I WANT TO BREAK FREE

Som sagt hela rudbeck fackar ur, och jag är inte där för att skåda. Nej för jag går på danderyd, lite finare lite bättre tydligen men det finns inte ens en synonym för ordet nt-veckan där inte. Riktigt synd. Men annars så bra skola så.
För att kompensera upp det hela för mig har jag(mirre) självklart nu fixat ntshowbiljetter till fredag kväll. TAGGAD ELLER VAD? Lever i en dröm för helgen just nu, ntshow på fredag, mirres dansshow ngn gång under helgen, träffa maja, skype med bella, träning .. och det där vid namn plugg... Bara tre skoldagar kvar.

På tal om maja, jag hade det riktigt kämpigt med allt plugg igår, och kändes skit. Maja hade det skit med ingen motivation till hennes tentor på universitetet. Då, på fb chatten händer det. Precis vad jag behövde, maja. Problemet var bara att hon satt i kalhäll och pluggade och jag framför datorn i gästrummet. Ingen nära kontakt där inte, men we solved the problem så att säga. Lördag kväll är maja mig, och det är hon gott väl. En av de finaste jag då vet.


♥K

Hela rudbeck fuckar ur!


Den är gryyyyyym!

16 dagar kvar av helvete för 2011.

Skulle varit barnvakt nu i eftermiddag, men sjuka barn blev dem stackarna. Alltså mer tid för mig till plugg, är dock rädd att min tid inte kommer användas till just det. Men ska köra en satsning ikväll, bara intalar mig själv.

Var hinderbana på idrotten, skulle säkert varit riktigt kul, om inte det faktum att min tumme är inte helt okej fortfarande. Alltså fick jag pallra mig till gymmet, där jag möts av minst 15 grabbar som kör stenhårt. Kul. Ska jag komma där med mina 5 kg vikter. Det bästa är ju när man faktiskt ser att dem har lagt på ca 20 kg mer än vad de klarar av, jag bara ser framför mig hur deras muskler går sönder bit för bit. Stackarna som gör detta endast för att impa på mig.

♥K

I would walk 500 miles


Första advent idag då! Myys. Åh vad jag tycker om julen. Har dock inte så mycket julkänsla än, får väl baka pepparkakor och sätta fram lite julpynt och sådär för att komma igång ordentligt! Och börja julhandla, åååh. Känner sug i magen av bara tanken, så jävla najs!
Iaf så har jag tillbringat min första advent i Nacka gymnasium med ebba, emilia och ett gäng andra härliga tjejer där vi dansat tre dansshower! Som alltid så går det åt en jävla massa smink och galet med hårspray, haha
Duschen efteråt var så värd kan jag ju säga. Sovmorgon imorn, påbörjas med musik. Myyyyys, livet leker osv. 



Tog ett tag kan jag ju säga...

När det första ljuset har tänts


Lagom mysigt till första advent att komma hem igår kväll till detta hus. Mys.

♥K

Perfect



Som sagt, julbak vare som gällde och julbak var vad det var. Om ni undrar vem som gjort de otroligt fina bokstäverna kan jag avslöja att konstären är jag. Tror emmas e gick sönder förra året så lyckades bättre i år!
Eller film och julbak var det faktiskt, komplicerad men bra film. Nu väntar jag bara på snön

♥K

Just that feeling

♥K

12:00


Klockan är exakt tolv. Alltså är det varken fortfarande lördag eller söndag än. Det bara är. Ibland kan jag önska att tiden bara kan stanna upp, stå mitt emellan ett tag. Att allting inte flyger förbi så snabbt som det gör. Känns som tiden inte räcker till ibland. 
Har precis kollat på Breaking Dawn med brudarna, och blev faktiskt lite besviken. Trodde den skulle vara bättre än vad den var. Men det blev iaf en hel del skratt och rätt bra var den ju ändå;) Imorgon är det dansshower som gäller heeeela dagen. Kmr bli kul! :D Känner mig faktiskt lite smånervös, brukar inte vara det. hehe. Men det kommer nog att bli gryymt, nu kör vi!!


saknar jävligt mycket, Bilbao 2011


White christmas

Vad händer idag då? Jo för det första skiter jag i min tumme, den är trots allt bättre ju. Men i eftermiddag är det julbak som gäller! Och det är inte lite som skall bakas. Pepparkakor, knäck, brända mandlar, och en sorts trillingnötsnougatchoklad! Tjockis är vad jag kommer känna mig  men åh så gott

Såhär såg det då ut förra årets julbak, har  en känsla att det blir liknande iår. Med glädje.

