Pride and prejudice

" 'If I were as rich as Mr Darcy,' cried a young Lucas who came with his sister, 'I should not care how proud I was. I would keep a pack of foxhounds, and drink a bottle of wine every day.'
'Then you would drink a great deal more than you ought,' said Mrs Bennet; 'and if I were to see you at it I should take away your bottle directly.'
The boy protested that she should not; she continued to declare that she would, and the argument ended only with the visit. "

Kapitel 5, sida 67

♥K

Mysdag

Shiiet, vad jag har latat mig idag alltså.
Har suttit och kollat på oc från kl 11 till kl 5 :P Sen så kände jag att jag verkligen behövde röra på mig så gick ut och sprang. Nu har jag trååååååk. ska käka snart. Tråkig dag asså, har inte haft så tråkigt på sjukt länge :P Men har ju vart full fart hela helgen och veckan så behövde kanske en vilodag. Imorrn ska jag vara med sophia och kanske elin och lollo :) blir kuul <3 
Får se vad som händer ikväll, om jag är med några kompisar eller om de blir myskväll <3  

Haha, hade ju tråkigt som sagt:

Namn: Mirjam Berggren
Smeknamn: Mirre
Födelsedag: 11 juli
Födelseort: Upplands väsby
Ögonfärg: Grönblå
Hårfärg: Blond
Pluggar/Jobbar: Precis slutat 9:an i Hld. Stor sorg :(
Familj: Mamma, pappa, brorsa

BRUKAR DU?
Titta på dig själv i spegen:
Haha, för ofta.
Gnälla: Nja, inte så mkt tkr jag ;)
Skrika: Skrattskriker typ hela tiden, haha
Sova: Jaaa
Försöka vara annorlunda: Nix. jag är 100 % mig själv
Vilja dö: Usch nej.
Röka: aldrig.
Ljuga: Nej
Hata folk: Nääe.
Gå till kyrkan: När det var konfa, saknar!
Klä dig i svart: Ibland
Gå i skola: Haha jaa!

Hur?
Svarar du i telefon: Hallå
Fördriver du tiden: är med kompisar <3
Ofta städar du: Alltför sällan
Många stör du dig på: Visst, det är ju några..
Bäddar du sängen: På ett mkt fint sätt, haha

Puuuss / Mirjam


Du måste finnas



Tanken är svindlande, framför mig gapar en avgrund.
Hela mitt väsen gör uppror och vill säga nej.
Frågan är väckt och nu darrar min själ innför svaret.
Att du inte finns till, fast jag trodde på dig.

Vem skulle hjälpa mig uthärda livet härute?
Vem skulle ge mig den kraften som jag måste få?
Vem skulle trösta mig, jag är så liten på jorden?
Om du inte fanns till, ja vad gjorde jag då?

Du måste finnas, du måste. Jag lever mitt liv genom dig.
Utan dig är jag en spillra på ett mörkt och stormigt hav.
Du måste finnas, du måste, hur kan du då överge mig?
Jag vore ingenstans, jag vore ingenting, Om du inte fanns.



Omtumlande


Hur ska man ens beskriva de närmsta dagarna med ord?
underbart, bäst, härligt, ledsamt, sorgligt, jobbigt. Allt på samma gång.
Först var det ju BAAAAAAALEN! Och det var så sjukt bäst bara, bättre kunde det inte bli! :D
Tack alla för att ni gjorde min kväll! <3<3 Först kom Patrik och hämtade mig i värsta snygga bilen, sen var det mingel och bilder utanför matsalen, sen middagen som var hysteriskt rolig, haha xd och sen dans, svett och ont i fötterna och det slutade med edsviken och sova över hos klaris! :D
Dagen efter var det klassens daag vid tennisbanorna, där vi låg och solade, käkade pizza och spelade brännboll. och jag fick äran att vara domare -,- haha, kaaaaaaaaos. <3 Men gud vad jag kmr att sakna den bästa klassen..
Och så var skolavslutningen i fredags. Har aldrig tidigare känt mig sorgsen när jag går mot en skolavslutning, men den dagen gjorde jag det. Jag och laura sjöng Hallelujah (fan vad vi var bra gumman!) och alla uppträdde och sen samlades vi i klassrummet, där alla bröt ihop. Vi tittade på neas bildspel med alla minnen, fick betyg och allt var så sjukt sorgligt. Jag kmr att sakna allt så jävla mkt. Efter skolavslutningen var jag med kompisar hela kvällen och det var grymt lyckat :)<3 Dagen var minst dagt omtumlande. Blandat med både glädje och sorg.
NU ÄR DET SOMMARLOOOOOOOOOOOOOOOV!






