Laga mat, duscha, ICA, baka, städa


Jaaaappi, det var min plan för idag! Är mellan baka och städa just nu, vilket innebär att jag inte pallar städa men jag mååååste ju... Sedan har det ju vart massa annat emellan meeen diggade dock att jag satte upp värsta planen för att hinna med allt! Idag fyller min underbara mamma år och snäll som jag är har jag bakat kärleksmuffins :) Jävlar vad jag kämpat, haha stolt! Och ikväll åker vi ju till Åre, fan vad roliiiiigt! Men kmr sakna alla här hemma såklart <3 Nu ska jag fortsätta ladda ner låtar, sen drar viiiii! Vi ses om en vecka!


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!
(för övrigt en sjukt snygg bild på mig!)


NU DRAR VI!

PUSS

LOOOOOOOV FÖRFAN!


Yeeeezz, så galet skönt :D Imorgonkväll bär det av mot Åre med Hedvig, kmr bli så galet jävla underbart! Jag är taaaaaaagggggad! Det mindre najsiga är då packningen, haha alltid samma problem... lär ju ta med mig alldeles för mkt som vanligt ;) Ikväll blir det nog att vara med Clara, Antonia och co. vi får se vad vi hittar på för skooojjj. Nu ska jag kolla lite på tv och njuta av att lovet börjat, skönt är bara förnamnet!






Åre here we come!

PUSS


Bögarnas fel!


Vi drar till fjällen

Tjaa tjaa bloggen! Nu är det såhär att a manana sticker jag till fjällen! ( = ingen update på några dagar)
Men det är iaf så sköönt att komma bort från plugg och allt, för nu är det SPORTLOV!
Sista lektion var biologi, det var en vikarie som kom in och sa -ni får sätta på den här filmen, jag kommer igen när lektionen är slut och tar närvaro, hejdå. Hur många kollade på filmen tror ni?

"skulle lagt in en bild från förra årets skidresa, men smart som jag är så är ju bilderna på andra datorn..."

SÅ HA ETT RIKTIGT JÄVLIGT BRA LOV NU SÅ SES VI OM EN VECKA!

♥K

Free people


Älskar free people! Har aldrig köpt något därifrån, men någon gång måste ju vara den första :)
Så underbara och härliga kläder

♥K

P.A.I.N

Jag mådde så otrooligt dåligt i skolan idag, magen krampade till som bara den, så kände att det helt enkelt inte gick längre. Helt enkelt bestämde sig min mage för att skapa ett tredje världskrig, mot stackars mig... Bestämde mig iaf för att åka hem, hade bara en lektion kvar så gjorde knappt något. Däremot är det så synd om mig så bestämde mig för att göra lite chokladbollar = mår lite bättre :)
Men men, vet iaf att jag kommer må mycket bättre imorgon, så ser framemot fredag! Lite jobbigt bara med spanskaredovisning, kan ju knappast vad jag ska säga....

♥K

Fransk manikyr


Yeeeees, vi slutade kl halv 1 idag ist för kl 4! Hade inte snappat upp det så det blev ju en trevlig överraskning när vi satt och käkade lunch och jag fick veta att vi har inställd engelska, yeyeye! Nu ska jag fixa fransk manikyyyr, tar en jävla tid men det är det lätt värt :) Sen ska jag träffa Rasmus :)


Nu jävlar!

PUSS

Mycket på gång


Halloj! 
Ojoj, har haft världens dag, är helt sluuuut. Först var det ju då isvaken, som jag tyckte var väldigt kul faktiskt, svinkallt men ändå nånting man måste pröva på liksom ;) Sen solosång, sen direkt till sollentuna c med Hedvig, sen hem till Ebba med Emilia för o komma på en dans till tävlingen vi ska vara med i, sen vila två timmar hemma, sen dans i en och en halv timme och nu ska jag snart till laura för att sova dääär, mys! Haha kände att det blev väldigt osammanhängande det här, men kul dag helt enkelt!

nu ska jag dra till Larreeee



PUSS

Sirapskatastrofen i Boston

Hahahahaha, såg nyss denna artikel på Wikipedia:

Sirapskatastrofen i Boston var en olycka i Boston, Massachusetts, USA den 15 januari 1919. En stor tank med sirap brast och 8,7 miljoner liter rann ut på gatorna i Boston i en hastighet av 56 km/h. Resultatet blev 21 döda, 150 skadade och stor materiell förödelse. Man räknar med att det tog 20 000 mantimmar att städa upp efter katastrofen.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Sirapskatastrofen_i_Boston

Otroligt roligt faktiskt, som en osannolikt skämt - fast verklighet. Men lite tråkigt att den tog några liv med, men i guess sånt händer ;)

♥K

Hur smart?

Hur smart är det att glömma svenskaboken svinalängorna i scoutstugan när jag måste läsa den NU eftersom jag ska skriva om den på svenskan imorgon? Inte så jätte....
Måste också säga att svinalängorna var inte en favorit hos mig, lite för olika jag och den boken tror jag.
Men men, jag hann med bussen iaf. Fick seriöst springa hela vägen och precis när vi kom fram så kommer bussen - timing :) 

♥K

Eatable love....

