Heelg <3

Holaa!
Det här blir en resume av min braiga helg ;)
Tidigt på lördagsmorgonen så åkte jag iväg med mamma o pappa och åkte långfärdsskidor, vi åkte vid ängsjö. Det var jättefint och jag äger ju på att åka så det var kul, men lite kallt...-15 grader.
Och sen kort efter det åkte familjen iväg till stan och gick på aftenoon tea med familjekompisar. Det var ett jättemysigt fik och myyycket gott te, scones, sandwiches mm. Jag älskar verkligen Afternoon tea :)

Sen imorse for jag o bella till Kista för att göra Hemkunskapsläxan(och lite annat :P) Valde att skriva om ett Schampoo på HM...inte så jätteroligt men men. Sen gick vi in på Cubus för jag såg en jättesnygg tröja där för ett tag sedan. Jag provade typ åtta olika kläder men fastnade för två. En långärmad blårandig tröja och en svart sorts kofta, mycket nöjd! :D Sen köpte jag lite annat nödviktiga grejs.
När jag kom hem bestämde jag mig för att åka långfärdsskridskor med pappa så vi körde ett varv runt edsviken men avslutning genom scouternas goda blåbärssoppa! Det gick inte lika bra att åka, första gången på året och fick jätteont i fötterna/anklarna men det går väl bättre nästa gång. Sen en timme efter det så tränade jag på friskis med Mirre och Hedvig, Damn we are good! ^^

Panakotta



Hallåhallå :)
Filmningen slutade väldigt bra, men i början kändes det rätt hopplöst, alla var allmänt frusna
och trötta och klagade på att vi behövde åka in till stan och blablabla :P
Men sen gick det bra, vi lyckades övertala en busschaufför att sjunga och och flyttade stan till i veckan istället, så då åker vi dit och filmar :)
Har precis bowlat nu, var riktigt roligt! :) Man blir så inne i det, så blev skitsur när jag missade nån enstaka gång :P hahah. Nu är jag hemma hos Laura, har just ätit panakottaaa! ska nu titta lite på svensson svensson och sen gå och köpa pizza! Hahah, svensson svensson är så jäkla roligt asså :P shiit, man blir så glad av att se det! :) 

Puss o kram
/ Mirret


Going to stan



Godmorgon! (:
Det får bli ett kortisinlägg nu, för ska åka alldeles strax, och ska hinna göra lunch och göra mig iordning och så!
Igår var det myskväll med ebba och clara (: Vi tittade på Juno, som var sjukt roligt, fick värsta skrattatackerna där flera gånger under filmen :P Riktigt bra film! Sen så tittade vi lite på annat och så (:
Härlig fredagskväll med tjejerna <3 3Nu ska jag, ebba, clara och flera till (vet inte riktigt vilka som följer med) in till stan och göra claras film (: hihi, det kmr nog bli sjukt kul, vi ska fråga människor om dom vill vara med och sjunga i filmen. Så hoppas folket är på bra humör i stan idag! (; Senare ska jag bowla med familjen och kompisar! Jag och pappa i samma lag :) Hhahah, det blir kul. Sen laura och nea! Imorrn ska jag och hedvig på friskis! Det var ett tag sen jag var på det nu, skönt att komma igång med det!
Nu måste jag gå! Det blev inte så kort inlägg som jag trodde :P

Ha en härlig lördag!
Puuss!/ Mirree

Fight for this love

Tycker verkligen om den här låten så måste lägga upp den!

Cheryl Cole - Fight for this love


Ha en bra kväll
♥K

Jag är så duktig! :)

Började ju skoldagen idag med mirres och min redovisning om Shintoism, och jag måste verkligen säga att vi var bäst! :D
Kunde allt utantill och det gick jättebra, som jag redan visste att det skulle gå såklart! :P
Sen var det gymnasieinfo med våran SYV i datasalen...och det var ju lite kaos. Hon överreagerade på typ allt som hände och man sa, men jag lärde mig hur man gör gymnasieanmälan :)
Snörugbyn var....blööt men otroligt roligt när man iaf lyckades få tag på bollen och inte jonas var ivägen :P

Nu efter skolan så har jag varit väldigt duktig! Jag har städat chicos(hamster) bur, vilket inte är ett nöje med tanke på hur mycket han kissar och bajsar överallt. Men sen så städade jag rummet och fixade ordning lite så nu kommer man ju in! :)  Har lagat texmex med la familia så vamos a comer snart, förhoppningsvis med la pelicula The proposal. vi får se om pappa lyckas koppla datorn med TVn och få in bild...vad skulle min familj göra utan pappa??

