The Head and The Heart - Lost in my mind

Nyfunnet band, just love it
Just nu är det tråk plugg som gäller, men snart så kommer sofia hit, sen åker vi till holken, och förbereder valborg till ikväll!

♥K

Its friday dude

Som sagt, efterlängtat fredag nu! Efter en helt okej dag drog emma och antonia med mig till stan. Först åt emma middag på vapiano, jag och anti mer sällskapade där, haha emma trodde inte vi skulle komma ut utan att ha köpt något på kortet man fick, men charmiga som vi är släppte dem ut oss ändå ;)
Sen kom vi tills kungsträdgården, där de var riktigt fint med träden som blommade, och ett regn av bladen som flög omkring. Med detta kom såklart en glass, riktigt god en. Strut med pecan/kola och jordgubb. Bäst glassen i år!

♥K

ththththursday

Ingen försovning denna morgon, tur eftersom hade "prov" 8,10. Däremot var det flera andra som hade problem med bussarna, dem blir lite mer sena. Inget speciellt denna dag, den flöt på. Ser stort framemot valborg i helgen! Ska i tradition stå i ett stånd vid tegelhagen med sofia, och sen sover vi över toghether. Kan det vara fjärde året i rad? ;) Det blev porslinskrossning för våran del detta år, får se hur det går... Öronkåpor på kan jag lugnt säga!

♥K

Running up that hill

För att slippa tankarna lite om intelligent design och så, så har jag tänkt på att springa lopp nu i vår. Jag och antonia(och emma fast hon vet inte om att hon vill det ännu) kom fram till idag att vi ska springa Vårruset och Blodomloppet! Jag är verkligen taggad på båda, så länge jag kan! Grejen är att om man anmäler sig i lag om 6 respektive 5 så får man en gratis picknickkorg efteråt! Hur nice låter inte det ;) Så se upp för mig i stockholm 24-25 maj och 8 juni! Får se om det ens blir av att jag springer, men man får väl ha lite satsningar

Där någonstans ska jag vara!

♥K

like its the last time

Ingen lyckad morgon för mig inte. Vaknade av att pappa var högljudd i köket, så blev sur för det och försökte somna om. Men det gick inte så bra, så istället kollade jag på klockan. 08,40 var den tydligen. Min buss som jag ska ta går 08.41 från sollentuna station. f.a.i.l. Sprang upp ur sängen, och skyndade som bara den för att få med allt i väskan. Var ute ur huset fem i nio. Inte så illa iaf, kom en kvart försent bara ;) Men tydligen hade jag glömt skåpnyckeln hemma också, och ingen frukost fick jag i mig...
Nu har jag också världens huvudvärk, orsaken till detta kallas en inte så tyst nv10b och klassrum utan syre, vilket inte riktigt passar bra när jag behöver råplugga intelligent design och biologi...
Dagens tanke skänker jag till emma älsklingen som är sjuk idag. Hoppas vi ses a manana ;)

♥K

Whats the point

Jag har en mördarskrivning på torsdag. Det enda jag säger är Intelligent design. Skrew it.

Vet att du inte kommer göra det, men om du har lite lust så kan du gå in på engelska wiki och söka på "Evidence of common descent", eller "Objections to evolution" och "Intelligent design". Detta ska jag skriva om under 70 minuter på torsdag. Blir nog veckans down. Problemet är också att jag förstår inte riktigt varför vi läser detta. Om det nu inte är en vetenskapligt korrekt teori, varför då bry sig om den i biologin? Tror ni fattar min punkt...

Hittade bilden på weheartit.com. Kan säga att min åsikt är liknande ;)

 

♥K


now



♥K

flowerish

Fick en riktigt söt topp av mina kusiner igår, eftersom vi halvt firade mig, syster och min yngsta kusin(18 år...) Var lite osäker på om jag skulle ha en större storlek, men provade i butik i dag och tror 36 passar mig bäst ändå. Och jaa, jag är yngst i släkten. Har alltid varit men är förhoppningsvis det inte så länge till. 16 år men ändå yngst.