Jag tycker det är jättegulligt med kärleksmeddelanden och gåvor. Men seriöst, I LOVE YOU-äpplen är väl lite utanför gränsen? Om man ändå ska äta upp äpplet direkt eftersom det ruttnar så känns det lite onödigt.
Hittade dessa på ica i centrum när jag handlade med emma i lördags. Men det skulle kanske vara lite kul att få ett sånt speciellt äpple av en älskad person? ;)



Dåligt foto också, mobilkameran är ju inte den bästa :)

♥K

Kaos


Jag är vrålhungrig. johannes sitter och skriker bredvig mig. vi ska bada isvak imorn.
Nämen ska inte överdriva nu;) men jag är faktiskt gaaaaaaalet hungrig, håller på att dö..... :S Nu överdrev jag ändå, sorry!
Ska på friskis ikväll, naaajz ju! Nu blire kebabrulle!



PUSS

Lördagsmyset

Lite härliga bilder från min lördag med emma  :)





Emma spelade denna låt från mig, UNDERBAR! Wintersong är namnet

♥K

GRATTIS PAPPA


Yeees, idag fyller alltså min älskade pappi år, jag älskar dig! :)
Det firade vi med vickan och co. och med grymt god thaimat, presenter och tårta! MUMS var ordet.
Sen har vi kört lite twister igen haha, faan asså, jag och mattias tävlade och förloraren ska sköta disken i en vecka... och jag som var så säker på att jag skulle vinna... ;) Nej nu är jag galet trött, jag och mimmi kom ju som sagt till skolan två timmar än alla andra (fett ambitiösa!!) så ska lägga mig nu :)


Thailand 08, SAKNAR!

PUSS

Saknade - funna

Blev så himla glaad igår! Jag har sedan ett tag tillbaka vetat att jag fick två dopsmycken vid mitt dop. Men jag har aldrig sett röken av dem vad jag kan minnas. Därför fick jag mamma att gå igenom en låda med gamla smycken med mig - och där hittade vi båda halsbanden! Ett silverhjärta från mormor och ett guldhjärta från vänner, så satte mig och putsade upp dom så nu är de fina och "nya" och klara för mig att användas mycket :)


♥K

Oops

Skulle flytta på mina biologipapper igår till provet. Istället hamnade det på golvet, och som man ser är det inte LITE papper...
Hade provet idag iaf, kan säga att det gått bättre tidigare.

Och jag kan säga att det där var bara hälften...No shit Sherlock

♥K

Cool som jag är




Vad gör man inte när man har tråkigt och en mobil i handen och kameran på hyllan?

♥K

Jag och mimmsan in school


Japp, här sitter vi... på vår sovmorgon. Jag hade glömt bort att vi hade det och mimmi hade inte fått veta det för att alla hade glömt att säga till henne ;p men inte gråter vi för det, vi sitter här och läser tidningen och dreglar över eric saade...

Nej nu ska jag göra något vettigt av tiden och skriva på min uppsats. DUKTIGT!

PUSS

Ikeeeea


Jaaah, där har vi alltså befunnit oss idag! Victoria håller på att göra om sitt rum så vi kollade runt på en massa inredningsprylar. Jag köpte en massa doftljus och två skärbrädor till lilla pappa som fyller år imorrn!:D Hem följde även två par skor, skitnöjd! Kvällen har bestått av twister, bastu och solsidan! Haha fyfan, hade glömt hur jobbigt twister var ;) nu är det bara att börja tagga till inför skolan imorn, haha... känns som det är lov redan nuuuu men så är det en hel vecka kvar...






mina älsklingar från skaaaaaaune!

PUSS

Sunny sunday

Hääärlig lördagskväll för min del! Mötte upp emma i sollentuna centrum, där vi handlade nödvändiga matvaror för att göra en gourmetmiddag! Sen skulle vi hyra film, var lite svårt men kom till slut fram till "The imaginarium of Doctor Parnassus". Det var....en annorlunda film kan man lungt säga.

Men vi lagade iaf lax med pesto(hemmagjord såklaaart!) och till efterätt -chocolatefondu! Godast middag på läänge :) När emma sen skulle hem till vaxholm senare på kvällen så var bussen så försenad från sollentuna så hon skule missa den från danderyds sjukhus så vi bestämde oss för att gå hem till mig igen och hon skulle sova över, lite bra iaf. Det svåra var sedan att gå upp kl 7 imorse för hon skulle på en tävling, men men vad gör man inte för sina älsklingar? Jag gick och sov sen igen så det gjorde inte så mkt för mig :)

Frågan är vad man ska göra idag?

♥K

Natti natt


Nu har vi allt dansat färdigt för ikväll, hohoho underhållning på högsta nivå!:D Och nu sitter jag och garvar åt mig själv för de skrek ju inte alls KÖP SILL utan de skrek CHELSEA... Nu undrar ni förmodligen hur fan jag kunde få det till köp sill och ärligt talat förstår jag det inte ens själv. Hahaha cp!