Kanske ska dra mig ut på isen imorgon morgon, om jag orkar eller hittar ngn som vill åka med mig...Hoppas det blir sol! :D Och senare på dagen ska jag på Afternoon tea med en annan familj och det ska bli riktigt kul(och gott hoppas jag)!

♥K

Äntligen fredag!



Halloojsan :)
Nu är det freedag! verkligen skönt med helg!
Imorse redovisade jag och klara om shinto, det gick jättebra! Pratade lite för snabbt, men jaja det
får jag förbättra! :) Sen på idrotten körde vi snörugby, hahha fan vad kul de är! :P 
Senare ikväll blir det fredagsmys med ebba, antonia, clara och kanske nån till :) Just nu är jag bara hemma och tar det lite lugnt, ska nog gå och titta vad det finns i kylskåpet :D
Har haft konstigt humör den här veckan, ena stunden har jag varit glad och andra småirriterad och sur.. jaja, man kan inte alltid vara på topp! Nu är jag glaad och taggad för helg! :D
Planerna för helgen än så länge är stan imorrn på dagen med clara, ebba m.fl. för att spela in claras film till bilden :) Sen på kvällen bowla med familjen och sen sova över med linnéa och laura <3 På söndag måste jag storstäda och plugga, och mer vet jag inte!

Nu är jag hungrig.

Puss o kram/ Mirjam

Moi! :)

Nu sitter jag i ett klassrum med mirjuspäron och går igenom våran presentation av religionen Shinto, säger bara ett(tre) ord och det är: VI ÄR BÄST!!!
Har egentligen sovmorgon till kl 9 men vi är ju så duktiga som förbereder så mkt vi kan. ^^

Igår var jag hos tandläkaren och missade idrotten, vet fortfarande inte om jag är glad eller ledsen för det...Men sen på kvällen så var det scouter och vi såg på Star Wars, episode 5. Den var ju braa(det märktes ju att den är typ 20 år..) men sen mitt i slutet så ringde olivia och jag MISSADE: LUKE I'M YOUR FATHER! hur kan jag vara så dum att missa det viktigaste i heela filmen! :S

Men nu ska vi gå igenom våra egna tankar om shinto, så SO LONG BABIES <3 <3

♥K

The day



Idag hade vi elevrådsstyrelsedag från kl 8-11 och gemensam lunch, så det blev inga lektioner för oss fram till lunch! Vi planerade för temadagen som blir nu i vår, skapade blogg och så, roligt! :)<3
Sedan käkade vi piizza! Efter lunch var det idrott med kampsport, haha riktigt kul faktiskt! :) Jag och hedvig körde på hårt, hihi. Sen efter finskan så gick jag, laura o nea hem till mig och planen var egentligen att gå på bio, men det blev istället en hemmakväll med film och så :) Och Laura fick sin present. <3
Nu ska jag göra klart tyskaläxan tills imorgon!

Ha det bra!
Puss på näsan / Mirree

Lauras födelsedag idag!



Hallåå där :)<3
I söndags var jag med Ebba, klara och Sara, pluggade lite på dagen och på kvällen såg vi AVATAR!
Och jaa, det är svårt att beskriva asså :P Ni måste bara se den! Den är så sjukt bra, själva berättelsen och hur de har gjort filmen och allting! GRYMT BRA FILM! <3
Igår var det en helt vanlig skoldag, förutom att danseeen började då också :D så jävla kul att komma igång igen!
Och idag är det min älskade bästavän Lauras födelsedag! <3<3 Imorrn ska jag, Laura och Linnéa gå på bio, vet inte vilken än och så ska hon få sin present :)
Och underbara klara var som tur frisk idag, du vet att inget är lika kul utan dig gummsan :)<3
Nu ska jag snart käka middag och sen på dansen!

Puss / Mirre

Hallelujah

Mår verkligen jättedåligt nu...vet inte om jag orkar gå till skolan imorgon :(
Men kollade på ¨hope for Hatiti now¨ igår, och den var verkligen rörande!
Särskilt när Justin Timberlake och Matt Morris sjöng Hallelujah.




♥K

jag tror jag håller på att bli sjuk

nej nej nej! Jag håller på att bli sjuk! :(
Jag är jättesnuvig och går på ipren...inte kul

Men idag har jag också varit på Rudbeck, men träffade inte mirre :( Men typ tuusen andra!
Men sen direkt efter det så åkte jag till Mikael Elias Teoretiska Gymnasium i Stockholm, och det verkar också väldigt bra! :) Men det jobbiga är att alla jag kollar på är bra på sitt egna sätt och då kan jag absolut inte välja.
Idag måste jag göra mitt so-arbete också, jobbigt! :( Skriver om japans religion Shinto, men kan inte få ihop en bra text.