Kommer till stor användning i sommar ;)

♥K

time for a life

Ont ont ont i fötterna har jag. Men det var en trevlig påskmiddag måste jag säga! Mycket arbete men gott som attan. Gjorde två tårtor med kajsa. En vanlig gräddtårta som blev super. Sen provade vi på ett nytt recept som jag hittade på nätet. Mandeltårta med citronkräm. Mums ;)
Får lite tankar om att påsklovet tar slut väldigt snart, vilket jag inte ser framemot. Men har haft ett väldigt skönt lov hittills och ska bli lite kul att träffa mina kära igen. Ska nog äta lite tårta som blev över sen idag snart....

♥K


Free fallin



I'm wanna free fall out into nothin'
Im gonna leave this this world for a while

♥K

Easter

Åkte till djurgården idag och åt lunch. Det var så härligt! Vet inte hur varmt det var men perfekt var det. Åt en riktigt god chokladkaka också, och när jag kom hem fikade vi igen. Haha, faktiskt fikat 4 ggr de senaste två dagar. Inte bra... Fick påskägg också, fyllt med gott! Så glad påsk alla ;)
Kommer ha fullt upp imorgon, huset fylls av släktingar eftersom vi ska ha påskmiddag. Gjorde en intressant tårta med syster nyss. Mandeltårta med limekräm. Hoppas, hoppas den smakar gott.

♥K

Star



♥K

Långfreedag

Man kan undra lite vad mirjam gör idag, skulle gissa att hon steker på stranden...Men det är inte så dåligt väder här hemma heller, ska nog sätta mig ute snart. Åkte till stinsen papi idag, och hittade lite till syster min som fyller år på måndag(19!!). Känns som riktigt bra grejer som ska få! Hittade träningsbyxor och sportbh till mig också. Hade lite svårt med färger där faktiskt, men det blev svart/orange byxor och svart bh. Frågan är om inte blåa skulle passat skorna bättre? :P
Lyssnar på dessa grabbar just nu


♥K

Everyday I'm shuffling


Älskar musikvideon som gör låten så mkt bättre!

♥K

My precious

Träffade bellish igår. Det var ett tag sen sist, lite för länge sen... Men hon har ju iaf flyttat nu, och huset gillade jag stort! till och med pool, gissa vart jag tänker spendera sommaren? ;)
Det var skönt att snacka om allt och inget med tjejen. Hoppas bara det inte dröjer lika länge till nästa träff


♥K

Sun

Igår måste lugnt varit den varmaste dagen på hela 2011. Åkte in till djurgården för att möta upp Cecilia. Vi gick en härlig promenad runtomkring där, och satte oss sen vid blå porten och åt lunch. Det var verkligen härligt att sitta och steka i solen, första gången på länge. Kul att träffa cecila också, nästan ett år sen sist ;) Fick lite återblickar från  språkresan i oxford 2009, det var där jag träffade cecilia. Underbara minnen!

♥K

Hade tänkt att baka lite bröd idag, får se hur det går....

OC



♥K

MOT TURKIET!


Nu bär det av mot Turkiiiiiiiet! Hoppas verkligen det är varmt där nu, här ska det solas! :D
Hoppas ni har ett underbart lov! Hemma igen den 25/4! KMR SAKNA ER! <3


HIHIHI, SÅHÄR GLAD ÄR JAG NU

PUSS


Just look

Orkar verkligen inte släpa hit kameran. Men säger bara kolla på månen just nu! Riktig fullmåne med lite dis runtom den. Är varulvarna uppe tro?

♥K

solbrillor på

Lördagen blev en bra dag likaså. På morgonen var jag så otroligt duktig att jag städade hela rummet, dammade av helt(kan säga att det var en deeeel damm) och rensade lite också. Sen mötte jag upp mirrepirre för att gå till centrum och köpa glass i stora lass. Gott gott, dom njöts av i solen vid edsviken.
Middagen bestod av första grillen för året. Gud vad jag saknat grillad mat! Förresten känner man lukten av någon granne som grillar konstant de senaste dagarna.
På kvällen mötte man upp mirre igen, för vi skulle ha en liten picknick! Vid tennisplanen vid edvsviken satt två tjejer under kvällen och åt massa goda kakor och spelade bla yatzy! Härlig kväll ;) när det blev snäppet för kallt cyklade vi vidare till mirre för att också sova där.
Varit lite busig och förstartat sommaren rejält för åt en glass idag också. Med anna i stinsen, och den var minst lika god. Hoppas jag lyckas bryta cirkeln till imorgon...

