my pumpkin pie

Mitt humör har varit lite upp och ner idag. Beroende på lite vad som hänt. Matten gick bra, där var jag glad. Men sen kom spanska och blev ganska piss på lin lärare, biologin gjorde inte saken mkt bättre . Men sen så, när jag hade precis missat bussen och väntat i 20 min på nästa, kommer kali förbi. Hon ger mig en carrotcake bit, jag var lite nere då, och det var den godaste jag ätit! Kali gjorde min dag ; Imorgon är dagen! Studeeentfirande hela dagen lång, utom då 3 h fysikprov ft. Men det får gå som det går! i känner också att de två åren jag har kvar kommer nog vara väldigt långa....

a neverending journey

Taggar inför tredje sista skoldagen. Om lite mer än en vecka är jag fri för två månader, det ska bli underbart

student påväg

Förstår mig inte riktigt på vädret just nu. Ena sekunden spöregn, sen tittar solen fram. Men en minut efter det kommer moln osv. Det enda jag gör nu är att hoppas hoppas på sol på tisdag. För det är dagen så den bästa systern tar studenden! Otroligt, trodde aldrig hon skulle bli så stor ;) Den dagen för mig är först fysikprov 8-11, sen äter jag lunch och åker direkt till spånga gymnasium för hennes utspring och sen mottagningen mm. Har världens finaste studentpresent till kajsa. Tråkigt nog är jag 99 på att hon redan vet vad det är, men låtsas som ingenting...


♥K

it aint over yet

Sitter här och chillar med min nya älskling. gillar den starkt! Gör självklart också biologi, läser allt om jordmån och vegetation... Träffade Anna idag, vi planerar en lite semester i skärgården i augusti, måste bara bestämma vilka öar det blir!
♥K

Äntligen

Det är fredag,jag vet. Och på fredagar skall man inte plugga, men måste bryta det lite tråkigt nog. Sitter med biologi med prov på måndsg och sen fysiken på tisdag. Men kom faktiskt precis hem från kajsas dansuppvisning, super som vanligt! Stötte också på en gammal klasskompis från dagy, trevligt. Men nu kommer dagens händelse. Hämtade ut ett paket på posten idag, vad kan det ha varit i? Jo det kan jag säga med glädje, en efterlängtad xperia neo! Finally, bara två månaders väntan så kom den. Var ju inställd på augusti så det var verkligen en härlig överaskning. Ska sitta och njuta lite av den nu. K

Det börjar närma sig


Alohaaaa!

Snart är sommaren här, efter dagens lektion kändes det som en slags lättnad för nu är det knappt några viktiga grejer kvar i skolan och det är såååååå skönt! Börjar känna mig ordentligt skoltrött och sugen på sommarlov nu! Hell to the yeah. Förra helgen var en underbar helg med underbara människor på Gotland, haha ni allihopa är helt störda! Galet mycket kärlek till er :D Sen har Sarabara fyllt år, imorn ska jag vara med mina älsklingar ebba och klara osvosv. Livet känns rätt underbart asså! Som pricken över i:et så ska jag äta grillspett nu, hoho

PUSS

Home

Kan definitivt säga att detta var helgen låt. Första meningarna spelades i mitt huvud ett antal gånger.

 

♥K


Din

Nu är ni allt nyfikna vad jag och mirre vad på för äventyr i helgen! Jo för vi var nämligen och cyklade som attan på Gotland. Och det var inte bara sjukt kul, det var otroligt ansträngande, mysigt, flum och snäppet för mycket mygg för lara. Vi var totalt 22 personer med, och det hela började på fredagen när min halva av gruppen satte sig på tåget mot nynäs. Sen åkte vi färjan över  till gotlandia, hämtade ut våra lånecyklar och körde mot första lägerplatsen. Dit var 2,5 mil och min rumpa mådde inte helt bra efter det. Men det gick bra, kom fram ganska sent så det var sovsäck i vindskydden ganska snart.
Lördagen var det enda vi gjorde att cykla. Jag säger bara, 8 MIL. Galet, vem trodde det om mig? Det var rejält jobbigt och var nära att ge upp nästan, men vi gjorde det och det kändes bra(iaf när vi kom fram) Tror aldrig gott och blandat smakat så bra som sista milen. Kvällen bestod av mys och grillade lite marshmellows också, lite regel.
Sen kom söndag, och vi begav oss till Boda Borg. Det var lite synd, alla var lite trötta men det var kul. Min grupp var erik, mirre och jag. Haha, jag och mirre fick lite utbrott då och då men allt flöt på. Fick däremot ha knäskydd för slog upp knäna.
Pga olika omständigheter missade vi tyvärr färjan hem, lite klantigt MEN det gjorde en längre hajk! Fick ta en senare färja, så kom hem halv två på måndagsnatten istället, var sjukt trött och sömnade på tåget men resumen av helgen är super! De senaste tre helgerna i raden har varit bäst, de bästa på länge. Troligtvis dem som fått mig att gå igenom dessa skolveckor. Och sist men inte minst. Gissa vem som har 5 skoldagar kvar?(sen behöver man inte nämna att det är 4 prov och en redovisning under dessa dgr...)