Och sen ikväll blir det väl familjemys utan syster för hon är i fjällen med sin klass, vi kanske ska se på Closer. Har ingen aning om vad den handlar om men Julia Roberts, Jude Law, Natalie Portman och Clive Owen är med! :)

♥K

Rudbeck!



Har precis varit på öppet hus i Rudbeck. :) Först var jag på samhällsvetskapsprogrammet, och sen på naturvetenskapsprogrammet. Det verkar riktigt bra där, ska lätt välja Rudbeck, nu är det bara vilken linje jag ska välja som är det svåra... :/ sam eller natur. Men tur att man kan lägga till så mycket, och bygga upp sitt eget schema! Nu ska jag åka iväg om en kvart, ska till kista och gå på bio med ebba och klara, och sen köpa sushi och sova hos klariiiish :)<3 Nu har jag lite bråttom, måste gå och packa!

Kraam!
/Mirr

tröttis




som sagt. trött. Shit vad tråkigt att vara det en fredag kväll, men jaja, mysigt med hemma-mys kväll också :)<3
Har tittat på lets dance, Claudia är lätt bäst! och suttit vid datan och så! Ska nog snart gå och lägga mig, imorrn ska jag iinte vara trött! never ever ;)













Bilder från klassresan <3 Ååh, saknar verkligen allt! Så grymt bra klassresa! :) Vi är BÄST!

Puss o kram/ Mirjam

Fredagsmyys!



Äntligen helg! :D grymt skönt asså. Kmr bli en meegahelg också så det är galet kul!
Imorse var jag osannolikt trött, fick verkligen släpa mig till skolan, och så hade vi SO och musik och sedan puuulka! Hahha, fan vad kul vi hade :D hahah, jag ändrar mig aldrig, pulka var lika kul när jag var 5 år som det är nu (; Efter spanskan gick jag o clara hem till mig och hämtade pengar och så för att åka till donken, vi kutade till bussen men den hade tydligen bestämt sig för att skita i oss.. sen var vi med antonia, ebba och nea och käkade dooonkish :) sen tittade vi runt lite i affärer och fick sen skjuss hem av mamma.
Nu sitter jag och tar det lugnt och tittar på en stoorfavorit på teve, oc alltså ;)
Skulle egentligen åka till clara med nea, ebba och antonia senare ikväll, men kmr inte orka :/ är så himla trött idag. Så det blir myspyskväll hemma med mamma&pappa och lets dance! (:
Imorgon ska jag på öppet hus på rudbeck, senare på kvällen sova över med ebba & klara och gå på bio :) <33

Ha en härlig freedag!
Puss / Mirree

Torsdag

Igår var jag på öppet hus på norra real! ;)
Det verkade faktiskt mycket bättre än jag trodde, och jag upptäckte två linjer jag inte märkt förut. Men den som är dåligt är att om jag söker till NV Miljövetenskap så kommer jag in i mån av plats...vilket är typ 0 procent chans att jag kommer in för det är redan så många stockholmare som söker. Jag hatar verkligen den där stockholmare-i-första-hand regeln eller vad det nu är!  Och idag skulle jag åka till Kungsholmen men kände att det är nog inte värt det, den är nog inte riktigt något för mig.

Så kvällen går väl åt att skriva det sista på teknikuppsatsen som ska vara inne imorgon. Hoppas det går bra! :)
Har ju redan skrivit 3,5 sidor men måste finslipas med reflektioner, jämföringar mm....och det är jag verkligen INTE bra på. Men det kanske ändå går bra.

♥K


Teknikuppsatsen!



... är äntligen klar! :D Har nu suttit och skrivit klart slutet i ungefär en timme, och sprungit ut
och in genom köket för att diskutera och få goda råd av kära mamma, som inte alls var så sugen på det :P Okej, jag kanske inte heller skulle bli så glad om jag satt och läste en väldigt spännande bok, och min 15-åriga dotter kom inspringande var femte minut och ville ha en livlig diskussion om teknik! Och dessutom sjunger så att det ekar i hela huset. Hahah, men vad gör inte mammor för oss liksom (a) (; Imorgon på tekniken ska jag läsa igenom, finslipa och så! Blev riktigt nöjd med den alltså, hoppas att Kjell tycker likadant :) Iiiiih vad glad jag är. Nu har jag fritid och kan sitta och lyssna på musik, sitta vid datorn och göra lite vad jag känner för. Nu ska jag nog gå och hämta te (: Imorrn efter skolan är jag med favoriterna ebba och klara <3 kul som alltid (:
Dansen börjar nästa vecka!! Taggad till tuuuusen! Längtar, längtar, längtar..

