Alice



♥K


Mot romme!

Jaaah, imorn bär det av mot rommeeeeee! Ska upp kl fem så nu måste jag verkligen lägga mig! GAAAAALET TAGGAD! :D



PUSS

Anyone Else But You - Michael Cera and Ellen Page


All kärlek till detta avslut ♥

♥K

Sherlock

Jag säger bara, om du inte såg Sherlock Holmes igår på tv, då missade du ngt otroooligt bra! Jag visste inte riktigt vad det var när jag började kolla, men var som fast heela programmet och serien var helt enkelt briljant! Om du har en chans att se den, KOLLA!(jag menar då serien, inte filmen med jude law mm ;) )

Förövrigt känner jag att jag är inte i en halvtsjuk period. Började i helgen med att vara hängig och huvudvärk, och nu snörvlar jag som bara den mm. Hade bråttom till bussen efter skolan, så gick lite snabbare än vanligt, men efteråt kändes min hals otroligt mkt och kändes som jag skulle slockna när som helst "/ Hoppas det blir bättre snart!

♥K

Söndag

Jahapp, så var min härliga helg slut då, trist! :/ Men får inte glömma Romme på tisdag! Kmr bli hur kul som helst! :D Min söndag har då bestått av att städa, plugga, en snabbis till kista med hedvig och solsidan (Y)
Nu känner jag att min kropp börjar strejka här så ska dra mig till sängen nu! ;)


Hihi lilla jag i femman tror jag det är (:

PUSS


Random kväll


Hahaha, jo det kan man verkligen säga. Det började med att jag och clara var halvt taggade/halvt övertrötta och ville ut och röja ;) Efter en massa ståhej blev planerna iaf att vi skulle ut och vara med Hedvig och Alicia. Slutade med att vi "bussluffade" till danderyd och sedan tillbaka, haha blev lite småflummigt, men det gillar vi! Ligger nu och kollar på Notting Hill, båda är mer än övertrötta, tror tom att svikaren clara håller på att somna här, inte okej! ;) Haha, blev en rolig kväll!



PUSS

Saknar





Hål i öronen


Tjohej! Har haft en härlig dag med mina brudar ebba, klara och sara! Kul som alltid! Mys hemma hos sara och sedan kista för att käka på donken och kolla runt i affärer. Tog även två hål i öronen till! Helt på impuls, så hann inte tänka så mycket på om det skulle göra ont osv för vips så var det bara över, haha mycket nöjd! Nu ska jag iväg till Claraaaa, så vi hörs senare! :)



PUSS


Känslig tjej


Ja, det är jag verkligen. Och det tror jag de flesta vet om, haha.
Satt och storbölade under filmen igår och har suttit och läst engelska-boken nu under morgonen och börjat gråta då också för att jag tycker den är så gripande. Hihi japp, sån är jag! Ville bara dela med mig av det! :) Jäklar vad tidigt jag vaknade imorse :o Förvånar mig själv, vaknade kl 9 och kunde inte somna om? Weeeeirdo. Senare ska jag som sagt träffa tjejerna, kring kl 2 eller någonting, vet inte vad jag hittar på tills dess (:



PUSS

Fredagsmyyyyyyyys


Juppjupp, friday it is! And it feels gooooood.
Min fredag började med att jag och hedvig åkte till Hallonbergen, i typ Sundbyberg där vi var på Rasmus spelning. Galet bra är han! :D Så det var roligt! Sedan köpte vi lite smarrigt godis och hyrde även The last song, som var grymt bra! Romantisk men så jävla sorglig, tårarna bara rann. Och hedvig satt och skrattade under helt fel tillfällen, hon satt vid datan ist för att kolla på filmen, alltså för att göra en lång historia kort: hon är galen! ;)
Nu sitter vi och chillar gääälet. Imorn ska jag, ebba, klara och saris till kista och lite så, naaajs! Och så får jag sova ut också, yesyesyes!


Det var då detta som gav upphov till hedvigs vilda skrattsalvor under helt
 olämpliga stunder under filmen.. kunde inte hjälpa att våra namn är lika... ;)
Ett litet misstag räcker för att bli stämplad som retard. Rättvist? Svar Nej! haha.

PUSS O GODNATT <3


Jag vill...


...ha helg nu! Haha, oväntat. Vem vill inte ha det liksom? Känner mig verkligen sugen, mycket roligt inplanerat och ska bli skönt att få sova ut! :) Har inte ätit middag än, så borde sätta igång med nått, men problemet är vad jag är sugen på asså. Känns så sent att äta middag nu. Haha, dagens I-lands problem här!


<3


Poliser är det bästa jag vet, näst efter rabarberkräm.


Minnen, pippifilmerna var de bäst som fanns! Jag har fortfarande aldrig provat att ha en ägginpackning, men det måste göras!


♥K

Mystrött


Jepp, känner mig lite mystrött just nu, ni vet den känslan man får när man är trött och har slagit sig ner i soffan, inte behöver röra på sig någonstans på en stund! :) Haha! Har varit trött hela dagen, grymt jobbig dans + gå och lägga sig sent kanske inte är bästa kombinationen...
Nej nu ska jag sätta igång med el espanol, myströttheten får lov att återvända en annan gång!
Sedan ska jag iväg till scouterna och dricka teeee, hihi mys! :)


Detta är kärlek!