Godnatt puss!

KÖP SILL!


Lite partey partey här hemma nu med familjen asså, haha!:D Våra vänner från skåne är som sagt här och familjen har bjudit hem några vänner och nu står stefan och compani i köket och vrålar till nån mysko låt och dansar järnet, haha älskar't! :D Sjuk familj man har asså.... hihi!
Idag har jag, vickan och lotta shoppat loss i stan! Lika mysigt som vanligt med mina älskade skåningar <3 Aldrig har man tråkigt med dom, Lotta fick en smärre chock när hälften av make up-stores personal var transvestiter med urtajta brallor, lager av smink och platinablont hår, haha!
Hem följde bla en ny foundation och rouge som verkligen behövdes, sedan några klädesplagg och bästa impulsköpet på länge, ett skitsnyggt armband! Imorgon ska vi till Ikea och skopunkten och lite sådära! 

Nu ska jag ut i köket och dansa järnet med de andra, hahah "KÖP SILL!" hörde jag nu xd



Vackraste du, du betyder så mycket <3

PUSS

"Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light"



♥K

Hej mitt vinterland

Det är så vackert ute! Åkte i förmiddags med m&p till bergshamra. Vi gick runt tivoliudden eller vad det heter, gick lite på isen och fikade sedan på sjöstugan, underbart! Vill inte göra värsta smöriga miljöbeskrivningen men seriöst, solen sken strålande, fåglarna kvittrade, snön glittrade otroligt vackert och allt var jättefint helt enkelt! Längtar inte lika mycket till sommaren när man har detta underbara väder! Därmot är det tjockiskläder som gäller!

I kväll spenderas kvällen med Emma, huset är kindof tomt, så vi ska laga good middag och sen film kanske? ;)

♥K

Why isn't everyday friday?

Seriöst det är fredag nu! Och skolan för veckan är slut! Och det är bara 5 skoldagar kvar innan sportlov! Finns det något negativt att säga just nu, nope.

Hade biologiprov som sista lektion. Det var faktiskt väldigt enkelt, och blir därför lite sur för den 'ångesten' jag har haft över det de senaste dagarna... Men på måndag så är det prov på genteknik ist, lite svårare gissar jag!
Men som sagt, nu är det heelg och den är jävligt skönt! :D



Ni är saknade


Så imorn är det då fredaaaaag, underbart som alltid! Och inte nog med det så kmr våra underbara vänner lotta, victoria, johannes och dan från skåne! :) YEEEY!
Ser verkligen fram emot! Nu ska jag däremot gå och lägga mig, börjar bli trötter hära..

 
NYÅR 10/11, hihi bästa med er tjejer!

PUSS

Godermorgon


Har ju som sagt sovmorgon idag, wowowo! Börjar kl halv 11, wowowo! Jag vaknar kl 7 iaf, wo.. näe där gick det fel någonstans. Vaknade och kunde inte somna om så nu sitter jag här färdigklädd och jag börjar om två och en halv timme. Jaja, ingen brådska här inte! :) Ska ta och käka lite frulle och sätta på en film tror jag! Myyyys. Kanske inte var så dumt att vakna så tidigt ändå..

Hoppas ni får en braa dag! :)




Halmstaaaaad, jag vill tillbaka!

PUSS


Tidsoptimist?

Min buss går om tre minuter, tro knappast att jag är klar :P Kan lika gärna ta nästa buss, kommer näästan i tid då! Försöker just nu motivera mig att tycka att denna dag kommer bli bäst, går väl sisådär... Men däremot fick jag faktiskt tillbaka mitt första Matte B prov igår, och jag blev så jävla nöjd!! *stolt över mig själv* Så idag kanske ngt lika bra händer? :)

♥K


You spin my head right round

Just nu är det lite synd om mig... Har har huvudvärk i tre dagar nu! Förstår verkligen inte varför men det bara fortsätter att "dunka" "/ Det är sån huvudvärk som bara känns svagt när jag sitter stilla eller ligger, men så få fort jag rör på mig eller står upp och går så kommer den som en explosion :( Det gör förutom att det blir dubbelt så jobbigt att plugga, så har jag fått skippa både träning och scouterna denna vecka, inte kul.
Jag vill också att iprenmannen ska komma till mig på en häst och ta med mig till landet utan värk! :)

♥K


Lååååång dag!


Japp, det har det då sannerligen varit! haha..
Började dagen med ett uppfriskande tre timmars kursprov i matte som sedan följdes upp av ett 1,5 timmars prov i samhällskunskap! Japp, så det mesta av min dag har då bestått av att glo ner på ett provpapper, meeeen jag är rätt nöjd :) Nu sitter jag här, nydushad och mys och ska snart slagga,  och kan ju tillägga att dansen ikväll var urkul som vanliiiigt <3  Och imorn har vi sovmorgon till halv 11 också, den kom verkligen lägligt känner jag! Skönt är bara förnamnet..



