är det sommarlov, det stora och härliga som jag väntat på länge. Det ska bli ett riktigt bra lov också, har kommit fram till att jag är borta två tredjedelar. Hela den här veckan som har gått har också varit underbar.
Särskilt igår var skolavslutning. Det tillbringades med klassen vid hägernäs strand. Mysigt och trevligt är dem rätta orden! Sen sov antonia och emma över så det gjorde inte dagen sämre! Nu kommer det.

♥K

Its real

Trevlig studentmottagning man nyss var på. Kände i princip ingen där utom familjen, men snackade med några pratglada kvinnor, kul faktiskt. Men frågan är då vad som händer imorgon, den andra vardagen utan skola på läänge? Jo det är så att jag ska på sleepover hos ottosson, men ganska många andra från förra klassen, 9b. Har inte heelt koll på vilka som kommer men bara härliga människor vet jag iaf. Borde faktiskt träna också på dagen, hehe kanske är dags nu...

♥K

someone

 

♥K


En dag att minnas

Gaalet härlig dag igår, systers student ju! Utspringet var vid 2. Det var helt otroligt väder, nästan lite för varmt men gjorde inget. Var taggad till tusen hela dagen, som tur var hennes klass den första som sprang ut, man såg dem bäst. Efter utspringet var det flakåkning för kajsas del, kan säga att hon luktade bara liite när hon kom hem från stan. Men det verkade ha varit ett lyckat flakåkning. Sen var det studentmottagningen hemma. 50 familjekompisar och släkt kom, det var fullt upp men riktigt kul. Vissa hade man inte sett på ett långt tag, men snackade nästan med alla. Antonia var också gullig och stod i köket och hjälpte till, det bruden fixade bäst. Men var riktigt död igår efter mottagningen. Hade stått upp från ett till tolv på natten, galet vad mina fötter skrek. Sov rejält inatt också, har behövt det sen länge. Om några timmar bär det av till nästa studentmottagning. Härligt!


Kommer nog mer bilder sen från systemkameran, fotade som en galning vid utspringet och flaket, frågan är bara när man orkar ladda över bilderna.
♥K

RSS 2.0