Puss o kram!
/en överglad mirjam.

Dagen



Har varit en helt vanlig dag, lektion efter lektion, fys på idrotten! Det var en aning jobbigt, men ändå ganska kul :)
Sen så skulle jag vänta på Hedvig för att vi skulle göra sällskap hem, så satt uppe i korridoren med laura, berivan och några och lirade lite basket ;D Haha väntade i 40 min för att göra sällskap i 5 min, men det var det värt!! :D hoho. Nu efter skolan har jag bara tagit det lugnt, duschat, tittat på one tree hill och ska skriva klart teknikuppsatsen ikväll! Imorrn ska jag till tandläkaren och då ska tandställningen troooligen av! :D Shiiet, det kmr kännas grymt konstigt, har ju haft den i mer än två år, men skitkuul! :) 

puuuss
/M
 

Hos jonsson



Halihallå :)
Här sitter jag hemma i sara soffa och är överglaad (:
Imorse vaknade jag och kände att det är så himla mkt i skolan, alla uppsatser hit och dit, men nu är det som
en våg av lättnad som flygit i mig ;) hahah. det gick jättebra på bilden, skrev klart novellen på svenskan som ja blev riktigt nöjd med, och dagen har bara varit allmänt bra och lyckad (: Nu ska vi snart äta också, kan det bli bättre? haha, nääe. (; Efter tyskan fick jag dröja kvar en stund för att vänta på bussen, men rall väntade med mua som tur var (:<3
Så nu har vi vart hemma hos sara och tjockat i oss pepparkakor, och sara har ätit makrill ur burk(?) och pratat och så <3 Snart ska vi käka röding! När ja kmr hem blir det teknik och annat! Hoppas att jag får träffa Ally också :D hoppas,hoppas <3

See you later, alligator!
/Mirre

Jag älskar helg!



Hallå hallå :)
Klara har redan berättat om helgen men kan ju ta det en gång till ;)
Vi var som sagt i Gnesta, där det var jättemysigt! Vi skulle planera till vårterminen, vilket var kul
men lite segt att sitta och lyssna i en evighet, sen var det en massa fritid och vi satt mest och pratade :)
Grymt roliga människor asså! <3 som klara sa så åt vi hela tiden, sjuukt god mat också :D haha, me like!
Har skrattat, pratat och skrikit(?) hela helgen så känner mig lite hes nu, haha, men det går väl över snart hoppas jag. Får dricka en massa teeee (a) Underbar helg! :) Idag har det vart en vanlig skoldag. Och sen solosång efter skolan, kuul! <3 Nu ska jag käka middag, sen plugga teknik och lite annat.
Idag kommer Ally hem från sin 3 månader- långa resa i Asien, ska bli grymt kul att träffa henne! :D

Puss o kraam/ Mirjam

Midvinterblot! <3

Har precis kommit ut ur bastun och känner mig ren nu :P
I helgen har jag varit på midvinterblot, vilket var underbaart. Det var en helg för alla ledare och seniorer på scouterna och vi har haft det jättebra och mysigt :) Och jag är heelt proppmätt...åt väldigt mycket mat där hela tiden. Det skulle egentligen varit på vindalsö men det blev inte av på grund av isen, men i Gnesta var det väldigt bra också ;)
Och sen när man kommer hem så har visst mamma lagat fisksoppa med äppelkaka till efterrätt som var jättegott! Men det känns nu som om jag inte kommer att äta ngt de närmaste dagarna.