♥K

Here we go again

Ni kanske smått kommer ihåg inlägget jag skrev för någon vecka sen att jag vrickade foten. Well, here we go again.. Idrottslektion, volleyboll var på schemat. Gissa vad som händer? Inte så svårt antar jag, det slutade iaf med en stukad tumme. Mindre kul, med tanke på att jag är ju vänsterhänt också, vilket var handen jag stukade. Först fick idrottläraren linda handen, men allvarligt jag kan tillochmed linda bättre än så, fick helt enkelt gå till sjuksyster och hon gjorde det hela snäppet bättre. Om det inte var bättre till imorgon var det tygligen passande att åka och kolla upp det, men jobbigt ju.
Men tummen min stoppade mig icke att åka in till stan för att ta en fika med emma fina. Vi satte oss på café 60 och hade en riktigt trevlig stund hela eftermiddagen. Åter igen, välkommen kära helg-

♥K

Sometimes it's hard to follow your heart


Fredagkväll. Hell yeah jag är taggad på helg! Snart bär det av mot centrum för att köpa lite mumsmat och därefter vidare till Amanda med några härliga brudar. Får se vad vi hittar på sen :) Helgens planer hittills är att se breaking dawn (!!!) och på söndag är det dansshower som gäller. TAGG! hehe
Hoppas ni får en fin fredagkväll!



Så fruktansvärt bra

Islands and shores

Sitter och pluggpluggar matte, men det går ganska bra måste jag säga. Detta för att just nu spelar Deportees live på P3 session. Klagar faktiskt inte här.

 

 


Stuck in my head

Oj, det här är ju lite pinsamt faktiskt. Men måste avslöja att låten som jagat mig och funnits på mitt huvud den senaste dagen är... Eric saades nya singel. Skäms lite, kan inte riktigt säga att jag känner en trettonårings idolkärlek till hnm, men ngt med låten.

I say I’m flammable
I’m TNT
Light it up

Kan också tilläga att idag är 17:e dagen som vegetarian, och det går framåt! Lite tråkigt dock, enda pålägget jag kan komma på till mackan är ost, och keso för den delen. Var lite mer variation med kött, men sånt får jag stå ut med.

♥K

En fin känsla bara


Sitter och myspyser lite med datorn i köket med kapten röd. Alldeles lagom mystrött.
Efter en helt vanlig skoldag bar det av hemåt för en tidig middag och lite plugg och sedan mot laserdome
med lagom sjuka och galet härliga vänner. Hehe satan vad jag satsade! Grymt kul var det :) Bra som jag är kommer jag trea i första omgången, haha fett stooolt, men vad gör Gustav då om inte äter upp min rank? bokstavligen. haha störande. Efteråt bar det iväg mot dansen. händelserik kväll, jag är trött




PUSS

Jag håller drömmen vid liv


EY!
Som klara redan hann berätta har det varit en underbar helg. För mig började den i fredags. Att springa runt och leka zombie och skrika sig hes och ont i huvudet med sjukt härliga människor, finns ingenting att klaga på. Och att vi skrämde skiten ur småbarnen, finns det definitivt ingen tvekan på. Haha fyfan vad kul vi haft! :) Tack för en grym helg people! Hade egentligen velat lägga upp lite bilder (för vi såg verkligen förjävliga ut, haha) men får nog vänta tills hedvig lagt upp dom. Meeeen, som efter alla andra hajker som varit ute så är jag äckligt trött och frusen nu och självklart så väntar en jävla massa plugg på mig. Skönt perfekt verkligen. För övrigt, så börjar nya perioden imorn m. bland annat musik. Åh kmr nog bli grymt! Och laserdome imorn, WOPWOOP fett najz. hehe.


 

Min röst höll inte inatt


Jävligt kul var vad jag hade igår. Vi kom fram till en skog i tullinge, skulle aldrig hittat dit utan killarna, sminkade oss zombies och begav oss ut i skogen. Skrämde barnen och lekte zombies ett tag, tills jag blev botad av den äckligaste medicinen jag ätit. Och sen en fortsatt bra kväll. Kan man begära mer av en helg?

♥K

Veggietime


Stått i köket och gjort zucchinigryta och veglasagne, blev riktigt gott faktiskt. Jag ska nog lyckas bli vegeterian ändå
Sen ikväll är det zombienight i Tullinge som gäller, härligt gäng och förhoppningsvis riktigt bra kvälll.

♥K

helg, du är välkommen


Yes. A thousand times yes


Don't stop me now!

Gammal klassiker, jag vet. Men dagens låt. Hämtat energi från den här idag, det funkade.

♥K

I’m no Alice – you’re just predictable

Det börjar med bröllopsnattens misshandel; något man naturligtvis får tåla – och mer än gärna ställer upp på! – om man blivit kär i ett monster. Därefter förtärs man av barnet man bär inom sig då det suger ur en all näring tills man liknar ett skelett med blålila ballongmage. När ungen väl föds dör man.