♥K

Keep on going




♥K

Maath

Sitter på mattelektionen och gör pp för en statistisk undersökning, roligt värre. Vi tillfrågade 72 personer vad de tyckte om sig själva, om det var nöjda osv. Tyckte det var en riktigt bra fråga, blev lite skillnad på killar och tjejer kan jag säga. Har heller inte berättat ngt om helgen, vilken jag kan säga var underbar(cykelhajk gotlaaand!)! Kanske kommer lite bilder ikväll...ciao

♥K

Beautiful


♥K

Skinny love


packar det sista inför gotland nu, känner helgen kommer bli bra. allt kommer bli bra.

♥K

I made it

Nu känner jag mig bra. Det blev ingen powerwalk med anna utan en löprunda med bella istället! Vi sprang till slottet och en god väg tillbaka. Det kändes riktigt bra, tror nog aldrig det gått så bra att springa. Taggar inför imorgon nu, kommer inte skriva ngt innan söndag, kommer ju cykla på gotland och (förhoppningsvis) ha ett underbart väder!

♥K

Get a little bit of love

Funderar på att dra ut någon människa på en någorlunda powerwalk. Orkar faktiskt inte springa och har lust att snacka med någon så blir perfekt med promenad. Kanske annaaaa? Fast det känns som att hon är upptagen på torsdagar, får se.Ska försöka packa inför gotland nu, känner att jag har nada kontroll, vad ha med sig och hur packa? Men ser framemot det, stort!

♥K

Soon enough

Till skillnad från en viss annan berggren så har jag så sjukt mycket de sista 10 skoldagarna kvar. Ja båda stämmer, bara 10 skoldagar kvar, men tyvärr så de sista fyra dagarna har jag prov VARJE dag. Kul. Hade booktalk om engelskaboken jag läst, A thousand splendid suns. Gick ganska bra hoppas jag. Riktigt bra bok där, läs! Men det är galet hur fort detta år har gått, har alltid tänkt att gymnasietiden kommer vara lång och härlig. Det andra stämmer men seriöst, redan en tredjedel har gått, bara borta. Men riktigt många härliga minnen med awesome människor som betyder mest för mig. Men ett väldigt efterlängtat sommarlov kommer nu, lagom snart.

♥K

Glassigt

TJOHO

Fan vilket glassigt liv man lever just nu asså, ouff! Jag var ledig hela dagen igår och idag slutade jag kl halv 12, har knappt några läxor heller så känns helt k asså! :D Klara har ju då redan skrivit om helgen som var helt jävla underbar, tack alla! <3 Rejält med sömnbrist och att jag numera pratar göteborska fick man på köpet, men värt som fasen! Igår fixade jag och Mimmi vårt spanska grupparbete i någon timme, sedan åkte jag och hedvig till sollentuna och käkade mumsmat och köpte lite kläder, najjjzzz. På kvällen var jag med Sarabara och hade det mys och pratade osv. Nu ska jag snart iväg på sången och sedan vet jag inte riktigt var jag ska göra. Ikväll blir det sova över med Larren iaf.

PUSS


Tyskland <333 Hihi gör allt för brännan


TJO


Jag har inte skrivit på år och daaaaaaar, jag vet det jag vet det!
Men ska komma igång igen. Skyller på det som alla andra gör, har inte haft tid! Vilket är jävligt sant faktiskt!
Men hihi nu jävlar :D

PUSS <3

Requiescat in pace

Igår tog min mobil sitt sista andetag. Sorgligt men sant. Hade det på känn att det skulle hända snart men när det väl hände så kom det som en chock. Min älskling som varit mig nära i exakt tre och ett halv år nu, död som en tegelsten. Men i guess det är bara att gå vidare i livet och se framåt nu. Men allvarligt, är lite fundersam om erik gjorde ngt med den under söndagen, han hade den ett tag och senare gick det inte riktigt att sätta på den. Eller så kan det ha göra med att den låg i en ganska blöt jackficka i några timmar...?

Problemet är bara att jag sitter med denna tegelsten just nu...