Resten av kvällen måste jag göra plugg...Teknikuppsatsen och matte, har diagnos imorrn:(
måste gå,
PUSS K


"har aldrig varit så hungrig i hela mitt liv"




Hahah, det är en mening som jag använder alltför ofta :P Hur kan man jämt vara så hungrig? förstår inte..
Var trött igen imorse när jag vaknade, alltså typ övertrött! Tur att det är sovmorgon imorron, ska lägga mig tidigt ikväll så jag får sova några timmar extra, så ska jag vara piggpiggpiiigg imorrn! :D
Dagen har varit braa :) klara berättade allt i minsta detalj på tekniken, haha :P På tal om det ska jag nog börja me det snaart.
Efter skolan gick jag och hedvig hem till mig och bara chillade, tittade på another cinderella story, mysig film :)
NU ska jag börja göra teknik! Ha en myspys kväll!

puss o kram!
/Mirjam

skola...

jaha, nu sitter man här på fysiklektionen med en laptop och försöker skriva den dumma teknikuppsatsen! Det går verkligen inte för mig att komma på något att skriva :(
Medans madde sitter bredvid och skriver så det ryker, och har en hand i luften och försöker få kjellepelle att hjälpa henne med ngt supersmart som jag aldrig kommer förstå.
(lite tidigare säger hon: OM INTE DET HÄR SPARAS SÅ FÅR DAMP! ANFALL ASSÅ!)(hennes förra text försvann..:( )
 Och lite senare hör man att mirres mage kurrar, sen lite sång från ebba och mirre blandat med höga toner av det vanliga skrattet från mirre. Och sen hör man ett ouch från emilia, undrar vad som hände med henne...det var tydligen hennes ben som knäcktes hörde jag nu.
Jag drar min blick bort från den dumma datorn samtidigt som blicken dras till julia som sitter med ansitket typ en dm ifrån laptopens skärm...undrar verkligen vad hon tänker på?
Jag hör linnea fråga kjell om det blir tacos idag och jag svarar:
-Nej, det blir ost- och skinksås.
-JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!
-NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJ!
haha, vilka reaktioner man får från klassen ^^
Lite mer skratt från mirjam...
Men nu är det lunch och jag är jättehungrig så I MUST GO, XOXO




chill med ebba & klara efter skooool!




Hallå hallå :)
Nu sitter jag här hemma med ebba o klara, vi chillar som vanligt med teve och har precis ätit mellis (;
haha, mysmys! <3 Idag började skolan, var helt galet trött imorse asså, även fast jag gick och la mig tidigt igår :P herregud, att gå upp 7 på morgonen.. I skolan var det en helt vanlig dag, kul att träffa alla :) <33
I söndags var jag och Laura och åkte skridskor, skiitkul var det! Först var vi inne på vallen på allmänheten och åkte där i 20 min typ, och sen så gick vi ut för att det var så trångt och åkte på edsviken ist. Stannade och käkade lunch och fikade och spelade hockey :) åkte i typ 6 tim! riktigt kul!
Igår var jag och Hedvig vid väsjöbacken och åkte skiidor, var där hela dagen från 11 till kl 6, var grymt kul, även fast det bara finns några få backar så tröttnar man liksom inte, underbar dag! :) <3
Idag har jag haft sjuk träningsvärk i vaderna och ryggen, kan knappt gå x) helknäppt, brukar inte få så mkt träningsvärk av skidor och så men nu jävlar :P hahha.
Är jättetrött nu. skriver senare! Hade braa :)

Puss o kraam/ Mirjaam


Puss




Alohaaa! (:

sitter här med hedvig, tittar på en shopaholics bekännelser, skitrolig!
vi har precis bastat och så (: Imorron blir det skridskor på vallen med älsklings Laura,
jag ska visa konståkningstrix och hon ska lära mig hockey :D kmr bli skiitskoj! <3
Orkar inte skriva så mkt mer just nu,

Puss på näsan!
/Mirret

Sista dagarna på loovet



Halloojs :)
Just nu sitter jag och chillerillar, har tagit en paus från pluggandet, har gjort mer matte. Snart ska jag
jobba på teknikuppsatsen! ååh, de känns jobbigt att plugga på lovet :/ men ändå bra, känner mig duktig ;)
Sov över med Lee, det var mys och kul som vanligt :) och så blev de låång sovmorgon idag, till kl halv 1 :) Fett skönt, behövde verkligen sova ut, och man måste ju ta vara på sovmorgnar, snart ska man ju upp kl 7 igen..
senare ska jag vara med hedvig och sova över hos antingen mig eller henne, får se <3:) Ska ta vara på dom sista dagarna på lovet! 

Ha en uuunderbar dag! 
/Mirjam 

HAHA IGEN!

Sitter och chattar med mirjus älsklingen och jag lyckades förvirra henne så mycket verkligen!! HAHA så då måste jag ju lägga upp en del av konversationen :D
ps. Allt är på skämt det jag skriver om!


