What a nice day!

Den här dagen har absolut varit helt underbar enligt mig! Inte mycket att ta i i skolan och skön eftermiddag.
Första lektion(matte): kollar på Mamma mia
Andra(musik): inget särskilt arbete, sitter bara och chillar.
Tredje(klassråd): som ett vanligt klassråd :P
Fjärde(slöjd):jobbar 'för fullt' med min smörkniv
Femte(handledning):intälld, sitter på hip och går på vårshowen
Sjätte(SO): halva lektionen spelar läraren fagott, och andra halvan kollar vi på avatar...BÄST DAG ELLER VAD? :D
Och på eftermiddagen så plockar bella upp med med mopeden(:D:D:D) och så åker vi till Kista, där både hon och jag hittar skolavslutningsklänningar! Och så hittar jag jättefina balskor, perfekt alltså ;)

Blir så himla glad bara att tänka på att snart snart snart är allt skit över och jag kan bara göra vad jag vill och slipper bry mig om jobbigt(åtminstånde i 10 veckor...)

♥K

Pianoo


Just nu håller jag på att sysselsätta mig med att lära mig river flows in you på piano :)
Jag äälskar den och måste bara lära mig den! Problemet är väl då bara att vi inte har ett piano här hemma,
men jag har tittat på ett skitbra klipp på youtube och skrivit ner ackorden på papper så får jag träna på de när jag är hemma hos nån som har piano eller i skolan :)
YEEEES!

/Mirre

helg igen :D

Även om jag bara har haft tre och en halv skoldag den här veckan(var ju på utö och hade det bäst, ägde på att paddla kajak :D) men iaf så är jag ganska död av skolan nu. Därför är det sjukt skönt med helg, som tillbrignas på bästa sätt. Igår var jag på kajsas dansuuppvisning, och den var jättebra och kajsa dansade ju like theres no tomorrow ;)
Idag ska jag till stan med Anna och Emma, först ska vi leta lite skolavslutningsklänningar. Känns som att man glömmer bort skolavslutningen nu när balen också kommer. Men efter det ska vi gå på Sex and the city 2 vilket känns sjukt roligt, och sen tror jag vi ska äta middag i stan ;)
SKÖNT MED LÖRDAG :D

♥K

Äntligen lugn.


Halloj :)

Så nu efter en vecka med mkt skolarbete, stress så har det äntligen lugnat ner sig!
Visst är det en del nästa vecka också, men inte så mkt som nu, hihi :) <3
Igår var jag med älsklings sara och vi hade det mysigt och kul som vanligt! Vi käkade middag hos mig, och sen gick vi ut och köpte godis och var med petter :) Senare hem och titta på heartbreakkid och lite av Benjamin Button. :)
Idag ska jag spela golf i det vackra vädret, regn -,- men det blir roligt ändå! Och sen ska jag, mammi och pappi till ängsö och sova där :D

Puss / Mirre

Leedig imorgon :D

Imorgon blir det ingen skoldag för mig inte, för jag och syster åker ut till skärgården(utö) för att först paddla kajak. Sen på kvällen firar vi pappas födelsedag på wärdshuset där tror jag :D Sen sover vi över där och kommer tillbaka till skolan typ vid tio, så jag hinner precis med fysikprovet.
Det ska bli roligt men är liite orolig för om jag kommer välta eller inte i kajaken...paddlat en gång förut och det var inte så seriöst.  Och kallt och lite regnigt kommer det nog bli, men man får göra det bästa av situationen och njuta av skärgården och ingenskoldag! ;)

Så grattis pappa i förskott! 

♥K

The Midnight Beast - Tik Tok


Älskar den här låten :P

♥K

Nina och fredagkväll kan inte bli annat än underbart :)


Hallojs :)

Nu efter en lååååång vecka är det äntligen helg! Jätteskönt verkligen.
Efter skolan gick jag hem för att vila upp mig lite, i skolan hade vi först so muntligt och sen på eftermiddagen redovisning i spanska! båda gick braao!  
Kring kl 5 så tog jag bussen hem till Nina som jag inte träffat på eevigheter! Var verkligen jättekul :)<33
Vi snackade hur mycket som helst och lyssnade på musik, käkade maat och tittade på Dear John! Skitbra film :)
Älskar dig gmn! <3
I helgen kmr det vara dansshower, ut och springa både lör och sön, vara med kompisar, bästaväns födelsedag, spela golf m.m. Häärligt!

hoppas ni haft en bra fredagkväll!
/Mirjam

fredag!

shiiit vilken vecka, men aja, nu är det äntligen slut med det jobbiga för den här veckan...Nästa vecka är en annan värld för mig ;)
Snart ska jag och m&p åka till Edsbacka värdshus, där vi ska fira farmor med en middag, det ska bli kul för har aldrig varit där förut (:
Ska verkligen försöka att komma ut och springa ikväll sen, hoppas det blir av...

♥K

?

en liten fråga bara, varför måste allting så åt helvet när jag som mest behöver få det bra?