PUSS


Get lost



♥K

Off the map

Kan rekommendera en ny serie som nyss började sändas i usa, off the map är namnet! Tänk er Grey's anatomy, fast i djungeln out of nowhere, och med bra handling enligt mig! :) Försökte också lägga upp en video med trailer, men nehe det går fortfarande inte. Men som sagt, värt att kolla in!

jaaa, lite greys känsla över det... ;)

♥K

Företagare


Hallåja, företagaren här som talar...
Hihi, har äntligen valt vilken inriktning jag vill gå efter allt tänkande fram och tillbaka och hit och dit, företagare ska det bli! Det verkar intressant och kul så det känns jättebra! Och vilka kurser jag ska gå på känns det också ganska säkert, haha galet vad mycket val det är nudå men snart har man valt klart! :)
Härlig dag idag, efter att jag sjungit och snackat med syon drog jag direkt till Laura och hon fick sina presenteeer och sedan träffade vi också Linnéa och hade det mys alla tre! <3  Fick även en liten försmak på hur tredje avsnittet av solsidan kmr vara (Hann bara se halva) och ack, vad roligt. Hihi. Längtar tills söndag! Nu ligger jag här, halvt sovande, på min säng! Har kört jäääääärnet på dansen ikväll, GALET KUL!

Nu blir det sova! hihi, kmr sova djupt, det känner jag! :)





PUSS

Vill inte låta negativ

Men seriöst, fan vad mycket man kan ha i skolan... Den närmaste veckan och fram kanske inte blir såå mycket inlägg här för mig, för det är verkligen FÖR MYCKET i skolan. Ibland funderar jag på hur jag skulle haft det om jag hade valt en vanlig naturnaturlinje ngn annanstans, med en lite mindre studiepresterande klass eller vad man ska säga. Men jag ska inte klaga, jag är iaf otroligt nöjd med min klass och skolan är ju bra, så det är ju bara att kämpa på!

En positiv sak också, jag tycker ändå skoldagarna går jedrans fort de senaste veckorna, bara flyyger fram liksom! Det är ju toordag imorgon, alltså fredag dagen efter och sen HELG ju! Och i helgen åker jag ner till Huskvarna, det ska bli skönt, lite bort från allt :)

♥K

*ps. om ngn kanske vet vad syrebindande heter på engelska kommentera gärna det, har lite problem med naturvetenskapliga språket på engelska :P!*

Underbara du

Idag är inte vilken dag som helst, utan det är Lauras födelsedag!
Ett galet stort GRATTIS på födelsedagen gumman!
Så jävla underbar du är,
lyser upp alla mina dagar! Tack för att du finns älskling <3

 


Bästavän!

PUSS


<3

"You know you're in love when reality finally is better than your dreams."

Chill


Har precis varit i centrum med Molly och köpt present till Lauring, som fyller 17 imorgoon (:
Nu är det bara chill fram tills dansen ikväll, inga läxor som behövs göras nu heller så kan göra vad jag viiiiiiiiiilll!
Men frågan är då vad. Hihi. Vet inte vad jag ska skriva mer just nu, så vi hörs senare!



Imorrn är det din dag, JAG ÄLSKAR DIG!

PUSS

the sky is crying

För läänge sedan älskade jag dem här bilderna, hade nästan glömt bort dom. Satte ihop det här kollaget för typ 4 år sedan. Men söta är dem


♥K

Trött o glad o lite sådär


Hihi, sitter här i morrisen och funtar på att börja dra mig upp för o lägga mig.... meeeeeen inte än va?
Har precis skrivit ut mitt cv och personliga brev som ally ska lämna till Ica Maxi imorn. Nu händer det! Skulle egentligen lämnat in den förra veckan, men behövde tydligen lägga till en bild och så. Behöver jag säga hur dansen var? U N D E R B A R T var ordet! :D Nej nu ska jag upp och läsa min bok och sedan är det natti, så att jag är pigg och glad och redo för en ny givande skoldag imorgon! Haha njaa...


Jag och anna skulle då föreställa fåglar på senaste showen,
haha we love the näbb!

PUSS


Monday feeling



Stämmer ganska bra in på min syn på måndagar(förutom denna kanske)... Men det är lungt, bara 4 skoldagar kvar tills helg!

♥K


Back 2 life, maybe not....

Jag förstår inte vad problemet är, försöker ladda upp en youtubevideo här men icke sa nicke, blogg.se vill inte förstå det "/

Iaf, E-type har tydligen släppt en ny låt. omg läänge sen han fanns i mina hörlurar, och haha vilka minnen jag har med hans låtar. Men seriöst, jag tror inte på detta. Han borde satsa på ngt annat
Den heter "Back 2 life", för er som orkar lyssna på den...

Det var en sköön dag idag, slutade 12.45! Jag emma och antonia åkte in till stan och hängde där lite. Häärligt härligt, det var ett tag sedan! Ni skulle sett när jag och emma gick i trappor asså, bådas lårmuskler är helt körda, hoppas smärtnivån går ner liite tills imorgon.