♥K

tröttare än tröttast




Hallå hallå :D
Har just suttit och gjort matte i ca 2 och en halv timme! Känns bra! :)
jag kom hem från laura kring kl 12 och sen dess har jag chillat, tittat på teve, datan, gjort matte
dårå och så, mest tagit det lugnt. Har varit galet trött idag asså, haha, vi var uppe hela natten och pratade, jag
och laura låg och pratade om mat i timmar typ. haha :P det är sååå oss, älskar er tjejer <33 vi somnade kring kl 5-6 och sen så ringde lauras väckare halv tio och vi snoozade typ tio ggr innan vi lyckades dra oss upp. Ja o laura gick hem till laura för hon skulle packa till kryssning som hon ska på idag, och så åt vi vår efterlängtade tacos till frukost som vi snackat om hela natten, haha tjockisar ;)
snart börjar skolan, måste verkligen börja lägga mig tidigare asså. Snart kmr Lee, det kmr bli skitkuul :)<3
Nu har ja o klara bestämt att vi ska se valentines day tsm, läääängtar! fan vad bra den verkar vara! :)

Puss o kram
/Mirre

Hos älskling nea




Hallå igen!
Härliga bilder som klara lagt in! :D speciellt den när jag står och håller i benet är ju charmig (;
och klara, du har rätt, valentines day verkar sjuuukt bra! Bara bra skådespelare i den också :)
Nu sitter jag hemma hos nea med laura också <3 Vi ska nog bara mysa och ta det lugnt ikväll, kanske spela lite winter bells haha, det blir mkt tevespel idag för min del :P
Nu ska laura tydligen måla mina naglar, haha limegrönt? Det blev väldigt tjusigt. Jag hoppas ni hörde min ironi i det ;P Imorrn ska jag träffa älskling Lee <3

puss på näsan!
/Mirree

SKA SE SKA SE!






VALENTINES DAY

Jag ska så se den här filmen när den kommer på bio! Den har typ de bästa skådespelarna det finns!
bland annat: Anne Hathaway, Julia Roberts, Jamie Fox, Patrick Dempsey, Taylor Lautner(!), Jessica Alba och måånga fler! Den har också premiär den 12 februari i år så det bli kanske en alla hjärtans-dag film för mig? ;)

♥K


HAHA XD

haha, sitter här och kollar på bilderna på min kamera från julshowen och typ skrattar ihjäl mig! ^^
Bilderna är ju inte från framträderna men 'bakom scenen' eller vad man ska säga
Jag lyckas alltid få dom bästa bilderna på mig kamera!
Jag har också måånga mer men känner ändå att vissa kan man ju inte bara lägga upp :O


Det var den första och sista julshowen jag var med i på HLD, kommer aldrig glömma(inte bara bra minnen :O)
♥ TENGO LA CAMISA NEGRA ♥

♥K

Torsdag



Har vart med lollo, phia och elin idag :) grymt kul att träffas alla vi!
vi satt och pratade, tog bilder och sen ägde jag ut lollo pch phia på buzz :D nästan..
okejdå, sophia vann alla ggr men det var väldigt jämt och det viktiga är att man har kul, eller hur? ;D
härlig dag med er tjejer :) <3<3
Nu ska jag snart kila ner i bastun. Det var tydligen många som började skolan idag :O stackars er! Skönt att vi inte börjar föräns på tisdag!

hade bääst!
/M

Mums :D

Idag har jag gjort CHOCOLATE CHIP COOKIES! :D :D
Det tog ganska lång tid, kanske för det var första gången jag gjorde det ;)
Det gick ganska bra bara att de ser väl inte ut som dom man ser på kafeér

DOM BLEV SJUKT GODA!! :D <3

♥K

Klarabaras favorit :)

På senaste tiden har jag märkt att jag verkligen älskar serier och filmer som utspelar sig i typ 1700-tal! Och så är det ju lite kärleksproblem i! ;)
Typ Stolthet och fördom, Förnuft och känsla, Tess, Lost in Austen, Merlin m.m.m.
Dom är så bra! och alla coola kläder som man aldrig kommer se igen! :P
Så ikväll bänkar jag mig framför svt-play och kollar på tredje avsnittet av Tess :D

♥K

iiiskallt!