♥K

My friday

Fredagen var riktigt lyckad enligt mig! För det första slutade jag 11.40 efter två riktigt chill lektioner. Sen drog vi till emma för att hänga där lite. Spelade lite kort, förlorade aldrig ;) (nästa gång får ni ta i lite mer tjejer för att slå mig...) Lite senare åkte vi till stan, för att fira antonia. Detta skedde genom att äta middag på vapiano i gamla stan. Good mat kan jag lugnt säga! Antonia hade ju ingen aning vad vi skulle göra alls, men hon fick reda på att vi skulle på premiären av Water for elephants(behöver kanske inte nämna att Robert Pattinson är med i den?)! Den var riktigt bra verkligen! Undrar lite hur många gånger jag hoppade till, eller min andning stannades. Se den säger jag! Hoppas innerligt att antonia blev nöjd med sin födelsedagspresent :)

Och nuuuu, ÄR DET PÅSKLOV!!



♥K

Ut i fina vädret


Ååååh, det är sol!
Det är lov, urskönt väder, ska ut på promenix med Klaris och köpa glass! Kan det bli bättre?
Svar neeeeej! :D



PUSS PUSS

,


Jag e kär i dig


lyssna baraaaaaaaaaa!

PÅSK!


Haha, roligt bildval nu när våren äntligen är här osv men fan, kände för att lägga upp den nu!

NU ÄR DET LOOOOOOOOOOV! Och det inleddes med Hedvig i Kista med bio och lite såååå, köpte en assnygg bikini till Turkiet också, åh kmr bli ganska jätte enormt underbart! Imorn ska jag packa massor och så, sen på kvällen vara med Klaraaaa. Söndag blir stress, ska hinna träffa ebba klara och sara, tyskagänget, packa och träna!

Hoppas ni får ett galet braa lov!

PUSS

Frihet








Jag och sophia idag, yeeey

Och med de bilderna säger jag godnatt, PUSS

Härlig!


Esperanto


Visste ni att det finns ett språk som heter Esperanto och som var tänkt att bli ett världsspråk? Sååååå ere iaf, fick veta det för några veckor sen och har nu valt det som fördjupningsarbete på svenskan. Blir nog bra :)
Helsike vad trött jag är nu. Lov imorn, najsnajsnajs! Kmr bli underbart! Nu måste jag laga en sen middag... hmm... vad ska man laga liksom, jobbigt jobbigt.

Ha en bra kväll!



PUSS


Nature control

Fick precis reda på att min kära nya mobil som skulle anlända till min famn troligtvis inte kommer på minst en och en halv månad, istället för nästa vecka. Det sög ju lite, men vad kan man säga annat än force majuere... Det beror tydligen på jordbävningen i japan som gör att delarna till mobilen inte kan tillverkas i fabrikerna där osv. Fast ändå, när jag tänker på de drabbade i japan så känns min mobil inte lika viktig. Hoppas bara min gamla älskling håller ut så länge, hoppas glöden inte slockar.

Min trogna som varit vid min sida i snart 3 och ett halvt år. Det är länge för mig. Blir nog lite sorgligt adjö till mobilen den dagen min nya kommer, men sådant får man ta. Den har sina för och nackdelar, men man får se på den positiva sidan. Även om den stänger av sig själv några gånger om dagen och laggar lite och så, så är den alltid på min sida. Dock har en spricka i bakskalen lyckats uppstå och den växer för varje dag. Men lite till överlever den nog.