PUSS

Who says - John Mayer


Just loove this song, lite annorlunda text bara men låten är härlig!

♥K

,



PLUGG


Aaaaaaaaah.
Kände för att skrika lite här. Har suttit och pluggat i säkert 4 timmar nu, matte och samhäll. Har två prov imorn. Shiit, jag känner mig helt yr, trött, frusen, allt! Men nu har jag pluggat rejält så känner mig gryymt nöjd här. Lite mer matte får jag nog klämma in lite senare igen, men nu ska jag ta det lugnt! Kanske sätta på en film? hihi myyyys :) Snart är det sportlov, jag längtaaaar! Jag och hedvig ska åka till Åre och röja i backarna, ojojoj! man får se upp säger jag ju bara... hihi :)


Och jaa, vem saknar inte sommar 10 liksom?

PUSS


6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge


Den här sötisen har jag verkligen inte sett röken av på ett tag, och henne saknar man i sin vardag! :)
Men på sportlovet MÅSTE emma och jag hitta på ngt, vad annars?
Fast emma är en sån kompis man vet att man har nära, även om jag inte träffar henne på ett tag. Hon finns alltid där i mina tankar så känns somm att hon är med mig :)

Prins Robert ♥ Korv Robot

Lite misslyckad bild på båten till vässarö läger 2010

Saaaknar dig emma ♥

♥K

Too much?

Jag vill verkligen inte tjaata om skolan och allt plugg, det är ju inte heller så kul att läsa om det. Men dessa tre veckor är gaalet mkt jag har/haft!
V. 6 - Biologi uppsats, Biologi labbrapport, Fysiklabbrapport, Matteprov
V. 7 - Biologi redovisning, Kemilabbrapport, Biologiprov
V. 8 - Biologiprov 2, Kemiprov, Engelskaprov, Svenskabok utläst

Kill me please -.- (tog inte med läxorna..)
Men ändå, på sportlovet kommer jag att vara sjukt glad att dessa tre helvetesveckor är över! :)

♥K

"Vänliga ord från en vän kan vara kortfattade och lätt uttalade, men ekot efter dem är evigt"

Joooo, jag är lite småförälskad i mina små citat här, går inte att låta bli liksom!

Bild 5: En person som du saknar


Hihi, gammal bild från 6an! JAG ÄLSKAR DIG VICKAN

Lyckan är gjord för att delas


Glad alla hjärtans dag! <3
Som klara skrev här nedan, så kan jag inte förstå att man inte kan gilla alla hjärtans dag? Okej, om man inte har en kille/tjej men den här dagen är ju faktiskt till för ALLA man älskar! Den här dagen är underbar :) Synd bara att den kom på en måndag tycker jag.. meeen men!
Har precis kommit hem från danseen, så nu sitter jag här trött men glad.. wowo! Och imorn blir det spinning med klara o kanske malin och hedvig, satsARNa eller vaad?! 



"En del av det som vänner upplever tillsammans kan tyckas obegripligt
för utomstående. Det handlar om en kod- ett annat språk."
SÅ SANT

PUSS

Freezing



Seriöst, hur mycket kallare ska det bli? Min gräns för acceptabelt har snart nåtts. Det blir heller inte roligare av att stå och vänta på sena bussar vilket just nu är vardag...
Men bortsett från bortdomnande lår imorse så var det sjukt vackert ute, strålande sol, glittrande snö och äntligen ljust! :)

♥K

Ringring

Telefonförsäljare: Hej, jag heter .... och ringer från Månadens bok.
Jag: Hej!
T: Nu är det såhär att eftersom det är alla hjärtans dag idag kommer vi med ett extra bra erbjudande. Om du köper tre böcker så får du också en exklusiv skål av ...? på köpet. Vi står för porto och allting. Har du hört talas om skålens formgivare?
J: Öhh, nej...
T: Inte? Nehe, okej men den är väldigt fin
J: Det tror jag säkert, men jag tror inte det behövs
T: Men skålen är helt gratis!
J: Men jag vill inte ha en skål
T: Varför inte?
J: Jag har inget behov av en skål eller böckerna för tillfället
T: Men du kan ge bort skålen om du inte vill ha den!
J: Det kan jag, men nej tack...
T: Jag kan återkomma en annan dag ifall du inte mår så bra just nu?
J: Jag mår bara bra, men jag vill inte ha en skål!
T: Nehe, okej...Är du säker?
J: JAAA!

Är det bara jag som blir otroligt fustrerad av telefonförsäljare?? Kommer ihåg när en annan kille ringde och ville undersöka allt jag kunde om olika köpcentrum, satt fast med honom i 15 min när jag betygsatte allt och lite till....
Men men hon gjorde ett bra försök för att få mig vilja ha den där skålen måste jag säga!

♥K

Bild 5: En gammal bild på dig själv


Inte helt gammal, men inte helt ny heller. Gotlandsfärjan på klassresan i 9:an, alltså ett och ett halvt år sedan. Saknar dessa fina tider!