♥K

Hektisk vecka


Hallå där (:

Den här veckan har vi så sjukt mkt, som klara redan har berättat. Galet stressande.
Men nu har jag gjort biologilaben och soprovet, vilket gick skitbraa verkligen! :D Yeey.
Nu äre matteprov imorrn och muntligt soprov och spanskaredovisning på fredag, och utöver allt skolarbete så är det dansrepetitioner och massa annat också! Så det är minst sagt mkt den här veckan!
Idag var vi i husbybadet med klassen, det var ruuligt :) Men hade inte tid att stanna där, blääääää för det.
Var på finskalektion och sedan hem och plugga spanska och käka. På kvällen var vi på dansrepetition, gryymt kul var det! :D är TAGGAAAAD till showerna i helgen! <3
Efter dansen så pluggade jag matte i nästan två timmar, och det känns som jag kan allt nu :) vill verkligen få bra på det här provet. Nu sitter jag här med laura i köket, hon sover här eftersom vi har lååång sovmorgon imorrn :D till kl kvart över 10!! Sara bästavän fyller år på söndag också, ska köpa något riktigt fint till henne, älskling <3

Nu ska jag och världens underbaraste göra te eller nått, och sen lägga oss!

Puss o kraam! /Mirre

PS: KLARA DU ÄR BÄÄÄÄST! :)

skolantaraldrigslut...

Jag tyckte i söndags att det var så sjukt mkt prov och skolarbete den här veckan och nästa, med nu två dagar senare så har det blivit nästan dubbelt så mycket! Det kommer upp nya redovisningar och inlämningar och ALLT. Och om det är en sak jag är otroligt trött på och orkar inte med är just plugg och betygspress. Jag vill bara känna mig avslappnad och fri vilket jag kommer göra om tre veckor, men det går absolut inte nu! Är bara så trött på allt som har med skola att göra...

♥K

kräfta...

Ooooops, tror att jag just har fått årets första solbränna...Och nej, inte någon snygg brun pepparkaka som mirjam utan snarare röd som en kräfta. Känns som att jag kommer få gå i T-shirt i skolan imorgon "/ Men men, vad gör man inte för att få vara ute i det hääärliga vädret som kommit! :D

♥K

Hemma från värmen


Så nu är man tillbaka! (: Känns jättekul men samtidigt trist eftersom det var så himla braa i Finland! <3
Jag och mamma kom dit i onsdags och kom hem nu på söndag kväll, och det är galet att vi har hunnit med så mkt under så kort tid! Vi har träffat släktingar, kompisar, mormor och morfar och så har vi shoppat, jag har varit ute och sprungit två gånger (vilket var sjukt skönt!:D) och så har vi sooolat hela helgen!
Vädret kunde verkligen inte bli bättre, det var 25 grader och soligt! Underbart. Och så har vi firat min älskade mormor som fyller 75 år och min syssling som fyller 14 år :)<3
Imorgon ska vi fira kära bror som fyllde 21 år i fredags! Dåligt samvete att inte var hemma på hans födelsedag :/ men men.. Har köpt en fantastiskt bra present till hnm, kalsonger! Haha, människan önskar sig ju ingenting så det var svårt att hitta på vad man skulle köpa :P

Shit vad mkt som händer just nu, så himla mkt kul! har precis haft det bääst i finland, nästa vecka är det dansshower, ska träffa min älskade nina som jag inte träffat på evigheter på fredag, snart är det bal och sommarlov!

Puss! /Mirjaaam

<3 Kristihimmelfärdshelg

Har haft en bäst helg! Började ju med i torsdags att åka in till stan och vara med Sarah, vi hade det jättekul och åt och gick lite överallt. Hittade ett par jeansshorts på Beyond Retro med var så trött så jag orkade inte prova dom :P Nästa gång kanske...
Och i fredags så åkte familjen in till vaxholm(kajsa körde och blev stoppad av polisen på en rutinkontroll, men hon var cool) Vi hade det mysigt och bra där, även om det började regna en bit. På kvällen så gjorde jag och kajsa middag tillsammans med mina nybakade bröd och kollade på Fame(den gamla). Fame var absolut bra och är lite förvånad över att jag inte hade sett den tidigare :P
I Lördags var jag först med Anna och vi hade 'pannkakspicknick' i min trädgård, underbart :D Och på kvällen blev det bio, Remember me med Julia(tack för presenten, den var bäst! <3), bella och hedvig! Filmen var verkligen sjuukt bra och det är en av de bästa som jag sett i år, och slutet var lite chockerande, väldigt oförberett men den var bäst och sorglig.