sitter här med robbie williams på spotify på högtalarna, brukar inte lyssna på honom men han är ju faktiskt väldigt bra! :)
tydligen så missade jag korvsäljargrejsen på isen idag, lite tråkigt! :( men men...
Idag hade jag en slappdag som igår, inte bra inte bra! måste börja göra saker :)
Men jag städade chicos bur(min hamster), jag förstår verkligen inte att man kan kissa och bajsa så sjukt mycket som han gör, han är ju så liten! och så har jag tvättat lite ;)
Sen nu på kvällen bestämde jag mig för att ta en låångpromenad i det -17 gradiga vädret, jag har ju inte varit ute på två dagar så det var väl lite som ett måste :P Men sen när man gått i mer än en timme ute så var mina ben så himla förfrysta verkligen! det gjorde jätteont!! :( men jag kom ut iallafall ^^

Och nyss gjorde jag en jättefin(och förhoppningsvis en jättegod) päronkaka! Man skulle ha bär eller frukt i den men jag körde hemalagat päronmos istället, och den verkar ju bra, mums! ;)

♥K

The dag with the korv called hedvig




Gick upp kl 11 idag, och frös sjuukt mkt! det är verkligen skitkallt i vårt hus alltså,
jag förstår ingenting. Så satte på mig några lager med kläder och pappas mjukistofflor och
käkade frukost och gick sen till Hedvig, och så gick vi ner till isen där vi skulle sälja korv, blåbärssoppa och
mums :D Där var vi med malin, emma, elin, markus, erik, krifftor m.fl. Hade riktigt kul, förutom att man frös lite
lagom mkt om fötterna, åkte skridskor också :) Efter några timmar där fick ja o hedvig skjuss hem till hedvig och nu sitter vi här i soffan och tar de lugnt, riktigt mysigt :D är ganska trött just nu.
Ikväll ska jag äta middag hos Ebba och sen blir de pulkarace med lamekock :D haha, jag kmr så äga ut clara! <3;)
Sätter in lite bilder från Hedvigs dator! härliga minnen asså :)


        Hedvig, alexandra och sophie i underbaraste frankfuuurt!


                                 Jag, klassresaan i Gotland


                               Hela gänget i Frankfurt!


                              Jag och Hedvig, finaste bilden! <3


                                       Jag och sophie, saknar!


                        Jag och Berggren, iiiskalla 11 graders vattnet


Ha en bra kväll!
puss o kram/ Mirjaam

Chill



Det blev en chillkväll ikväll :) sitter och lyssnar på musik och chattar och sitter med min kära far (Han blev nämligen djupt upprörd för att ja inte skrev att han också är här :P) ska snart
gå och göra iordning lite mer te och titta på teve. Imorgon ska jag gå till Hedvig kvart i 12
och sedan rör vi oss ner mot isen och säljer korv och grejs :) <3 kmr bli kul, fast kmr frysa
en aning tror jag, men de är bara på med alla långkallingar och tjocktröjor :D
På kvällen blir det clara vs mirjam, stjärtlapp vs pulka :D problemet är att jag inte har nån pulka för
tillfället :S haha, måste köpa det, man kan inte klara sig utan pulka!
Ha en mysig kväll! 

/Mirree

Härliga lov



Hallou :D
har inte skrivit dom senaste dagarna, har haft fullt upp :P<3
Det här är nog den första stunden jag inte är me kompisar sen jag kom hem, haha!
Igår var jag med Laura och vi hade väärldens segaste dag asså, haha men vi hade ändå kul
som vanligt :) Vi hade planerat att åka skridskor på vallen och var skit taggade på det, jag satte på långkallingarna och planerade varm choklad och allt och så visar det sig att de stänger kl 4 :/ så vi gick
hem till laura och degade där i några timmar, haha. sen hämtade vi rasmus och gick hem till mig och tittade på filmer och kul :) <33 Idag var jag med R och L på morronen och sen träffade jag jullan och madde, och vi spelade guitar hero och sen följde med när jullsi färgade håret rödbrunt, skiiitsnyggt! :D
Nu är jag hemma och bereder mig för en chillkväll (; eller tror det blir det iaf.
Nu är det en veckas lov till, fett sköönt! fast det skulle ju inte skada med ännu längre, allt är så kuul!
Imorgon ska jag sälja korv och kaffe o grejs på isen med scouterna, och på kvällen Lamekock <33 på dagen måste jag nog tyvärr plugga lite..

/Mirjuus

7 dgr kvar på lovet...