♥K

Addicted to Kista


Hahaha, kan ju verka lite så. Känner att mitt svar på vart jag ska när mina föräldrar frågar allt för ofta är Kista. Men kan ju till mitt försvar säga att det många av dom gångerna inte går åt pengar på någonting, så tro inte att jag slösar här inte! ;) Är faktiskt ganska snål när det gäller att köpa saker. Meeeen idag fick både jag och hedvig med oss fynd hem, trevlarns! :) Måste sätta igång med lite plugg nu innan dansen, Nu kör vi!


SNYGGA BYXOR!


SNYGG TJEEEEEJ!


PUSS O KRAM

Söndagsmys

Jeeepp, vi har alltså ledigt idag, hur skönt som helst!
Grymt mysig kväll igår med klaris, blev mycket prat och filmkväll! :)
Ikväll börjar dansen, förlåt för att jag tjatar men shiiiiiet, kan inte låta bli liksom (A) Förra terminen slutade typ i slutet av november? Så det var gaalet länge sen. Inte okej..
Ska snart dra mig iväg mot Kista med Hedvig så vi hörs senare!


Kvällens godheter bestod av ett äpple, cola och...
sockerkakssmet!

PUSS


Mot Ica


Hahahahahaha, har precis kollat på reprisen av solsidan (Hur FAN kunde jag missa det?! Jag och sara var hur taggade som helst kl 6 och sen ba..... glömde jag?) hursomhelst så var det underbart och sjukt roligt som alltid. Hihi. Väntar på Klara, och sen ska vi rulla ner mot Ica, köpa något gott  tills ikväll :) Imorn börjar Christoffers dans, JAG ÄR GALET TAGGAD!!

PUSS

Lovely sunday, but where's the sun?

Haha, konstigt nog såg min söndag nästan precis lika dan ut som mirres. Städade rummet rejält imorse, slängde typ ett ton papper och skit. Gick också igenom gamla skolpärmar från hogstadiet, många fina minnen måste jag säga! Efter det var det superplugg som gällde....fast nee. Började skriva på min uppsats om genetiska sjukdomar(valde sicklecells anemi) som ska skrivas på engelska, sen fixade jag massor av fakta om universitetsutbildning i Ryssland. Vi ska hä en engelskaredovisning om det sen. Maåste faktiskt säga att min linje är rejält internationell, och det gillar jag! Och efter det fortsatte jag att läsa "svinalängorna" som jag läser i svenskan, en....annorlunda bok, men sen blir säkert bra :P Nu på kvallen har jag tränat, och min armar är verkligen döda nu, men det känns bra! Sen här helgen gick lite för snabbt tkr jag, fast jag slutar 12.45 imorgon! <3 klara

Vintern är vacker

Fan vad jag känner mig bra asså :) Började dagen med att läsa boken vi har på engelskan, sen har jag städat mitt ruuum- ser skitsnyggt ut, har lagat mat åt mig och mammi som blev riktigt god, har fixat mina naglar osv. Haha, ska snart träffa Sarabara, vart är hon?!! och sen kmr Klara o vi ska iväg och käka pizza med Laarre så det är najs :D Hon har färgat håret också så ska bli spännande att se hur det ser ut! Nej nu tycker jag verkligen att Sara borde komma.

Jag sticker ut lite från mängden och erkänner att jag älskar vintern! Vintern är vacker!













PUSS


Gårdagen


TJA
Första sovmorgonen idag på flera veckor, aaaaaasskönt. Inte för att jag sov så länge men men, alltid något :)
Igår var det då öppet hus på Rudbeck, som klara nämnt så lyckades jag släpa dit henne, hoho skillz. Sedan gick jag, hedvig, linnea och amanda och käkade Subway- muuums, och därefter drog jag till rasmus :) Drog hem typ åtta, och kvällen slutade med reprisen av typ 4 masterchef program, hihi skitbra program! Var så trött så jag inte orkade göra något annat, lite tråkigt men jaaa. Behövs ibland ;) Men nu är jag pigg, och ska snart sätta igång med städning, plugg och ska också fota lite innan jag träffar Sara om några timmar :)


Stor favorit!

PUSS


Plåster på knät

Mirree har så rätt i sitt inlägg! :D Bäst kväll, bara att jag är dum nog att springa på isen(har ingen aning om varför...) Och så slår man såklart upp ett hål på både mina favoritjeans och knät...men jeansen är det enda jag bryr mig om just nu "/ Men men, jag är int bitter! Bäääst kväll jö ;)

♥K

På ngt sätt har mirre också övertalat mig att följa med på rudbecks öppet hus....SKOLA på en LÖRDAG...hon har en viss kraft över mig, jag lovar...

Love and other drugs

Har precis kommit hem från kista, och kan ju säga att både jag och klara känner oss muuuucho nöjda  (: Vi köpte en varsin sjuuukt snygg ring, jag köpte ett hårband och en tröja och klara två tröjor :) Och filmen var helt underbar. Herregud, se den. Verkligen rekommenderad! För det första är Jake Gylenhaal (stavning?) sjukt snygg och Anne Hathaway är en galet bra skådespelerska och hela story var bara braaa! Haha, jag tror ni fattat budskapet här ;) Nu är jag tröttheten själv, haha och vi måste gå upp kl 9 imorn för att bege oss till skolan -.- På en lördag! Meeen vi har ju ledigt på måndag och klara ska joina imorn så det är ju najs! (: 
 


Pusspuss!

failad mattelektion

Ni skulle sett min mattelektion. Egentligen har vi för mkt matte på schemat men eftersom min mattelärare tycker att vi behöver det för vi missar några lektioner för annat så måste vi ha mer -.-
Men iaf, det är sista lektionen på en fredag, heela klassen är otroligt trötta och allmänt weirda. Ljudnivån var den högsta på länge och mathias försöker snacka om andragradsfunktioner....det gick som det gick. Efter en halvtimme eller så lät han oss gå, det blev nog liiite för mkt för hans del. Men mig gör det ingenting, det är ju bara en bäst helg som väntar ;)

♥K


btw, har en lite konstig låt på huvudet, http://www.youtube.com/watch?v=lQlIhraqL7o&NR=1&feature=fvwp 
...jaa vad ska man säga?...