♥K
Nu blev man kanske lite nyfiken på vilken mobil jag ska få nu då. Jo det är ingen mindre än Xperia Neo. En röd sådan, om man ändå har haft en röd mobil i 3,5 år kan man väl fortsätta lite längre tänkte jag ;)

now

Det var sååå skönt när vi gick till busshållplatsen efter skolan! Solen sken förfullt! Antonia och jag kom fram till att i den stunden var med riktigt shortsväder. Sen behöver man inte nämna att minuten sedan gick solen i moln och jackorna sattes på igen. Men jag kände, NU KOMMER SOMMAREN! Snart är det jeansjacka på, solbrillorna var ett steg före, dem är redan använda ;)

det är nära, bild från sommarstället 2006

♥K

get outta my way

Vet att jag tjatar om detta hela tiden, men nu är det seriöst EN dag kvar till påsklov! Och veeem är taggad om inte jag? Både jag och hela klassen är mer än värd detta känner jag, och det ska bli riktigt härligt! Har nästan haft en helvete de senaste veckorna så jag behöver lite skollugn.
Hade dock kemiprov idag, jag fattar inte riktigt grejen. Hur mycket jag pluggar fattar jag ändå inte frågorna som kommer på provet, men har lagt det bakom mig nu ;) Nu är det bara lite kort plugg och sen kaanske ut och springa ikväll, vi får se. Eller det känns faktiskt snäppet mer lockande med film och glas.....

♥K

that boy is mine

Bussen hem igår från emma var lite annorlunda. Efter typ 5 min så släcktes alla lampor på hela bussen. Det gjorde att alla passagerare satt i mörker. Det var faktiskt riktigt skönt för mig och anti som hade huvudet fullt av kemiska beteckningar, men det var också lite roligt att kolla på de de som steg på bussen, suprise ;)
Dagen blir förhoppningssvis ganska chill, har egentligen bara två ämnen, fast under tre lektioner då(varav kemiprov en av lektionerna..). Tänkte verkligen försöka ge mig ut och springa ikväll också, we'll see.

♥K

Vill ha looooov


Jag hade en lektion och slutade kl 10.10 idag, var ju ganska najs sådär! Hihi, Klara riktigt strålade av glädje när hon berättade att hon hade sovmorgon till kl tjugo i 11, riktigt lika glad var hon ju inte när jag berättade om vår dag, haha (a) Åkte till kista med Emelie, Linnea och Amanda efter la skola. Mys! :) Nu har precis Saris vart här och jag väntar på att daancen ska börja. Är taggad!
Åh, jag längtar till loooovet, turkiet, att få lite färg på min vintersuperduperbleka hud och bara ha det härligt! Ska bli så jävla kul! Älskar att resaaaaaaaaaa, glädje!


SOMMAAAAAR!

PUSS


2 dagar kvaaar!

Blev lite sur nu. Skrev värsta inlägget som nyss försvann... Men men min dag flöt på ganska bra. Kort dag som man överlevde. Nu efter skolan åkte jag och antonia hem till Emma för att plugga kemi. Yay... Men hittills har det gått bra, har fått en ganska stor del snilleblixtar, är bara rädd för att de inte är kvar i huvudet imorgon när tiden är inne för provet. Det som är bra just nu är att vi precis gjort favoriträtten till middag, pasta med någon sås och hallumi! Yummi ;) Sen blir det väl fortsättning följer med kemin. Say good luck to us.
Hittande en ganska passande bild till min tanke på kemin just nu :)




♥K

Lovely




♥K

I himlen för tillfället

Wohoo! Min mentor ringde hem till mig för några timmar sedan för att meddela att vi inte har någon mattelektion på morgonen imorgon. Detta leder till att jag börjar 11.45! Otroligt skönt! Slipper tillochmed ställa väckarklocka! Dagen blir inte sämre av att fysiken är inställd på eftermiddagen så slutar 80 minuter tidigare också. Onsdagen är räddad ;)

♥K

No day like tomorrow

Det går framåt indeed! 3 dagar kvar till påsklov. Det borde man faktiskt överleva.
Blev lite förvånad över mig själv idag. Alla började säga att det var gratis glass på Ben&Jerrys. Men någonting i mig gjorde att jag inte hängde med typ resterande klassen som åkte direkt dit. Istället åker jag hem, utan någon glass.
Lite ovanligt av mig...Har en liten förhoppning att glassen var slut när de kom dit, det skulle göra mig lite glad. Men bara lite ;)
Nu är det kemi fram tills träning ikväll som gäller. Kanske medelpass med mirre ikväll?