♥K

Kärlek till alla

Glad alla hjärtans dag alla härliga människor!
Jag struntar i alla som tkr denna dag är onödig, ensam, tråkig osv. Jag tycker det här är en riktigt fin dag, där man kan passa på att visa sin kärlek till mer än en flickvän/pojkvän. Varför inte kompisarna, mamma, pappa, syskon, husdjur, släkt, alla möjliga människor! Bara ett leende eller en komplimang kan skina upp en persons dag! Så passa på :)


Bilder från mirres och mitt Alla hjärtans dag från 2009!
♥K

I dream



♥K

Fan vad härligt bara


Haha, jaa. Lite så känner jag nu. Har haft en gryymt bra helg, vart med massa kompisar och gjort en massa som blivit aslyckat! Har dessutom hunnit plugga en hel del så nu har jag inte så överdrivet mycket att göra, matten ligger dock och myser därborta i väntan på att jag ska börja plugga det, men jaaa, det känns inte så jobbigt.
Igårkväll var jättekul! Lite kaos i slutet, meen fram tills dess så var det bara tummen upp! Haha, var en aning övertrött när jag skrev mitt senaste inlägg igår natt, ganska kul att läsa såhär i efterhand (a) Som pricken över iet så kmr laura och så börjar ju kära solsidan om tio min, så det är underbaaaart!
Glad tjeej här!






men åh vad du är underbar!

PUSS


Bild 3: En bild på någon i din familj


Älskar den här bilden på min allra käraste syster!

Och hennes fina akrobatiska konster... :P

♥K

Varför går helgen för fort?

Underbar fredag, underbar lördag, underbar söndag. Men det går lite för fort...
I lördags efter jag vaknat hos mirre så åkte jag på Terrakotta utställningen på Östasiatiska Museet, det var lite kul att se men förstår fortfarande inte riktigt anledningen till vrf man skapade alla dessa lersoldater.

Ringde runt som en idiot och försökte hitta någon att träna med senare, fick först ett napp från bella men sen kunde hon inte. Men gav inte upp så åkte och tränade ändå,  duktig som jag är :)

Idag så åkte jag och Bella till stinsen, länge sen jag träffade henne, länge sen jag var i stinsen, perfekt kombination alltså!
Hittade faktiskt ganska många fina saker men orkade inte köpa ngt förutom en roshärlig tröja :) Men som vanligt kommer hon hem med en massa kap!
Ska senare ikväll åka och träna, kommer komma hem död. känner det på mig :P

Har saknat den här ängeln verkligen!

Cool som jag är kom jag på två sätt att ha denna topp!

Snyggaste outfiten jag hittade på MQ!

♥K

Bild 2: En bild på dig själv


Florida nu på jullovet, saknar!
Längtar verkligen till värme och sommar!

♥K



Godmorning sweden!


chacha bloggeeeeeeeeeeeeeeeeen!
ämen skämt åsido.
Jag och clara sitter här i mitt kök och har precis käkat some noodles, gott kan jag ju tala om!
Har haft en trevlig kväll hos kristin med trevligt folk= trevligt!
Nu ska jag strax slagga asså... men inte än. hihihiihihi.
Måste stanna uppe i tjugo min till för att ally måste komma hem från krogen och jag måste väcka
min brorsa som ska hämta henne... Jobbigt värre. Fast lite kul ändå att få väcka honom. HAHA!
Haha förlåt hörni, känner att det här inlägget börjar spåra ur.. skriver mer imorn när jag är pigg! Och hundra procent nykter...

PUSS


på tal om ingenting, kände ba för att ladda upp den :D

PUSS 2


Bild 4: En bild på dig själv



Mysfredag


Japp, det blev det allt :) Först blev det en liten tur till pizzahouse där vi stannade kvar tills vi vart proppade, sen vidare till video 3000 för att hyra "I rymden finns inga känslor" som ingen av oss konstigt nog hade sett? Grymt fin film iaf, garvade så tårarna rann när han puttade ner henne i vattnet! haha:D Så det blev en hederlig filmkväll, mys! Idag är planerna plugg, vara med Hedvig, ikväll vara med Clara, Antonia m.fl. och så får vi se vad vi hittar på, wowow! 




Alohaaaaa

PUSS

FRIDAY PEOPLE


Jag åkte trots allt till skolan, och haar lyckats plugga en hel del idag så är fan nöjd! När jag väl kom till skolan så visade sig att vi inte hade muntligt prov i spanska som jag trott, och dessutom inställd samhäll så lite onödigt kändes det ju allt.. Meeeen nu ska vi inte klaga! Det är fredag! Det är sjuuukt härligt! Vi är lediga! Inga bussar eller nånting går ikväll, vad ska man göra... ?


ska tillbringa min fredag med denna snygga bruuuud

PUSS


Americas got talent


Seriöst lyssna! Hon är 7 år gammal!