Därefter tuggar ens make på en, fyller en med sitt gift. Alltmedan ens nyfödda dotter präglas på ens bästis alfahannen och därmed liksom lovas bort till ett monster redan innan man lärt känna henne. När man så småningom vaknar upp är man vackrare än någonsin och det vet ju varenda kvinna att ska man vara fin så får man lida pin. Kanske var det rentav värt det?

Ni förstår nog vad det handlar om, japp. Twilights senaste film. Har faktiskt helt tappat intresset för filmerna men fastnade för den här recensionen av senaste filmen. Ganska klockren, lite nytt perspektiv som jag inte tänkt på innan också. Vad gör man ändå inte på datorn istället för att skriva historia?

 

♥K

glömde nämna att filmen fick en 2a i betyg. bra där


True shit

♥K


2 +

Om jag räknar rätt just nu, 25 skoldagar kvar till jullov. Underbart! Vägen dit kommer bli helvete men att komma dit, den känslan lever jag för just nu. Annat plus, soluppgång påväg till skolan, lite ovanligt men åh så skönt. Blir lite mer positiv på att åka till skolan då. Och sen följdes det av solnedgång på väg hem. Lagom bra känsla.

♥K

they do


Thinking back, and forward

Jag vet mycket väl att det är 7 månader kvar till sommarlov 2012, det är mer än ett halvår. Det är mycket längre till nästa sommarlov än det som redan varit. Men, det gör ingen skillnad. Mina planer är nästan redan satta och jag blir så taggad bara av att tänka på det. Jag har riktigt svårt att se sommar 12 blir bättre än 11, men med tanke på planerna är jag säker på att i samma nivå kommer det iaf bli. Lite farligt dock att drömma sig bort redan nu, men jag kan inte hjälpa det. Och kommer inte göra ngt åt saken.


Låter bilderna tala för sig själva.

♥K

If my life was a song the title would probably be 'Clumsy', 'cause I'm clumsy.

Jag är klantig, troligtvis betydligt mer än andra. De senaste månaderna har jag vid tre tillfällen varit en gnista ifrån att tända eld på hela köket, vet inte ens hur många gånger jag sagt helt fel sak vid helt fel tid, eller bara trillat. Men just nu kan jag faktiskt inte säga något annat än klantskalle. Här är man riktigt bra och ska träna på friskis första gången på länge. Det går jedrans bra och tar i allt, men, såklart, när tre fjärdedelar av passet gått och den riktiga pulsdelen är kvar så självklart vrickar jag foten, rejält. Måste sett hur dumt som helst i salen, men det jag får göra är att hoppa bak i hörnet och vänta på att passet tog slut. Där fick jag ut av min satsning. Klantskalle.

Men jag är inte bitter. Var gör man inte för att mina kära ska få lite humor.


Oh say, can you see my eyes? If you can, then my hair's too short.

Ojoj kan jag säga. Var på stadsteatern igår, såg musikalen Hair. Den var inte alls som jag tänkt mig, inte för att jag hade tänkt mig något, det var nog det. Den var riktigt bra och annorlunda jämfört med de andra musikaler jag sett. Och kan definitivt säga att jag har aldrig sett så många helt nakna på scenen, har förresten aldrig sett någon naken på scenen, så en upplevelse bara det.

Galt MacDermot;Tom Pierson – The Flesh Failures (Let The Sunshine In)
Om man sett musikalen så betyder nog låten något, annars kanske inte.

♥K

En ljus tanke

Sitter men en inte så rolig kemirapport, på engelska. Men så började jag tänka lite på annat än kemi. Hur kul kommer det vara att tänka tillbaka på kemin när jag tänker på den här helgen sen? Inte alls kan man lugnt konstatera. Därför ska jag från och med nu bara skriva de saker som faktiskt förgyller min vardag, som blir fina minnen när jag läser om den här helgen i bloggen om några månader. Bra tanke tycker jag. börjar nu.

♥K

De bästa

Fredag. Bra kväll. Emmas kväll.
Emma fyllde år på höstlovet, och för att fira detta så bestämde jag och antonia oss för att ha en kväll för henne. Riktigt god mat och ännu bättre sällskap. Tror inte jag kan beskriva min kärlek till dessa två tjejer.

Presenten som ni ser. Storleksmässigt kanske lådan var snäppet större än själva gåvan, en tomas sabo berlock.

♥K

♥K

Nu kör vi

Idag, måndag den 7/11 blir jag vegetarian. Jag känner att det är det här jag vill, och ska prova nu ifall det är bra för mig. Det är inte så att jag ogillar kött, har inget problem att äta det, gott också. Men när jag sen tänker på vad det egentligen kommer ifrån får jag en annan tanke, och för att inte tala om miljöpåverkan jämfört med vegetarisk kost. Vi får se hur det här går, hoppas på det bästa.


time for change


RSS 2.0