OC

Hihihi, OC går på tv just nu, underbart var ordet!
Vi slutade kl 2 idag (!) Hade inställd spanska och sen fick vi ledigt från samhällskunskapen också, så nu sitter man här när man egentligen skulle slutat om en timma (: Awesooooooome! Nu är det helg och det innebär sova uuuut, vara med kompisar, shopping, bio och en massa trevligheter! Jag är på samma happymode som Klara, är galet på g för helg! 

 
Hahah, kände mig bara tvungen att sätta in den här också. Resulterade
i tio minuters gapskratt sådär kl 4 på morgonen... ;)

PUSS


Happiness

Haha, till skillnad från mitt förra inlägg så är jag superduperglaad just nu. Vet inte riktigt varför, bestämde mig iaf för att ta en timmes sovmorgon idag, och det var absolut rätt beslut! Och nu kommer helgen, vilket kommer blir AWESOME, det vet jag :)
Det är iof en skoldag kvar, men jag lovar den kommer flyga förbi! Kom just på att medan jag sitter och skriver detta inlägg missar jag 523...Men det gör ingenting, jag är ju så glad att jag går(springer) till cetrum :D

Hoppas alla får den bästa fredagen på länge ;)

♥K

Glädjeyra

Japp, det blev det minsann när Christoffer ringde och sa att jag kommit in i alla grupper på dansen! Galeeeeeeet! Så kan ju säga att jag och Emilia svävar omkring på små rosa fluffiga moln just nu, hihi awesome! :D Snart är det helg. En massa roligheter planerade så längtaaaaar! Imorgon ska jag o klara till kista och se på bio, men frågan är om det blir Easy A eller Love and other drugs? Och så shoppiiiiiiing, känner att suget till det börjar komma tillbaka. Haha var lite allergisk mot det ett tag efter lovet då det blev varje dag, men nu jävlar! Haha :p


Hell yeah! Haha gud vad jag ser läskig ut...

PUSS!


Auditions

Jag ser att klara var på gott humör här, haha gumman då.
Har suttit och skrivit engelska från dess att jag kom hem från dansen, och känner mig ganska nöjd nu! Lite finslipningar här och där och sen är det bara att övaövaöva! Men jaaaa, över till roliga grejer=Audition! Det gick väldigt bra, sä är jättenöjd med mig själv! :D Förutom lite i slutet när jag var så sjukt trööött. Ser fram emot att dansa House, har inte gjort det tidigare så det kmr bli galet najs!! hihi :D Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig! 

Puss o godnatt! <3


Skolavslutningen i 9:an. Åh, jag saknar allt med den här bilden! Kärlek till er tjejer!

Dumdumdum

Det här händer ALLTID mig, skriver ett lååingt inlägg, som bara försvinner när jag publicerar det....fu känner jag just nu.

Man kan tydligen inte skriva ngt i inlägget på min ipad....

...

Mmmmmmmmums!


Jag och hedvig har nämligen precis gjort chokladbollar som var för jävla goda alltså! Och 10 st var blev det också, här snålar man minsann inte... ;)
Ska på audition för dansen ikväll, är fett tagg! Och måste bara tillägga att det inte blev någon bugg igår :( Skittrist. Men mamma hade gått in och kollat på deras bilder på hemsidan och då var det BARA vuxna där, kanske inte så förvånande? Men trist ändå.. hade verkligen velat gå på det!

'



PUSS <3


gräddläsk??

En av de konstigaste saker jag någonsin sett är detta... White rock cream soda. Läsk som verkligen smakar grädde. Det låter weird, och det var det.
Jag smakade på det i helgen, och det var precis som om någon har gjort grädde i kolsyrad form...kan säga att det dricker jag inte igen ;)


♥K

Bruno Mars - Marry You

Den här låten är fast i mitt huvud, men det gör ingenting. Love it <3


Its a beautiful night
We're looking for something dumb to do
Hey baby
I think I wanna marry you

♥K


Digga brillorna!




"Jag är som en jobbig jävla musikal som aldrig tar slut"

...om mimmi får säga sitt alltså! hahaha, tyckte faktiskt den var rätt klockren! Bortsett från jobbig och jävla dårå ;) Men det är faktiskt sant. Jag sjunger jämt. Tom när jag borstar tänderna. Lovade Mimmi att låta bli att sjunga i tjugo min under mentorstiden bara för att se om jag pallade, men inte ens det klarar jag! :p Haha men vad ska man göra? Jag älskar att sjunga!
Har precis ätit lite mellanmål i form av nudlar och kollar nu på top model, myyys :) Vilar upp mig inför ikväll, då jag och nina ska prova på vår efterlängtade bugg! Så jävla kul asså! Lite annorlunda grej också så blir kul o se hur det blir!