Jag tror jag är en sån som vill alltid diskutera filmer med människor men jag kan inte göra det för de jag träffat idag har inte sett den och jag vill ju inte avslöja slutet för dem! Eftersom jag redan visste slutet innan jag såg den(tack storsten -.-) så förstörde det filmen lite eftersom det var typ det enda jag tänkte på "/
Men nu ska jag gotta mig framför tvn för jag har varit duktig och tränat :P

♥K
ps. IDAG KOMMER MIRJAM ÄLSKLINGEN HEEM! SAKNAT DIG <3

im back again (;

Har tillbringat kvällen med scouterna, och haft det kuul. Typ eldade och bara snacka allt, det bästa alltså ;) Och snackat sjukt länge med Hedvig på vägen hem, du betyder mkt för mig gumman <3

Nu är det ääääntligen lite 'lov'! Kristihimmelfärdshelgen betyder ju 2 dgr extra helg, och det kommer bli så sjukt skönt! ;) Och jag har ju haft temadgr i veckan så har tillbringat varje dan i stan, vilket var nice.
Imorgon så blir det tidig träning med hedvig, och sen åker jag direkt in till stan och ska fika med Sarah, som jag inte träffat på evigheter! Jag vet att dagen kommer bli bäst ;)(bara lite bättre med bra väder, hoppas hoppas hoppas)

♥K


Försenat


Japp, planet är en timme försent. Så får chilla hemma en stund till innan vi åker, inte så dåligt de heller :)
Idag var sista dagen på astronomi, vi skulle göra klart våra fördjupningsarbeten och redovisa de :)
Jag o clara gjorde vår cooola planch och så fick vi ha våran livliga disskution som vi sett så mkt fram emot haha :D Så himla skön dag, vi började kl 10 och slutade 1! Äntligen får man känna sig utvilad!
Efter skolan så stannade vi och lyssnade på de som haft musik och uppträdde, de var verkligen bra! :) <3
I Finland ska det tydligen vara jättevarmt, så laura du får se upp när jag kmr hem för då kmr jag va browniiie :D hihi, får hoppas iallafall (:
Ååh jag längtar, kmr bli så himla kul <3
Nu ska jag ta någonting och käka och ta de lugnt en stund till, snart blir det Suooomi!

Puss! Mirre
♥♥


Snart bär det av till Finlaand.


Halloj :)

Den här veckan är så galet härlig, temadagar i tre dagar och imorgon på onsdag åker jag och mammsen till
Finlaand i tre dagar! :D Ska fira mormor som fyller år och hälsa på släktingar o vänner, blir hur bra som helst! :D
Jag o clara har astronomi nu på temadagarna och idag var det en heldag i stan! Först på vetenskapens hus och sedan vidare till tekniska museet. Det hela började nästan med att jag o clara åkte in till stan själva för att vi inte visste att vi skulle samlas i klassrummet, haha :P<3 knaas. Iaf så var det jättekul idag :) Astronomi är faktiskt väldigt intressant! Blir helt faschinerad av allting :P Har också varit ute o sprungit ikväll, var jätteskönt! Nu jääklar är jag på g med springandet :D och som tur var träffade jag julia på vägen hem :)
Nu ska jag paketera in lite presenter till finland och sen ha det mys med laura älsklingen :) <333

Puss o kram! Mirjaam

Nu kööör vi!


Jag och ebba har nu tränat på idrottslektionen i ca 2 och en halvtimma och vi kan allt utantill och det
kmr att äääääääga! :D Wowow0o!
NU KÖR VI!



                         Danstjejerna in action! :D

I miss you!


                                          <33333

Valborg!


Hallåå :)

Har inte skrivit på en vecka nu :O
så tänkte skriva lite om helgen och så nu :)
I fredags var det alltså vaalborg! Det var så galet lyckat alltså <3 hela dagen, kvällen, natten var bara så bäst! :)
Efter skolan, vi slutade kvart i 12! :DDDD så skulle jag o klara hem till klara, men klantig som jag är glömmer jag skåpnyckeln som vi letar efter i en halvtimma, och sedan så cyklar vi hem till klara och steker pannkisar :D
Efter det cyklar vi till holken och hjälper till där i två timmar, blåser upp ballonger!
Snabbt hem och duchar och sedan vidare till ebba där lamekock väntar :D

Hemma hos ebba åt vi pizza och gjorde massa knas, haha :) sedan kom sara och petter, eddy, danne, wille, alex, andre m.fl och vi hade sjukt kul! Sedan gick vi ner till valborgsbrasan och träffade massa kompisar där också :D
Valborg slutade med att jag gick hem till julia där jag var med julia, pekkari, madde, berivan, emma :) vi var ute och gjorde massa kul, kom hem halv 3 :)
Valborg var helt enkelt bäst!

I lördags var jag grymt trött efter valborg och var hemma hela dagen, sen på kvällen var jag med nea och laura, och det var den sjukaste kvällen någonsin x) så jäkla kul! :D Vi köpte picknik och grejer och var nere vid edsvikens brygga, sedan så åkte vi på fest hos några jättetrevliga killar! haha, grymt kul hade vi!
På söndagen var jag på min första golfträning för i år!  var riktigt kul! :) Träffade lisa och karin och de andra :)

Nu är det vanlig skolvecka, biologiprov idag, gick bra :) lite svårt men men.. På fredag ska jag o ebba ha idrottslektion! Julia hade btw skitkul lektion idag :D springteknik!

Nu har jag skrivit mer än mycket så får bli mer senare :P Laura kanske kmr ikväll också <33

Puss o kram! /Mirjam


RSS 2.0