I am sailing

Åh, vad är väl ändå inte ett skönt dopp i edsviken. Jo det kan jag säga dig att det är chockerande, typ kallt men rejält uppfriskande. Och vad gör man inte en sån sak om med mirjam? Hade segling idag på scouterna, kan ju säga att med lite mer vind skulle man kommit lite längre... Och kanske inte åkt in i klubbens båtar... Men men, det var kul!
Och på söndag är det segling igen som gäller, då heldagssegling så det ser jag framemot. Kanske lite mer vind kan man be om?

♥K

TAGGAA


Gaaah, var galet trött imorse när jag vaknade. Surprice surprice på en måndag morgon känner jag.
Klackarna flög på och iväg bar det mot skolan, har vart en rätt skön dag:) Därefter bar det av mot burger king med Ebba & Klara. Mums <3 Nu sitter jag och taggar till inför DANSEN IKVÄLL med ömmande fötter, aj. Oooh jag är så taggad! Äntligen påbörjas det igen :D HIHI. Och imorn ska jag seeegla med underbara människor, ska bli roligt! Har börjat snacka med min utbytesstudent, Andrea, nu också! Tydligen hade både hon och jag lagt till fel personer på facebook och en massa knas men nu har vi äntligen hittat varandra, haha. Shiieeet vad jag längtar, kommer bli galet kul! FEST


Sommar, kom tillbaka...

PUSS

Galet chillig helg


Alohaaaaa

Denna helg har spenderats i Ängsö med päronen, 25+, sol och bad. Inte helt fel :D
Första veckan i skolan har då passerat. Grov ångest i måndags, ville bara att mitt underbara sommarlov skulle fortsätta i all evighet. Det vill jag självklart fortfarande, haha, men det känns ändå jävligt bra. Har varit en rolig vecka. Kul att träffa allt folk i skolan och jag gillar ämnena i den här perioden. Dessutom börjar dansen och allt nu så livet känns väldigt fint asså. Sitter och kollar på So you think you can dance nu, herregud, jag växlar mellan rysningar och gråt. Så bra är det. Nu ska jag käka.









PUSS

Frisk? Snart?

Urk. Tog nyss min första dos hostmedicin som förhoppningsvis tar bort min hosta från jamboreen. Hoppas också att det inte blir en mer långvarig historia med denna, det räcker nu. Men ändå, sjukan är ju från jamboreen, som ett litet minne. Känns just nu som om jag går på lite allting. Hostmedicin för sjukan, kör på en iprenkur för en skadad fot som kanske är inflammerad och så är det ju p-pillerna. Kommer bli pro på att komma ihåg att ta all mirakelmedicin.
Att köra guldbojen på kvarnis på idrotten idag kanske inte var det bästa för hostan, vi får se.
Förresten, ser ni? Sol, ute. Blå himmel. Förstå gånger på några dagar känner jag. Bra.

♥K

Where do my bluebirds fly?

Ojoj, snart ska klara bege sig för att träffa några pojkar små som jag ska barnvakta på lördag. Är taggad men hoppas jag inte gör bort mig för den delen. Fick nyss reda på att dem inte ens bodde där jag trodde. Lite fail, men nu vet jag och ska försöka komma dit i tid också.
Sen är det ju bara en skoldag kvar till helgen! Blir första helgen som man sett framemot så här mycket på länge. Annars har man ju bara levt för nuet liksom, blir ju lite så på somrarna. Men nu är allt back to normal.

♥K

I mitt huvud just nu

 

♥K


aha

 

♥K


Like Rocky

Nu känner jag mig riktigt bra, på topp. Första gången på länge har jag tränat, och eftersom jag inte fick med mig ngn gjorde jag det själv. Det var inte enkelt men jag klarade hela träningspasset och nu känns det underbart! Under hela sommaren hann jag aldrig träna alls, om man bortser från vandringen på 7 mil och vet inte hur långt jag gick på jamboreen egentligen men nu ska jag iaf sätta igång med hårdträning. Det kommer behövas.

♥K

Not much great

En skoldag har gått och jag vet inte hur många provdatum jag redan skrivit i almanackan, för många. Men sen är ju grejen att jag inte ens har haft lektion i hälften av ämnena som jag läser. Då vet jag vad som väntar. Inte kul inte kul. Just tisdagar kommer inte bli så bra dagar heller. Börjar 8,10 slutar 16,15 med inte direkt favoritlektioner. Det är väl bara att samla sig och satsa allt. Och så är det ju skolfoto imorgon, har aldrig haft det såhär tidigt! Haha, ilandsproblem men vad ska man ha på sig? En sak är positiv också, väskan var tom idag igen hem från skolan.
Ingenting ännu.

♥K

Åter igen

Nu är det slut. Sommarlovet. Det bästa som jag någonsin haft, för nu har skolan börjar åter igen. Känns nästan som om vi gick direkt från skolavslutning till skolstart nu, inte den bästa tanken. Men får väl försöka gå igenom allt underbart som hänt under sommaren i huvudet lite då och då. Skoldagen var iaf riktigt kort, satt i klassrummet typ en timme med lite info sen bar det vidare hem till emma med antonia som sällskap också. En riktigt skön dag helt enkelt. Lite som det ska kännas. Sjukt vad jag har saknat dem två, men nu känns det som vi inte alls varit borta från varandra. Nu blir det morotskaka



♥K

Rakt genom hjärtat



♥K

Bridesmaides

Skulle skrivit ett inlägg igår om bion jag såg, men så blev jag så trött och piss på en grej så det blev inget. Men då kommer det nu istället. Måste lungt rekommendera den här filmen. Hade inte så höga förväntningar men tyckte seriöst den var underbar! Det var helt enkelt bridesmaides. Se den! Haha, mamma tyckte typ den var sådär men jag gillade den stort. Klockren humor! Tror inte heller det bara är en tjejfilm, tre killar som satt framför mig i salongen ~19 år asgarvade hela filmen.