 
Kollade igenom saras bilder och hittade de här, hahaha wtf!

PUSS

LIFE



♥K

PLUGG!

Ni vet när man är så trött att man liksom inte orkar gå och lägga sig? haha, ungefär sånt humör är jag på nu. Har pluggat med Linnéa och Laura i ett bra tag nu, och nu räcker det fan för idag asså! :p Linnéa gick lite tidigare för att hon hade fått ett litet sammanbrott pga att det inte skulle bli någon glass med varma hallon hos laura... haha gumman då! ;) Ska gå upp och lägga mig snart. Alldeles snart. Vill inte vara så trött på morgonen. Är skitjobbigt. Men egentligen, är det NÅGON som kan säga att den är pigg kl 7 på morgonen? Jag tvivlar helt ärligt på det... :p Hade historieprov idag, kändes bra! Hoppas verkligen jag får bra betyg i det, jag vill!!
Längtar tills imorn, då jag och Nina ska prova på buuuuuggggg! Ebba kunde inte (dissARN) pga plugg, och så kom jag på att Nina har velat prova på det så nu kör vi! :D Haha, älska! <3

Nej, nu måste jag verkligen gå och lägga mig, haha :p

Bästa sättet att plugga kemi

vad gör man inte när man pluggar inför det stora kemiprovet än att måla naglarna..? Och sortera färgerna i ordning, och så. Det går framåt med kemin!
Bara för det lägger jag in en bild på mina nu schnygga naglar, inte det snyggaste men lekte lite med dom :)

Med på bilden är också mitt nagellack, som är från OPI, vilket är braa nagellack :D Passade på att köpa några st i USA eftersom de var mer än hälften så billiga :) Men nu är det väl verkligheten som gäller, kemi...

♥K

Nu ni, är det dax att hämta antecknigsblocket, haha :)

SKULLE DU HELST:

1.pierca tungan eller läppen? Läppen lätt! Tungan måste svida som faan!
2.vara seriös eller oseriös?  Oseriös, haha :p
3.dricka grön eller röd mjölk? Grön!
5.umgås med dina föräldrar eller vänner? Vänner :) Föräldrarna också såklart, men jaa!

SVARA ÄRLIGT:


1.tycker du om någon nu? Kanske...
2.har du skolkat? Nääe! :)
3.varmt eller kallt? Varmt!
4.soligt eller regn? Sooooool vafan! fast regn kan va grymt mys ibland med :)
5.fanta eller cola? GO COLA!
6.är du nyttig av dig? Asså.... sådär va :p

OM MIG:

1. vad heter du?
 Mirjam Berggren
2. syskon? Mattias Berggren
3. vart bor du? I Helenelund, Sollentuna
4. hur många barn vill du ha? 2 eller 3 :)
5. vill du gifta dig? Absolut!
6. favorit tid på dagen? Det beror på om det är vardag eller helg! Men kan ju säga att min värsta tid på dygnet är kl 7 på morgonen när man bara måste stiga ur sängen fast man känner att det vore rätt najs att låta bli och ligga kvar ett tag till, någon som känner igen sig? ;)
7. humör just nu?  Glad, fast väldigt trött o hungrig!
8. sugen på just nu? Att engelskaläxan ska skriva klart sig själv
9. vilket shampoo använder du? Typ fructis eller vad den nu heter!

HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA:


1.pussat någon?
 Näe
2.sjungit? Haha ja det kan man väl lugnt säga ;)
3.blivit kramad? Jaa
4.känt dig fånig? Haha, jooorå :D 
5.saknat någon? Ja!
6.dansat galet? Njäääe faktiskt inte, fast det händer rätt ofta det :)
7.klippt håret? Nix
8.gråtit? Näe
 
GREJER:

1.har du blivit jagad av polisen någon gång? Haha nej :)
2.har du en hund? Neee :(
3.sover du helst ensam eller med någon? Med någon!
4.tror du på spöken? Tror och tror, men är rädd för att dom ska dyka upp från ingenstans :s
5.är du mörkrädd? Ja!
6.vad vill du ha just nu? En macka
 
KOMPISAR:
 

1.har du nån bästa vän? Ja <3
2.är du ofta med dina vänner? Haha ja, väldigt ofta!  
3.vad brukar ni hitta på? Kollar på tv, chillar, bio, shoppa, är ute m.m. lite allt :)
4.kan du vara dig själv med dina kompisar? Ja såklart!  

OM DIG:

1.hur gammal är du?
 16 år
2.hur lång är du? 1.63 STOLT! :D
3.vart bor du? I Sollentuna. Svarade jag inte på den här uppe? ;)
4.är du nöjd med ditt rum? Bortsett från det städiga kaoset i mitt rum, så ja! Men ett av mina nyårslöften är faktiskt att städa oftare så snart är ju det löst :p
5.villken är din riktiga hårfärg? Blond! :) 
6.vad väger du? 64 ungefär!
7.har du någon sjukdom? Nix
8.är dina föräldrar skilda? Nej!
9.gillar du skolan? Jaadå :) Beror väl på lite, ibland är det skittråkigt men annars så ja!
10.hur svarar du i telefon? Heej

VAD:

1.åt du senast? En riskaka (:
2.drack du senast? Milko
3.har du på fötterna? Strumpbyxor
4.lyssnar du på just nu? Lyssnade nyss på någon Linkin Park låt
5.gillar du mest hos dig själv? Finns mkt! Men gillar att jag för det mesta är glad och skrattar jämt :)

Dagens tanke

Kom precis på att det är bara 4 skoldagar fram till helgen nu!! Nästan ingenting ju, försöker verkligen tänka positivit nu...Hur skoltrött kan man bli på en vecka efter jullovet?