Så i söndags gick jag och emma och såg Sherlock Holmes, den var väldigt bra och det var mycket ironi och humor i den ;)
Sen sov hon över hos mig och igår bestämde vi oss för att gå hem till bella och se om hon var hemma. Vi visste inte säkert om hon hade kommit hem från hennes resa i Kina så vi chansade. Och såklarrt vi hade rätt! :D
Tror vi nästan var hos henne hela dagen och jag fick min julklapp av henne(äntligen ;)) Det var ett armband gjort av korallpärlor tror jag, sen en nyckelring av cocosnöt som det stod ngt om 'du finns i mitt hjärta', och sen en fin sorts armbandsklocka fast det ser mer ut som ett armband :)

Sen kollade jag typ hela kvällen på sista säsongen på OC, och jag har nästan exakt sett halva :)
Idag ska jag försöka göra till pluggdag...och jag hoppas verkligen att jag lyckas, vi får se!

♥K


Hemma igen




Tjeenare :) sitter här med älskling laura, och vi ska snart titta på den bästa julkalendern någonsin!
Dieselråttor och sjömansmöss alltså ;) den är seriöst jättebra!
Kom hem från Norrland idag, kmr såklart att sakna Lollo, mats och alla där. Vi hade så himla kul, men det är såklart kul att komma hem också! :D
Laura sitter här och längtar efter att morgonen ska komma, då hon ska få sin frukost på sängen ;)
Jag skriver mer imorgon! Hoppas att alla har det bra :)

Puss o kram
/Mirjaam

:D

ohlala, vem är bäst om inte jag?? :D
haha, jag är bara väldigt glad just nu för snart kommer emma över och vi ska gå på Sherlock Holmes på bio! :D:D
det måste vara för att jaag älskar Jude Law som jag vill se den så himla mkt...

Och idag var jag ju duktig igen, för precis efter jag skrev mitt inlägg i förmiddags så bestämde jag mig för att åka med pappa och åka längdskidor igen, i minus 10 gradet, vilket jag tkr är väldigt duktigt. :P
Undrar när mirrepirre kommer hem...;)

PUSSOKRAAM
♥K

Vad ska man göra idag då?

Det där är verkligen allt jag har i huvudet! :P
Det finns så oändligt många saker jag kan göra men just nu kommer jag på nada...kanske ska ringa en kompis, kanske kan göra skolarbete eller bara något heelt annat, men vaaad?? 
Aja vi får se, har iallafall väldans lust att se sherlock holmes ikväll så de kan man ju alltid göra med ngn ;)

♥K

2010 here I come!

Nu har det ju i och för sig gått två dagar på det nya året men ändå, GOTT NYTT ÅR!!
wow, det är verkligen 2010 nu! okej, det känns ju inte annorlunda men ändå ;)

Och jag måste verkligen säga att jag hade en bra start på året, för igår drog mamma och pappa med mig på långfärdsskidor på ängsjö. Vi åkte ju inte jättelångt men det kändes ändå bra och det är ju så sjukt vackert i skogen just nu med så mycket snö! tänker typ hela tiden på narnia när jag tittar ut. Jag hoppas att snön ligger lääänge kvar så man kan fortsätta njuta!

Idag har jag bara slappat nästan, men de senaste två timmarna har famliljen(förutom syster som är i fjällen med kompisar...AVUNDSJUK ELLER VAD?) varit på IKEA och tittat på lite möbler. Vi håller på att fixa det lite snyggare i tvrummet och försöker därför hitta en snygg och bekväm soffa som passar, vilket inte ärr helt lätt. Hittade inget idag men vi köpte ett bokhylla till källaren! och så hittade jag en ganska snygg matta som skulle passa i mitt rum :)

Nu ska jag kolla på sista delen av olycksfågeln....hoppas den blir bra ;)

♥K

Gott nytt år!



Hallåå :)

Nu har jag äntligen lyckats komma in på datan här hemma hos min faster!
Idag är alla sjukt sega efter gårdagen, nyårsaftoon! :D haha, det var sjukt roligt.
Första dagen åkte vi och shoppade, köpte ny vinterjacka, skitmysig! och lite annat :)
sen spelade vi match i badminton, har fortfarande träningsvärk, haha (;
Igår fixade vi med mat och dukade och så hela dagen, och gästerna kom kl 5 :D
Haha, galet rolig kväll, åt mat och sen spelade vi spel och satt och pratade, haha galen familj
man har! xD <3 Sen kring kl 12 gick jag och Moa ut och smällde raketer :) GOTT NYTT ÅÅR!
och så fortsatte festen med dans och flumm :) så nu är det 2010, kmr ta ett tag att vänja sig.
2009 var underbart och bäst, svårt att slå :) men jag känner på mig att 2010 kmr bli minst lika bra.
Kmr hem om två dagar! Kmr sakna allt här.

GOTT NYTT ÅR 2010!
puuuss o kraaam
/Mirjam

RSS 2.0