.


The love of the summer

Sitter och snackar med fia i telefoonen. Har snackat i mer än en och en halv timme nu. Haha, älskar våra telefonsamtal. Lite sisådär random. Vi planerar en resa till vår käre vän i skåne under höstlovet nu! Måste måste måste göra den! Imorgon ska jag träffa henne också. Ska gå igenom allt med rudbeck och all info, jag är taggad!
Den bästa minnena jag har från den här sommaren är nästan alla med sofia. Det är underbart helt enkelt! Hon är underbar!


Ett snabbt besök i london gjorde vi också tydligen i somras. Haha nu fattar du inte varför det är en inklippt bild på mig och fia med det är meningen att vara så ;)

♥K

Äntligen

Emma. Kära emma har jag träffat idag. När var senaste gången? För länge sen kan jag säga! Det kändes så bra att se henne igen. Vi hade så mkt att ta igen, särskilt jag eftersom hon missat allt som hänt i sommar för min del. Vi var i stan och jag köpte allt nödvändigt jag behöver för tillfället. Hittade också två jeans som blir bra inköp lite senare. Men blev riktigt nöjd med almanackan jag hittade, blir nog en favorit. Nu är det bara en vecka kvar tills vi ses dagligen. ser faktiskt framemot det nu.

 

♥K



Now

 

♥K


Right here

Klara is back on track! Mirjam har ju redan dragit jamboreehistorian så det är inget för mig att göra nu. Men kommer nog koppla tillbaka dit mkt längre fram.
Men nu tillbaka från en mysig weekend på Grinda med anna. Vi bestämde oss för att resa iväg lite bara oss två, så det blev att åka till Grinda. Hade en jättemysig och fin upplevelse där. Mest bara snackat och njutit där borta, solat, ätit och gått runt. Det var en annorlunda underhållning också, som var ganska kul. Dock sista natten var lite mindre sömn än man kunnat beräkna. Paret i rummet väggmotvägg på vandrarhemmet hade det ganska hett, om ni förstår. Sängen skakade och hade helst haft öronproppar helt enkelt. Men men, det var en upplevelse i sig haha.
Nu, de sista verkligen sista dagarna på det mest underbara sommarlov jag har haft ska spenderas med kompisar! Men inte bara det utan på torsdag sticker jag iväg med papi och en till kille för att segla! Är verkligen taggad till tusen, var lite för länge sen jag seglade. Kan det bli bättre?

Inte för o klaga men


Inte för o klaga men faaaan vad jag har ont i hela kroppen. Kan knappt röra på mig, känner fortfarande av krasslet i halsen som vägrar ge med sig och känner en trötthet som skulle behöva flera dygn av sömn för att gå över. Stabilt. Hihi men wtf, man måste ju leva livet vafan. Sova kan man göra i ett annat liv. För mitt i allt det fysiska eländet känner jag mig så jävla glad. Hell yeah, nu ska jag gå o käka glass.  

PUSS


Time of our lives


Halloooooooooooo!

Shiet, kände att jag måste in och skriva av mig lite. (Klara vi måste komma igång med bloggen igen nu!)
Har precis upplevt två av de absolut bästa veckorna i mitt liv, på världens bästa World Scout Jamboree! Helt underbart från början till slut med världens skönaste människor, jag njöt av varje sekund. Tänk er att kliva in i en helt ny värld där man kan göra exakt vad man känner för, freaka ur totalt och alla är helt med på noterna! Så var det. Så jävla härlig känsla att bara kunna gå omkring och träffa en massa nytt underbart folk från alla möjliga olika länder. Underbara minnen för livet asså <3 Vill tillbaka nununu. Saknar alla som fan. Saknar fest hos Mange. Saknar att sova i tält. Saknar allt folk. Saknar alla mysiga sång/gitarr stunder. Saknar tamigfan tom de stinkande toaletterna som någon idiot tryckt ner slanor i. Hihi.  

Kom då hem i söndags. Kom hem och åt lite, kramade om päronen ordentligt, storgrät en stund för det kändes så
jobbigt att inte vara på lägret längre, duschade och stack hem till Pekkari! Grymt mysig kväll med härliga människor, men så drar ju människan till USA nu.......... Fan vad jag kommer att sakna honom! :(:( Johan <3
Nu under veckan har jag varit på dansläger på dagarna, Bounce! Sjuuuukt kul asså! Så jävla roligt att dansa igen asså! Sedan har jag träffat några efterlängtade människor, bla Ebba, Klara, Kristin och Becca <3 Har varit en jävligt bra vecka. Ett stort virrvarr av känslor. Känner mig lite urbalans. Har inte hunnit vila någonting sen jag kom hem typ. På lördag drar jag till Finland. Ska bli jättekul att träffa släkt och vänner där och så!

Jävlar vilken sommar det har varit, vill inte att den ska ta slut någonsin. Vill inteeeeeeeee. Men det är fortfarande två veckor kvar, måste tänka positivt! Hela sommaren har varit så lyckad från början till slut asså :) LYCKA













  













Saknar allt

PUSS

RSS 2.0