♥K

Helt slut efter en lyckad helg

Hihi, jag är sååååå trött nu! Har väl sovit sammanlagt... inte mkt. Men så jävla värt det! Den här helgen har varit underbar <3 Vi bodde i en mysig stuga borta i norr om norrköping (?) från fre-lör. Grejen var att vi skulle planera för vad vi i scouterna ska göra på vårterminen, vilket vi gjorde. Sen var det en jävla massa flumm hela helgen igenom, GILLA! :) Snöbollskrig ftw säger jag bara! Haha, ni är så sjukt knäppa allihop, kärlek till er! :)
Nu måste jag verkligen gå och duscha, sedan blir det plugg utav historian såklart -.- och så SOLSIDAAAAAAN! Gick in på Lauras blogg och såg att hon hade skrivit det, och tack gode gud för det! Annars hade det inte blivit någon solsida för mig, ibland är du rätt underbar gumman! ;)<3

Helgens låt! The book of love. Lyssna och njut!
http://www.youtube.com/watch?v=FmnDXRJ7btE


 
 
 
PUSS!

Jamboree

Kom på en sak, den här helgen fick mig otroligt peppad på Jamboreen i sommar!! Bara väntar på att den ska komma, känns som en evighet tills dit. 26/7- 7/8 eller något sånt datum är jag borta på ett läger, med ungefär 40000 scouter från heela stora vida världen, och jag LÄNGTAR!

♥Klara

Bästa stunden är nu

Nu är man hemma efter midvinterblotet(scouthelg)! Det var en otroligt rolig helg, första kvällen - jag och mirre asså, kan inte beskriva med ord -
Vi var i en stuga utanför stockholm, tillsammans med ledare och hade en mysig och bra planeringshelg kan man nog säga :) På lördsagskvällen gick vi ett fint ljusspår och hade det ännu bättre på kvällen, däremot skickades några sms från min mobil som jag verkligen inte skrev...
Hade snöbollskrig också igår, måste säga att jag fick in en bra träff på mirres ansiskte :P Det blev blött kan man säga. Annars var vi mest inne och lyssnade på föredrag och diskuterade olika frågor, lite planering inför våren också.
Tråkigt men sant, nu är det plugg som gäller.

♥ Klara

Jag är så bra på att sova att jag kan göra det med stängda ögon!

HAHAH, Facebook's team gör mig aldrig besviken! Och dålig humor, nänä!

Helg, underbara helg!


Har precis kommit hem från skolan, är sjuuukt trött! Men men, blir inte mkt vila här inte. Ska vila upp mig en stund till nu för måste nämligen plugga en del sen (på en fredag, jag vet! -.-) för kmr inte hinna så mkt i helgen annars. Sen packa, för ska på hajk i helgen med en massa underbara människor, så det kmr bli najs! :D Jag skiter i att jag är lite småtrött, ikväll blir det kul! Den här veckan har gått väldigt fort! :o Längtar till nästa vecka, när vi kommer igång med dansen igen och så ska jag och ebba (Du måste kunna!) prova på buuggg! haha älskar't! Kmr bli skitkul, bara det inte blir vi bland en massa 60-åringar? Haha :)

  
Nämen, vadå fjorttiiiizpose? Kärlek till dig Klara!

Puss!


Back on track

Nuu är klara tillbax igen! :D
när jag gick på bussen som gick hem idag, var den enda lediga platsen längst fram. Jag valde mig då att sitta där, och förstog sedan varför den var tom. Busschauffören gillade tydligtvis arabiskmusik, så jag tillbringade 20 minuter av att försöka ignonera ljudet, vilket gick som det gick. Jag har fullt förståelse att chauffisen gillar arabisk folkmusik, men jag kna knappast säga att det var en njutning för mig...´

Iaf, om snart två timmar sticker jag iväg på en planeringshelg med scouterna, i en stuga utanför Nyköping tror jag :)
Men nästa vecka kommer nog ett inlägg om min julresa till Flooorida :D Har haft fullt upp nu i veckan så har inte hunnit skriva, men hinner skriva nu iaf att jag hade det otroligt bra i USA!

P&K
Klaraa

I behov av sömn

Jag kom hem nu. Blev oavgjort på pokern kan man väl säga (Okej, Rasmus vann för vi hann inte spela klart den andra gången men jag var i ledning då iaf! :p) Haha, tävlingsmänniskan kmr fram i mig vad den än gäller, förlåt att jag är så jobbig! :p Blir väl att dunsa i säng på en gång nu så man inte är alltför trött imorn, hoho vore ju inte för lyckat! Måste bara skriva ut några papper till engelskan och sen blir det sova!

Puss o godnatt!