♥K

wait a little longer

Gick en långpromenad med föräldrarna igår. Hjälpte lite mot min huvudvärk, och det var så underbart ute! Luften var vårig, perfekt solnedgång och isen på edsviken är snart helt borta. Har saknat det här länge. Snart, snart är det sommar

♥K

its supernatural

Var ganska chill dag i skolan. Åkte till stan efter för att fixa ett par grejer, bla behövde jag byta en tröja som var snäppet för stor som jag fått av emma o antonia. Grejen var bara att jag behövde gå till 4 hm-butiker innan jag hittade tröjan...Men nu har jag en assnygg tröja i rätt storlek också!
Sen när jag skulle ta tåget hem så gick det inte helt som tänkt. Det skulle gått 15,35, men när jag satt där och klockan var 35 var det ingen rörelse på tåget. tick tack 36,37,38,39... Tillslut ropade någon i högtalarna att tåget inte kunde åka pga av ett sjukdomsfall på tåget, så vi behövde tydligen vänta på ambulans. Tyckte självklart synd om personen som var skadad, men jag ville bara hem. juste, fick världens huvudvärk i slutet av skoldagen, illa. Men tillslut efter ett tag så åkte tåget, och vem går på på karlberg om inte madde? Härligt att träffa den bruden! Lite bra händer alltid ;)

♥K

Myyyysdag


Åh har haft en underbar helg. Vill inte att den ska ta slut.
Var i Sollentuna C med Nina för ett tag sen. Alltid kul att träffa henne! Köpte chinos och en försenad födelesedagspresent till Sophia! Hehe. Sen gick jag hem! Sjukt härlig väder ute ju. Nu är det chill som gäller. Ska alldeles strax börja med engelskan, men inte riktigt än. hihi



PUSS


The sun is shining, thats right its sunday!

Härlig dag med heddish! Var i centrum för att kolla på lite. Köpte en sedan länge behövd mascara, och hittade faktiskt en riktigt snygg vårjacka. Tror jag köper den senare. Hedvig hittade också en assnygg jacka på salt. I looved it :)
Snaart är det träning som gäller, ska försöka ta i så mkt som mina krafter tillåter...


coolingar i söt ginaklänning!

buy or not to buy...?

♥K

Sommarkänslor


Har hänt mkt idag asså. Gilla! Imorse bar det av mot Sollentuna golfklubb för informationsmöte och lite slag på rangen osv. Sen åkte jag och pappi och kollade på tapeter, hihi roligt värre :) Därefter åkte jag och Hedvig till Kista och jag fyndade i massor! Två par shorts, ett par solglasögon och ett linne! Turkiet here I come, iiiih hisp!
På kvällen umgicks jag med underbara brudarna Kristin, Clara och Antonia. Vi började kolla på massa olika filmer men kom inte riktigt in i någon av de, haha cp. Nu är jag tröööött. Imorn ska jag sova ut som faaan, ingen ska få störa min sömn!


hihi

PUSS & GODNATT

time to have fun

Nu ska jag in till stan för att möta upp syrran. Vi ska till en Thomas Sabo butik för att fixa min födelsedagspresent! Har inte riktigt bestämt mig för vilken berlock jag vill ha på armbandet men det gör jag väl där. Sen ska vi fika någonstans också.
Ikväll är huset nästan tomt så bjöd över anna på en liten middag. Ska bli härligt att umgås med den bruden.

Anna och jag för lääänge länge sen. Har ingen aning vart det är, kanske kanarieöarna där vi var tillsammans?  Fick min födelsedagspresent av henne förra veckan okcså. Hon hade gjort ett otroligt fint fotoalbum från minnen vi har tillsammans. Allt från semesterresor, rösjöloppet, skärgårsutflyker och härliga stunder de senaste året! Lovely!