                                   9B, bästa klassen!


allthänderpåengång

Kan säga såhär, jag har haft nada tid att skriva i bloggen de närmsta dagarna. Men BALEN var iaf UNDERBAR! Det var skitroligt och jag hade det bäst.
Och idag så var det skolavslutning, kan inte beskriva känslan jag har. Ledsen och deppad blandat med glädje och frihet typ :P Men jag kommer sakna alla som fan!

Och imorgon sticker jag till GREKLAND!! För att spendera tiden med familjen genom att båtluffa där nere! :D Men hinner inte skriva mer nu, så GLAD SOMMAR OCH LOV!!

♥K

NU ÄR DET BAL!

Om typ 4.5 h så åker jag och hämtar upp bella för en underbaar kväll ;)
FÖR DET ÄR BAAAAAAAAAAAAL FÖR FAN! Jag är absolut taggad :D


♥K

BAAAAAL!

Hallåhallå :D

Nu är det så jäkla mycket på gång asså, shiiiet! Jag kan knappt sitta still, hihi (: :D:D
Imorgon är det BAAAAAAL som jag sett framemot praktiskt taget sen jag började i hld i sjuan! Känns helt overkligt, imorrn liksom. Det kmr bli sjuktsjuktsjukt kul. :D Dagen efter är det klassens dag, vår underbara klass <3. kmr vara jobbigt på skolavslutningen :'( och på fredag slutar vi alltså. Blandade känslor där. Bästbästbäst med sommarlov men jobbigtuschblä att sluta i hld...

I helgen har jag varit med mina underbara tjejer ebba, klara och sara :)<3 vi har legat och solat hela dagen vid poolen, bastat och haft filmmys, firat sara med att åka in till stan på O'learys och sluta med att åka hem till mig och kolla på hajen, skitspännande film :)

Jag och laura ska sjunga på skolavsluutningen, så det har vi tränat på jättemkt nu. Åååh jag bara vet att de kmr bli skitbra :) Efter skolan åkte jag o laura till kista och vi köpte lite grejer till balen, bl.a. armband och hårsmycke-grej. Sen åkte jag till sara med ebba där vi blev sminkade inför imorrn :D I måndags hade vi dans i skolan i två och en halvtimma, mktmkt roligt! <3

Där var en sammanfattning av min senaste vecka, nu måste jag upp o duscha o göra mig iordning, måste lägga mig tidigt ikväll, imorgon lär det ju bli ganska sent, hoho (:

♥ Puss o kram / Mirjam

PS.

Jag har äntligen hittat balskor och skolavslutningsklänning! :D ♥

♥K

Ännu en bäst dag!

Shit vad jag har älskat de senaste dagarna, har nog aldrig haft det så nice :P Haha, men det har iallafall varit väldigt skönt.
Dagen gick på med bra flyt, fått reda på några betyg i vissa ämnen och det jag kan säga är att jag är sjukt nöjd! Jag har haft lite betygspress när det gäller idrotten, för att få mvg behövde jag förbättra mitt coopertest-resultat ganska rejält, och jag hade redan gjort det bättre men inte tillräckligt...Så idag efter skolan så gick jag till fotbollsplanen och sprang, och det gick så jävla bra! Emma, sandra och ricardo var med och peppade mig(tack så jättemkt, det hjälpte lungt!) och jag förbättrade mitt resultat med EN OCH EN HALV MINUT! Blir så otroligt glad bara när jag tänker på det. Men jag kan inte ens beskriva hur trött och död jag var de sista varven, och jag var verkligen nära på att lägga av. Men det gjorde jag inte, utan jag körde på som fan och fick ett jättebra resultat(och fixade betyget ;)) och det känns som att jag har lärt mig ngt nästan. Jag kan köra vidare och kan komma imål nöjd när det gäller ALLT känns det som just nu!
 
Så med min dag får jag bara lust att avsluta med:
INGENTING ÄR OMÖJLIGT, BARA DU TROR PÅ DET

♥K

I'M STRONG!

RSS 2.0