At rasmus place

Här befinner man sig alltsååå. :) Har precis käkat middag och har tillbringat kvällen här med att flumma runt, hihi najs! :) Har pratat med mina föräldrar om Korsica också och vi har bestämt att de följer med mig och sara och det blir antingen i sommar eller på höstlovet- så det blir av! Oooooh vilken lycka :D Ifs hade det varit på sommaren om vi fick bestämma men mamma o pappa tyckte det vore bättre på höstlovet, det viktigaste är ju att resan blir av! Nu ska vi spela poker, jag kmr såå lätt vinna över rasmus ;) hihi. Men sedan måste jag tyvärr gå över till the serious business- plugg!

Puss på näsan!

Skön dag

Jeepp, har precis kommit hem från centrum med Hedvig, Mimmi, Molly, Linnea o Kani :) Innan det satt vi och glassade på donken ett bra tag, slutade kl. halv 1 idag för det var inställd engelska! Skönt var ordet! Måste snart sätta igång med lite spanska och historia snart, men känner fan att jag sitter vid datan en stund till, hihi.
Senare ska jag träffa rasmus! Härligt! :)

Puss


Korsica i sommar?


Jag ska kämpa för att vi ska få ihop det till en resa hit! Kolla bara!


DET VORE SÅ OBESKRIVLIGT ROLIIIIIIGT! Jag o Sara har tyvärr kommit fram till att vi inte kan åka på språkresa i sommar, eftersom vi inte alls kan samma datum när det är så länge som tre veckor! :( Får planera det till typ nästa sommar då, för språkresa är någonting jag känner att jag verkligen vill! Men om allt går som vi vill, så kommer det bära av till Korsica den 13e augusti i Sommar! Billigt, bra och vafan det är ju Korsica! Hur underbart låter inte deeet? (: Och när jag har fixat jobb och tjänar egna pengar kommer jag kunna betala en del helt själv! Det skulle vara staden Calvi vi reser till då. Vi har kollat flyg, priser, hotell etc. men det är ju fortfarande mycket som ska kollas upp och framför allt vad våra föräldrar tycker om det, om någon ska följa med oss och så.. Mycket planering nu men fram tills att vi vet kan om det blir av kan man ju alltid drömma om det, hihi :)
<3 /Mirjam

CV


Jag vill verkligen hitta ett jobb. Skulle vara en sjukt bra erfarenhet och skulle behöva tjäna egna pengar. Känns så vuxet, moget. Skulle dessutom kännas bra att verkligen förtjäna dem. Roligt är det säkert också! Jag vet att jag har lite tid, för jag har så mycket intressen men får helt enkelt ta mig den tiden. Jag vill ha ett jobb någon dag varannan helg. Klart det inte går att bara få de dagar man vill hur som helst, men ska verkligen försöka hitta ett jobb som passar mig och som inte är mkt fler dagar än så! Och när jag har bestämt mig för något, då ger jag inte upp i första taget alltså! NU KÖR VI! Startar med att skriva cv.

Kram

Tröttiiiiiiiii

Haha, jag är en aning trött, ja.
Kmr säkert gå över till nån sorts flummtrötthet så småningom men just nu ligger jag bara och degar här med datan i knät. Blir att gå o lägga sig hyfsat tidigt ikväll alltså! :)


Längtan


Till Åreeeee m Hedvig! Kmr att bli sjukt kul, längtar rumpan av mig här :)

SOMMAAAAAR!

PUSS

Chokladbollar och mums

Har nu landat här i ebbas kök med ebba o klara. Ska snart sätta igång och rulla chokladbollar, schysst att jag fick smutsgörat här liksom? ;) Första dagen i skolan idag. Gud vad trött jag var imorse alltså, meen det gick snabbt över, har varit fett pigg idag ändå, haha najs! :) Meeeen ebba o klara är jobbiga här så måste återgå till arbetet (WTF!) så skriver senare!

<3 puss


Myspyskväll

Yeesbox, har haft en riktig myskväll sista kvällen på lovet! Har kollat på Joseph-drömmarnas konung, hihi. En av mina absoluta favoritfilmer när jag var liten. Lika bra nu som då! :) Åh, känns helknas att lovet är slut nu.. har varit så himla lyckat och underbart! Ska gå o lägga mig nu så att jag är pigger imorn!

Puss!


Sista dagen på lovet!

Det var helt knäppt, vi gick och la oss kl typ 20 över 4 och var skittrötta, men så blev det ändå att båda låg klarvakna och snurrade runt och fick inte en blund! Vi drack varm mjölk, ebba gick en liten promenad ute i snön barfota (haha what?!) och allt men fortfarande ingen sömn! Haha helt sjukt! :p Somnade kring kl 7 så är gaaaanska trött idag, men jaja mys ändå! Har nu städat klart brorsans rum; dammsugit, dammat av, sorterat alla hans prylar och kläder vilket tog tre timmar ungefär! Grymt nöjd! :) Ska snart fortsätta med plugget och sedan kolla på en mysfilm :)

Njut nu av sista dagen på lovet!
Puss och kram!                            



SKUMma tjejer!







<3

Disneyhumöret på topp!