Snoowday

Haha, vilket väder kan man lungt säga!
Gick upp imorse och tänkte, Det är ju bara lite snö....
En halvtimme senare ringer antonia och säger att hon och emma kan inte ta sig till skolan- bussarna inställda. Jag ber henne kolla mina bussar = inställda.
Vad kan man göra förutom att gå och lägga sig igen?

Fick lite senare nu på morgonen ett skolmejl från rektorn som skrev
"Enligt beslut av rektor är undervisningen inställd idag på grund av snökaoset"

Det gjorde inte så mycket för mig. En riktigt härlig fredag hemma och mysa :D

♥K

Ibland gillar man faktiskt Sl:s otroliga oförmåga att klara av snö!(men bara ibland, inte ofta...)

To cool for school!


Haha, får väl ta och vända på klaras depptalk igår och säga to cool for school istället... eftersom nästan alla lektioner är inställda idag och jag sitter hemma. :D Jag, Ebba och Laura åkte dit först men efter att jag snackat med några och fick veta att typ alla lektioner är inställda åkte jag hem igen.. får lite dåligt samvete nu när typ 10 pers från klassen ändå är där! Men men... kan inte göra nått nu! Haha fett skönt ändå! :D Nu är det ju liksom helg. Tack snöovädret ;) Fast måste plugga en hel del hemma idag också. Ikväll ska jag och älsklings klara hitta på något roligt, pizza och baka något gott står på schemat, sen vet vi inte... haha myyyys!




Igår!

PUSS


To school for cool....

Jag börjar faktiskt närma mig färdiga Fysik och Biologilabbrapporter! Den känns helt okej just nu, men vet att jag kommer sitta vid deadline imorgon för dem verkligen inte känns färdiga...
Jag har lite svårt att komma på något att skriva i dem egentligen, men gör mitt bästa.
Fysiklabb = Ta reda på min kropps densitet, beräkna felet på resultatet och hur noggrant jag mätt
Biologilabb = Undersöka allelfrekvenserna av vald egenskap, besvara frågor angående genetisk rådgivning mha Hardy Weinbergs lag.
Tänker lite lite såhär om labrationerna...



Hade matte B prov idag också. Det var stressigt innan kan man säga! Vi hade 30 min på oss att äta lunch, det läraren inte tänkte på är att vi fick stå i matkön i 15 min. Sedan var det att stressäta i 10 min för att springa och hämta grejerna och ta sig till provsalen. Det gick helt okej men var otrolig ofokuserad den första kvarten, varje tal jag gjorde blev fel fastän jag vet hur man skulle göra... Men är ändå ganska nöjd :)

♥K

Bild 3: En bild på någon i din familj




Massor av kärlek till mina underbara föräldrar!


Bild 1: Någon du umgås väldigt mycket med


Två av de finaste tjejerna jag vet! Underbara och härliga som bara den

♥K

Bild 2: En person som du saknar


En maassa träning senare...


Okej, kanske överdriver en aning men jo! Har tränat på bra den här veckan och det känner jag i hela kroppen... haha :) Men fan jag älskar träningsvärk, då vet man att man har kämpat på!
Har varit en helt vanlig daaag, efter skolan träffade jag underbara sara, skönt att bara sitta och snacka med sin bästavän <3 Nu ska jag tillsammans med en liten kopp te göra spanskaaaa. suck.


I somras, saknar

PUSS


Stronger

Nuu har jag o mirrepirre varit duktiga! Vi har kämpat oss igenom ett förjävligt spinningpass! Planen var cirkelfys men bussen bestämde sig för att vara 15 min sen, vilket inte var så uppskattat av oss, men men jag har tränat nu och känner mig duktigt.

Egentligen, just nu vill jag att det ska bli helg, eller varför inte lov? Bara bort med allt skolarbete, som kränger sig på mig och man kan inte fokusera på ngt annat. Det har inte gått många veckor av terminen men jag är nästan slutkörd. Varje vecka är det flera prov, inlämningar, labbrapporter, redovisningar, you name it. Borde det egentligen vara en gräns för hur mkt en tonåring klarar av? Men jag lyckas ändå klara mig igenom, och det ska jag fortsätta göra. För när allt är slut så vet jag hur sjukt stolt jag kommer vara över mig själv, och då vet jag att jag klarar vad som helst. Nu på vägen har jag också underbara vänner, jag säger bara vänner är livet! Kom nyss fram till att mirre borde vara min livscoach, otroligt bra råd från den tjejen!

En positiv sak, de senaste dagarna har jag förälskat mig i Mike Posners album - 31 Minutes to takeoff. I like kan jag säga, särskilt Please dont go, den är fast i huvudet. Så med musik i högtalarna kan jag nu återgå till reality- biologilabbrapport(men sen kanske det är ngt bra på tv :P).

♥K

Don't you ever feel that you're less than fucking perfect


SAKNAR DIG


Bild 1: Någon du umgås väldigt mycket med


Ja verkligen, lite väl mkt ibland kanske haha;) jag älskar dig!

Fucking perfect


Åh vad underbart det är att sluta kl 2, skööööööööönt! Bortsett från att jag måste plugga en del idag så vet jag faktiskt inte vad jag ska göra :o Weird.... Får se helt enkelt :) Nu ska jag fortsätta kolla på OC och chilla galet, hihihih.