♥K

You better run

Åh vilken bra helg jag haft! Inte mycket att kalla det för en segelhajk men en riktigt underhållande helg i åbo kan jag säga!
På fredagskvällen var vi typ 12 personer som tog färjan över till finland. Haha, kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde men det var säkert kul. Kom tidigt iland till hamnen på lördag morgon och åkte ut till en annan hamn där båten S/Y Theia låg. Vi bordade den och åkte ut för att segla hela dagen. Var inte riktigt den bästa seglingen, mest regn och väldigt lite vind. Men kul var det, på kvällen bastade vi OCH första doppet på året! 10 gradigt vatten säger jag bara... Måste säga att det var verkligen en underbar båt iaf, hoppas man kan segla den mer en annan gång. På söndagen var det scoutparad som gällde. Förstår inte hur seriöst scouting kan vara, det är verkligen skillnad på svenska scouter och finska. Skulle gissa på att de svenska är dem mest slappa men mysigaste scouterna i hela världen! 4000 scouter som gick en lång parad, gaalet! Efter det var det ngn sorts pris och medaljutdelning, vilket inte var det mest intressanta jag varit med om. Somnade tyvärr efter ett tag, lite skönare. Färjan hem på söndagskvällen var, kul. Lite annorlunda men kul, haha ska inte ens skriva vad vi gjorde.
Kom hem till stockholm 06,30 på måndag morgon, och det var bara att dra hem och ducha för att sedan åka till skolan. Säger bara 4 timmar sömn leder till att jag somnade på varenda lektion, seriöst. Nu taggar jag till för cykelhajk på gotland nästa helg!

mirjaam i sitt drömland             smexy erik seriös scouting



Kan säga såhär, erik sög på att ta hoppbilder...





♥K

Sweetheart

Känner mig stolt och hedrad. Detta för att min käre bella frågade om jag ville vara hennes kontaktperson på visumet till usa. Är man cool eller vad? Och ja det är sant, den 16 juli försvinner den tjejen ur min syn under ett år för att tillbringa det i usa. Är man avundsjuk eller vad? eller faktiskt inte, hon kommer ju rulla hem...

Idag hade också Kali som är utbytesstudent(she's from the us liksom) i min klass ett föredrag om skolan i usa. Det var en riktigt bra redovisning och mkt roliga fakta(fast kanske inte lika roliga för bella...?)För övrigt är det 15 skoldagar kvar om jag kommer ihåg det rätt, känns ganska bra faktiskt.

♥K

OUCH

Jag vet att jag inte alltid är så himla smidig. Men seriöst, lyckades nyss skjuta en gummisnodd i ansiktet på mig själv så att jag började gråta. Det gjorde ont. Jag lovar att det som kommer döda mig är min klumpighet... Hoppas bara det inte blir världens märke till imorgon som bevis på min otroliga smidighet.

♥K

And im dancing with myself

Skulle paddlat idag på scouterna, och det skulle varit askul. Men nehepp, har ju en dum fysiklabb att skriva så jag kommer sitta hemma hela kvällen idag. Kul. Men jag är int bitter. Bara två skoldagar kvar till helg. Eller ne nu blev det fel, en skoldag och 1,5 lektioner på fredag! För sedan är det gåsruset. 1500 eler är menade att springa en 5-km runda, en smal stig genom skogen. Är det bara jag som inte förstår hur det ska gå till? Förlåt, glömde nämna att alla killar startar samtidigt och tjejrna 5 minuter efter. Ett ord i huvudet, kaos. Men det bra är väl att alla är ju nite så satsiga som min klass så det blir väl bara några hundra där kanske? Förhoppningsvis.

♥K

Seth



♥K

All thats left

Jag har gjort en lista för allt skolarbete som är kvar till sommarlovet. Tror den började ungefär 1 maj. Men kan glatt säga nu att jag kommit en bra bit in på listan,kanske en tredjedel? :) Det som är kvar denna vecka är Fysiklabbrapport, Spanska prov, Kemi redovisning och Svenska redovisning. Så på fredag har jag strykt 4 saker till. Fredag är också den dagen som jag åker till finlandia med scouterna och ska segla mm där. Hehe, jag har ingen aning om hur det kommer bli...vi får se. Det jag iaf vet är att jag kommer tillbaka till stockholm 06,30 på måndag morgon, kul skoldag det kommer bli?