Haha, har fått askungen-låten på huvudet när de små mössen sjunger när dom ska fixa askungens klänning till balen. Haha sitter och sjunger högt här och när man ska sjunga så ljust som dom gör låååter det bara inte bra, ebba måste tro att jag har fått fnatt här eller nått :D Hihihihihi. Älska låten!

[Jack:]
Hela dan får, hon arbeta,
hon får jobba,
hon får streta,
putsa, diska, tvätta, damma,
varje dag är det detsamma
[Musflickor:]
här hon putsar,
där hon sopar,
så snart dom inte ropar,
[Jack:]
det är ju hon som knogar
tills hon blir alldeles virrig,
darrig, stirrig.
[Musflickor:]
- Raska på nu, dumma flicka!

[Jack:]
- Ja, jobba på ni.
- Vet ni vad...?
- Askungen går nog inte på bal
[Musflickor:]
- Va? Inte det?
- Vad vad det du sa?
[Jack:]
- Ni ska få se.
- Dom fixar det nog.
- Med jobb, jobb och jobb
- Hon får aldrig sin klänning klar
[Gus:]
- Öh, öh. Stakars Askungen
[Musflicka:]
- Hej, vi ska sy den!

[Musflicka:]
Vi ska sy och vi ska klippa,
vi ska göra, ska vi tippa
För den stora galakvällen
Så ska vi sy modellen,
[Muskör:]
vi syr och släpper i den
och ett skärp av siden,
och Askungen på bal
bland gästerna i hundratal
den vackra flickan blir i slottets stora sal.

Sätt igång nu, skynda, ila
vi har inte tid att vila,
klänningen den ska vi klara,
ja, vänta lite bara.
[Gus:]
- Ja, jag klipper till med saxen.
[Jack:]
- Och jag kan sy och tråckla.
[Musflicka:]
- Låt du flickorna sy till den, du ska skaffa smycken.
[Muskör:]
Och den vackraste hon blir på hela kvällen.
Ja, den vackraste hon blir på hela kvällen.

<3

"Putsa, diska, tvätta, damma- varje dag är det detsamma"


Ska snart sätta igång att städa brors rum: vika ihop alla kläder och lägga in dom snyggt i garderoben, städa skrivbordet och bädda sängen bara för att vara snäll. Brukar faktiskt städa hans rum ganska ofta. :) Hihi njaaaaaaaa, så snäll är jag faktiskt inte, får pengar för det sååå nu kör vi! :p

<3


Änglagård- tredje gången gillt


Hallå!
Nu sitter vi här med två datorer framför oss och ebba spelar-tro det eller ej- sims 2. Hihi :) Har precis kommit hem från att ha varit på bio i kista med sara och petter, vi såg Änglagård- andra gången för mig! Skithärlig film, måste verkligen se ettan och tvåan! Efter mycket skratt (jag hördes nog mest i biosalongen, surprice?) gick vi och käkade på max, för man får ju värsta erbjudandet på baksidan av biobiljetten, en originalburgare för 19 spänn liksom!!! Fan då, börjar låta som laura här.. ;) Nu tänkte vi chillaxa resten av kvällen; spela mitt älskade sims, se på film, mys! Har fått veta nu att historieprovet inte alls är på måndag som jag trodde utan på torsdag! Så har pluggat färdigt för ikväll, hinner ju plugga på imorn och i veckan så det är skönt! :)



 
Gamla bilder, i åttan :) Du är bara för underbar, älskar dig.

Kram!

Plugg


Jahapp, här hade man tänkt chilla eller vara med någon kompis under dagen, men istället kommer jag på att det finns mycket plugg att göra, närmare bestämt historia. Så nu börjas det igen, plugg plugg plugg! Karl-Henrik tack så hjärtligt för att du sätter ett prov veckan efter lovet, tack! Men men, det är bara att sätta igång!
Fast först blir det lunch, jag är hungriiiiiig!

<3

The sims har återvänt


Ledsen att behöva säga det här hörni, men the sims 2 is back för min del. Haha, jag och en kompis började snacka om det häromdagen och jag blev då grymt sugen på att prova det igen. Och nu sitter jag här, beroende, historien upprepar sig. 5 år sen sist typ. Haha, älskar det! Vet inte riktigt vad som händer på dagen än, men senare ikväll ska jag o ebba antagligen på någon fest eller nått, kul blir det alltid <3
Nu ska jag spela lite, hihi, och sen äta någonting!



Puss!

Gott nytt 2011, nu kör vi!


Hallå! :D Har stått och brottats med bloggen i säkert två timmar nu dvs fixat ny header, försökt lägga upp den så att den inte blir för liten och jaa, mer än så var det inte. Haha fyfan. Jag ber för alla barn därute i världen att ni INTE blir tävlingsmänniskor som jag, för det slutar då garanterat med att man sitter uppe kl halv 2 på natten för att man är fast besluten vid att fixa header-eländet. :p Att ge upp finns inte på kartan! Men nu har det ju blivit bra och jag har tänkt att nu jävlar ska jag och klara komma igång med bloggandet igen! :D (Gäller ifs inte dig klara, du har skrivit på så pennan har glödit!)
Men nu blir det mkt uppdatering, hoppas att många läser!










Ny kamera i julklapp och grejer! Jag kan bara inte förstå att detta underbara lov når sitt slut på måndag... 

Ska nog gå och lägga mig nu, haha! :D Puss! <3



RSS 2.0