♥K

Längtan


Var tvungen att skriva ett till inlägg för att påpeka att jag och Klara skrev exakt samma rubrik två inlägg irad... hihi, så det kan gå. Åååh jag längtar till påsklovet då jag ska till Turkiet, jag längtar tills att våra utbyteskompisar kommer hit, jag längtar tills jag ska till Gotland, jag längtar tills dansshowerna, jag längtar till Åbo, jag längtar tills imorn! Åh älska livet!



PUSS


IT'S FRIDAY

Kl är 22:47 en fredagkväll, och jag är helt sjuuuuukt trött. Haha, såhär dags brukar jag vara hur hyper som helst men ikväll kände jag bara att jag behövde ta det lugnt :) Har varit med Rasmus och vi har kollat på talang 2011 och grejer, underhållning när den är som bäst asså! hoho älskade snubben som spelade fiol med fiolsträngen mellan benen. 
Den här låten har fastnat i mitt huvud... haha inte så kul för min familj men vad ska man göra när den är så himla bra? eller...


hahaha

Hoppas ni har en härlig fredag!

PUSS

One day


We only got 86400 seconds in a day, to turn it all around or throw it all away..

Its friday

Hade mitt andra utvecklingsamtal för gymnasiet. Men det femtonde samtalet i mitt liv, haha. Känns lite onödiga dem stunderna, men familjen lyckas alltid fylla hela halvtimmen eller mer. Matteprov idag också, det gick faktiskt ganska bra! Men när jag gick ut ur salen skakade jag nästan, var helt slut. Men nu är deta bakom mig, för det är dags för fredagsmys ju! Det blev någon komedi som pappa kom hem med, och har lagat någon sorts chicken nuggest till middag ;) Seer framemot den här helgen otroligt! (och vet ni vad jag kom hem med från ica i eftermiddags om inte en marabou chocolate chip cookies?)


♥K

Marabou ger dig lite mer Mmm… i dina kakor!

Haha, måste säga typiskt mig att hitta såna här saker. Marabou har tydligen kommit ut med en ny vara, nämligen Marabou Cookies! Låter inte illa inte!
Lite som chocolate chip cookies med mjölkchoklad eller schweizernöt, något jag tänker prova snart! Får nästan hoppas att de inte är goda, annars är risken stor för överkonsumtion av en viss person...


♥K

There's a storm coming Harry

Det blåser ute. Tror inte någon har lyckas undgå detta faktum. Och det blåser inte lite, det är typ storm! Fick ett sms av emma på engelskan, hon gick lite tidigare. "Hjälp! Du sa stormvarning va? Man flyger ju iväg" Haha, kan säga att den tjejen hade rätt. Att gå hem från aniaraplatsen i medvind är väl helt okej, förutom det faktum att mitt ansikte var täckt av håret hela vägen..
Vi har lyckats övertala svenskaläraren att vi ska se filmen troja nu också. Så två lektioner idag har vi suttit med stora ögon mot projektorskärmen. Har sett den en gång förut, men bara första halvan så får se hur den slutar nu! Hade en liten diskussion om vem av killarna som var snyggast. Brad Pitt, Orlando Bloom eller Eric Bana? Det är frågan det.... Min åsikt lutar lite mot se två senare ;)

They do look good, dont they?
♥K

Dansa dansa

 
Har precis kommit hem från la daaaaaaaaance. Åh jag älskar att dansa. Underbart.
Nu tar jag det chillerilli, hänger lite på facebook osv. hihi. Engelskan är gjord, så ingen oro där. Måste läsa lite samhällskunskap sen men just nu förtjänar jag fan en lugn stund. mmmmmmmhm.

Haha det här inlägget blev lite småflummigt inser jag nu, men vad gör det om hundra år? HOHO


älskar dig min underbara vän

PUSS

Indian style


Lite fredagshumor sådär!


♥K

OC



♥K

smiling

Ganska chill men ändå lite jobbig skoldag idag, och kom inte hem före halv sex från skolan, för satt och pluggade matte på lc. Har matteprov på fredag och tror inte riktigt det kommer gå lika bra som förra gången, men vi får se. Åt pollo a la diablo till lunch i skolan, intressant ;)
Men nu är det lite mer plugg som gäller, sen kanske något intressant på tvn ikväll tro?