♥K

Förträffen

Hade riktigt bra i helgen, underbara människor och planering inför jamboreen i sommar. Patrullen jag ska vara med under lägret verkar också bra, 5 från sollentuna och 4 från bla ekerö om jag minns rätt. Skulle ha ett patrullnamn också, det blev tillslut puttifrånkorvarna. lite lagom gulligt. Men känner att jag inte direkt hann ta ikapp min förlorade sömn, så somnade faktiskt på bussen till skolan idag igen, behöver verkligen sova ut nu, men kommer inte direkt kunna göra det förens i juni...
Missade en sovmorgon idag också, för att vi tydligen skulle på en sorts föreställning. Den hette Big Wheel och det var två tjejer från england som gjorde den. Det var faktiskt riktigt bra, även om mina tankar om den innan inte var speciellt positiva. Det handlade väl om att analysera böcker, och dem iscensatte typ allt. Det var nästan okej att missa sovmorgonen, nästan.

♥K

Weekend

Nu är det freeedag för fan! HELG! Och endast 19 skoldagar kvar till ett otroligt efterlängtat sommarlov . Så vad händer i helgen? Jo det kan jag berätta för dig, jag ska på förträff inför jamboreen i sommar! Ser jag framemot det? jaa! Verkar som att ganska många tråkisar ska skippa detta pga av att de har för mkt plugg. Kan säga att jag har mer prov än vad som är tillåtet, men det stoppar inte mig. Försöker leva ett liv här värt att leva liksom!

♥k

Just know that these days will not change

Härlig kväll asså. Det scoutlaget som har möten på torsdagar hade bestämt sig för att laga en middag till mitt lag, och så blev det idag. Mirre och hennes gäng hade gjort "saftiga vitlöksbröd", vegetarisk lasange och till efterrätt chokladfondant, allt var otroligt gott och sällskapet var super! Ingen dålig torsdagskväll ;) Lite skönt att man börjar 10,40 imorgon också, kan säga att den sömnen behöver jag verkligen!

♥K

Mumford & Sons - The cave


Favorit just nu.

♥K

Satan i gatan

Det var länge sen det tog emot så här mycket att gå upp ur sängen. Inget bra tecken... Jag har också lite fobi för att somna på bussen, inbillar mig själv att jag kommer vakna upp och allt är kaos för jag vet inte vart jag är. Men när jag satt på bussen hem, så blev ögonlocken plötsligt så tunga, och fönstret var perfekt huvudkudde, så jag föll tydligen i sömn. För vad som kändes en sekund senare hoppar jag till av att ett barn skriker nära mig, och kollar ut var jag är. Sollentuna station, där jag skulle av. Bra timing men kunde lika gärna slutat med att chauffören väckt mig i kista centrum, det skulle ju varit väldans roligt, eller?


♥K

My secrets


♥K

fixat ;)

lite fixat på berggrenbloggen av angelica klingberg :P

Killerday

Låång skoldag imorgon. Börjar 8 med nationella engelska essay. Hoppas hoppas hoppas det går bra. Min engelsklärare sa idag "Jag vet att skrivtiden är kort, men om ni får hjärnsläpp så får ni pressa fram en text ändå. Den får isf bli sämre men det är viktigare att du kan skriva om något" Temat är plans & visions, det borde ju gå att pressa fram något om mina otroligt ambitösa framtidsplaner...eller?

♥K

what happened?

DET ÄR MAJ DET ÄR MAJ DET ÄR......snö på gatan. Vad hände med sommarvärmen som var så härlig? Kan säga att det inte var det roligaste att cykla till centrum i detta väder. Det var ju minst sagt annorlunda med snö i maj, tror faktiskt inte jag varit med om det förut. En lite rolig grej hände också med tanke på snön, på gympan idag sprang vi 5 km för att testa gåsruset. Grejen var bara att endast 10 av klassens människor sprang, och jag var en av dem. Det var ganska jobbigt men var stolt för att jag aldrig gick. Det bäst var att de resterande av klassen(15 pers) fick gå istället. Men typ 10 min efter att jag var klar, så började det tydligen hagla som bara den, gissa om människorna som gick blev dygnsura... Men var ganska glad att jag sprang då! Men allvarligt, Inge mer snö tack, skulle uppskattas stort.

♥K

Spotifys death...?

Tror knappast någon missat att spotify nu har grovt dragit in på gratiskontona. Tydligen bara 10 h musik i månaden och man får max spela låtarna 5 ggr. Jaa du, kan det vara slutet för spotify? Jag kommer iaf inte betala för det, och går nog över till youtube snart... To bad, gillade verkligen spotify

 

♥K


Valborg

Hade världens bästa valborg med sofia som vanligt! Vi var nere vid tegelhagen hela kvällen lång. Stod i porslinkrossningsståndet och sen spikislagning. Båda var faktiskt kul, men de dragna killarna som tävlade om att få ner spiken på minst slag var roligast, lugnt! Gick runt lite överallt och träffade måånga härliga personer, och tillslut åkte jag och fia hem till mig. Seer stort framemot blå hajk med den tjejen i sommar!

♥K

RSS 2.0