Älskar den!

PUSS

Karin Boye

Allt, allt jag ägde
var ditt mer än mitt.
Allt jag vackrast ville
var ditt, ditt, ditt.

Högt med dig jag talade
vad ingen i världen vet.
På ändlösa vägar
var du min ensamhet.

Låg jag vaken på natten
och tänkte ingenting
andades, kände jag dig, dig,
du var runt omkring

Livlöst är livet,
där itne du är kvar.
Världen är en väldigt skal
som ingen kärna har.

♥K

Så vare söndag


Japp, det vare! Helgen går alldeles för fort assååå... men det har varit ännu en grymt bra helg, längtar redan till nästa! Har haft en roolig dag med Rasmus. Först chillade vi hemma hos honom och sedan bestämde vi oss för att "bussluffa". haha, vi kom inte längre än till barkarby outlet där vi kollade runt lite! :) Kvällen har bestått av chill, plugg och självklara solsidan! Haha kärlek till Ove Sundberg och hans bästa vän Sonja!
Nu ska jag fortsätta skriva lite uppsats hära, sedan blir det sova!



PUSS O GODNATT

Heartbeats


En stor favorit

♥K

Det är ju nära miljonen!

Räknade nyss ut att om jag tjänar 1000 per månad, så kommer jag bli miljonär om 83 år, när jag är 99 år! Börja spara nu asså!

♥K

Give me food

Nu äre Brunch @Hard Rock Cafe som gäller! Familjen + familjekompisar är det som åker. Jag kommer rulla hem, jag lovar ;)


♥K

Just hanging, hanging with my buddies

Kvällen tillbringas med gamla godingar! Emma, Anna, Hedvig, Jonas och ricky! ;) Häärlig kväll asså <3
Vi såg också en snutt på melodifestivalen. haha, det är inte detsamma som när man var mindre...lite konstiga låtar också...

Fiiina tjejer för två år sedan : )

♥K

Årets mer intressanta upptäckt

En lite mer coolare upptäckt. Jag, Klara Berggren, delar födelsedag med Lady Gaga!
Hur cool är inte det på en skala 1 - 10, TIO!

Tvillingar ju!

♥K

Årets upptäckt


Klara har precis upptäckt att jag, Mirjam Berggren, delar födelsedag med Robert I Bruce!!!!! Huuuur coolt är inte det på en skala? (Vem det nu är vilket jag inte har en aning om hör inte till saken)

PUSS

Najs


Haft en gryyymt mysig dag hos nina, blev väldigt mycket snack, och det gillar vi! :)
Nu ska jag strax iväg och spela skiiiiiten ur tjejerna på bowlingen, hoho bäst att se upp!


Ängsö 09

PUSS

Man vet aldrig vad som komma skall

Åkte iväg med pappa för att kolla/köpa vinter/skidjacka. Kom hem med ett par riktigt snygga tygskor istället. Det gjorde inte så mycket för mig ;)

♥K


Rättning

Ursäkta alla blogg läsare, det måste ha blivit ngt fel på mirres rubrik från inlägget den 3 februari. Det står "Jag e bäst", fast det kan ju inte stämma...Det är ju JAG som är bäst, vad annars liksom?? Skulle bara påpeka det :D

♥K

Dagen efter


...Känns väldigt vacker. Känns som om jag svävar runt på små rosa fluffiga moln, jag skulle kunna springa en mil utan svårighet. Haha not. Efter fyra timmars sömn och ett uppvaknande av världens huvudvärk känner man sig inte i det fräshaste laget. Gårkvällen var iaf väldigt rolig! :) Jag, clara, kristin och antonia drog till en kille som heter patrik (25 % av alla som var där hette det typ?) på odenplan där det var många roliga människor, så det vart mucho lyckat! Nu har jag precis käkat frulle och tog en huvudvärkstablett för ett tag sen så den börjar sakta men säkert försvinna så det är skönt! Nu ska jag iväg till Norrviken och träffa Nina och ikväll blir det att käka middag och bowla med tjejerna i klassen, härligt! :D



PUSS

...


Bilden får tala för sig själv ;)

♥K

heart my converse

Jag hade på mig mina nya Converse idag, kändes riktigt braa! Älskar färgen, de är typ vinröda
Köpte dem nu under jullovet i USA, ville egentligen ha två, ett enfärgad och den andra mer färgglad. Men hittade bara enfärgade snygga så mina blev perfekt :)



♥K

Min nya favoritlåt

Björn Rosenström- Gunilla

Vers 1:
Gunilla är ganska ful
och hon saknar takt och ton
Hon har allt man kan önska
att man aldrig nånsin fick
Men det värsta utav allt,
det är att hon är kär i mig
När hon gör sina attacker,
då får man passa sig
Jag klär av mig naken
och spelar träd när hon går förbi
Men min list känns ganska trist
när hon på min kvist börjar klättra, jag säger:
Refräng 1:
Gunilla, jag mår illa, jag orkar inte gömma mig för dig
Att du blev så äckligt slemmig, hur kan det komma sig?
Gunilla, köp en villa och bosätt dig på Island någonstans
Ja dränk dig i en jökel din jäkel

Freedag!