♥K

(only)8 more days of hell

Den senaste halvtimmen kunde jag ha ägnat tid åt att plugga matte, men tror ni jag har gjort det? Née. Jag har snackat med mirre i telefon ist...kul var det men fick jag något gjort angående plugg? Hehe, skull inte tro det. Men men, det är ju ändå inge kul att plugga;) nu ska jag försköka hitter något gott att laga till middag, för sen är det ett hårt spinning pass som gäller! Var några veckor sedan... /K

Happy birthday to you

Idag är det verkligen inte vilken dag som helst! För denna dag är Antonias födelsedag!! Så stort grattis till en av de finaste ängeln på denna jord! Jag och Emma har planerat ihop oss lite ang. present till henne, och har en ganska bra nu. Men kan inte säga vad det är eftersom hon inte får den förens nästa fredag. Frågan är om jag kan vara tyst tills dess, jag får iaf göra mitt bästa ;)

♥K

Sunday morning


Åååååh, jag har mensvärk. :S Illa. Men men, what to do liksom...
Idag blir det mycket plugg och så, ikväll blir det rasmus spelning så det kmr bli kul!
Haha gårdagen var minst sagt rooolig. Vi gick och kollade på Adjustment berau, så de vart bio två ggr igår, trodde den skulle vara skittråkig men det var den inte. hihi. Sen åkte vi och hämtade upp Julia och åkte vidare till donken i Akalla, hihi. Kaos. Sen GICK vi därifrån och tog bussen från lillhersby. Haha en sjukt flummig natt, men det gillar vi! Nu ska jag fortsätta läsa min engelskabok.


du är underbar

PUSS

Tomorrow is sunday

Jupp jupp, mirre har ju redan skrivit om min fredagskväll så slipper göra det :) Men när jag kom hem imorse så hade jag inget att göra så jag följde med föräldrarna på fika i vaxholm. Det är alltid mysigt att komma till vaxholm, och nu när jag känner människor som bor där blir det nästan lite roligare ;) Åt en otroligt god äppelpaj som var sådär perfekt krispig och kryddig men en vaniljsås av otrolig konsistens. Haha, kanske borde bli matrecisent? Tänkte kolla på sista avsnittet av Downton Abbey ikväll, en underbar engelsk serie. To bad det tar slut nu...

♥K

Måste bara säga att nu har jag och sofia anmält oss till blå hajk forsfararna! För er som inte har en aning om vad det är så orkar jag inte förklara, kan bara säga det att ser verkligen framemot det i sommar. För att inte tala om Jamboreen två veckor efter!

HELG UNDERBARA HELG


Jupp, så sant som det är sagt.
Min helg började med att jag åkte hem till en trött Westling som tydligen inte fått mkt sömn inatt, så vi tog det bara chillerill. Ok för mig (A) :D Sen bar det av mot Thaien där jag träffade Berggren och vi åt en asgod middag, gick sedan och hyrde Sommaren med Göran (Haha underbar) Och hade det sjukt kul som vanligt! Nu har jag precis varit på bio med Sophia, vi såg No strings attached. Hihi den var mysig, typiskt vår humor! Tror vi garvade högst på bion... no surprise kanske. Snart ska jag käka middag med mami och sen ikväll blir det att träffa Johan och Patrik, blir kul!



PUSS

April april

Mirjam misslyckades tyvärr med hennes aprilskämt till mig idag. Hon försökte övertala mig flera gånger att hon brytit benet...men nee lite för ossannolikt enligt mig. Jag menar hon är ju ganska(underdrift) klantig men att hon skulle bryta benet för det...neeee.
Min svenskalärare försökte också på ett aprilskämt, hon sa att vi behövde mer undervisning, alltså skulle vi ha ett 90 min pass svenska i eftermiddag, så vi skulle sluta seeent. Jag såg på henne direkt att hon ljög men emma blev helt ställd. Haha, emma gick på alla aprilskämt idag :)

Du är en riktig sötis du, men lura mig kommer du aldrig att göra :D
Snaart ska jag iväg för att träffa mirre på en middag, och får se vad som händer sen ;) Ha en bra helg allesammans!

♥K

RSS 2.0