Finally, Friday! :D
Slutade lite tidigare idag också som mirre, fast tidigare för mig betyder klockan 2 :P
Men nu ska jag försöka råplugga i en timme, för sen åker jag med familjen och ser på The kings speech! Den verkar verkligen bra, och fick very good betyg så det blir nog en braa kväll.

Btw, Jag har haft låten Teenage crime på huvudet hela dagen, det började med att jag sjöng den i duschen och nu är den fast.

We don't sleep when the sun goes down
We don't waste no precius time
All my friends in the loop
Making up for teenage crime


♥K

Sköööönt är bara förnamnet


Oh yez! Samhällskunskapen var inställd, idrotten likaså och så fick vi inställd spanska också för att vi är så jävla grymma, och se där! Skolan slutade kl 10 på en fredag! Lyyyyyyyyycka! Nu vet jag dock inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med, får se :) Ikväll blir det ebba, clara, kristin och antonia, inga planer på vad vi ska göra än men kul blir det alltid!






haha, knaaaaaaaas

PUSS

Jag e bäst

- Jag lyckades dyka ner 4 m och hämta en docka, WOHO
- Jag hade matteprov idag som gick skitbraa, WOHO
- Jag skulle skriva ett formal letter på engelskan och det kändes som det blev bra, WOHO

Haha, nej nu ska jag laga middag för sen ska jag iväg och klättra! hoho inget man gör varje dag, kmr bli askul!
Och idag fyller älskade Sophia 17 år! GRATTIIIIIIS! Jag älskar dig :D<3


Bästa du!

PUSS


ugnstemperatur

Baka en tårta
Fyll den med världens glädje
Skjuts in i ugnen

Jag orkade inte ha en mijöbeskrivning i min dikt, men detta är iaf ett litet smakprov ur min fina diktsamling

♥K


shaketheglitteroffyourass

Igår var det ju min systers dansuppvisning, och den var en av de bästa jag sett! Har nog inte riktigt insett hur fin syster min är innan. Det var typ filmtema, men massor av danser från t.ex. twilight, james bond, glee, so you think you can dance, bollywood och meer! Loved it! :)


(Väldigt likt en dans från igår!)

Innan det var jag hemma hos antonia och badade badkar, konstigt som det låter. Det var väldigt kul att försöka mäta volymen av mig, för det första var det inte det enklaste att få plats med hela kroppen under vattenytan, flöt ju upp :P Men antonia tryckte ner mig medan emma markerade vattennivån, sen för att se hur stor volymen var krävdes det några hinkar. Egentligen, hur många liter rymmer ett badkar?? Svar: Fööör mångaa!
Idag var en ganska sooft dag, hade två timmar sv ist för fysik. Vi har börjat med kreativt skrivande! Skrev några dikter, men sen tyckte kali att de var för deppiga så skrev en om choklad också, Största lyckan i världen.

♥K

SKÅL!


Nu hugger jag in på min andra kopp te och sätter på någon mysfilm!



PUSS

Härlig dag

Skrev ett inlägg igår om Romme, meeeen nu när jag går in på bloggen ser jag att den inte publicerades? Weird. Vi hade det iaf asmysigt och roligt! :) Bra sällskap, bra väder och bra avslut med mysfilmen avatar påvägen hem, digga! Så det blev ju grymt lyckat! Men efter regn kmr sol-och tvärtom kan man väl också säga? För nu sitter jag nämligen här hemma i soffan ist för i skolan, sjuk! Har typ samma känsla som när man är bakis, fast ännu värre. Helt tung i kroppen, ont i huvudet, helt kontig i magen, ingen matlust :S Bläääää.
Hoppas verkligen inte det håller i sig, jag vill dansa ikvääääll!
Aja, ha en bra dag! Jag lär ju sitta här på soffan ett bra tag till... ;)











PUSS

Nooose

Pappa kom nyss hem med nässprej till mig, som förhoppningsvis hjälper mot min snuva! Haha, jag har aldrig använt det förut, kommer säkert göra fel...

Är det inte konstigt att även fast att ha fräknar är en dominant egenskaper så är frekvensen av det mycket lägre än att inte ha fräknar...Ska försöka förklara det i min labbrapport jag skriver, lycka till mig själv!

Imorgon åker jag hem till antonia med emma efter skolan, eftersom vi inte har badkar hemma måste jag använda mig av antonias för att ta reda på min volym. Ska skriva en labbrapport om min densitet, lite annorlunda men lite roligare labbrapport. Jobbigt bara att räkna ut felet... Efter det så är det dansuppvisning som gäller! Systers dansgrupp har uppvisning, det ser man fram emot, är lite avundskjuk på hennes bra dansrytm eller vad man säger.

♥K

RSS 2.0